Vík í Mýrdal

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Vík í Mýrdal: de beste attracties

Sitemap Vík í Mýrdal

Wil je alle activiteiten in Vík í Mýrdal ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Vík í Mýrdal

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 4.743 beoordelingen

deze toch is de moeite waard, het weer kan natuurlijk wel wat teleurstellend zijn, maar ja, januari.... de z.g.n. grey line stuurt soms wel wijzigingen, dit kan verwarrend werken. Uiteindelijk is alles goed verlopen. die bussen brengen je bijv naar een terminal, waar je uiteindelijk overstapt naar de bus die de excursie maakt. zorg dat je je jas e.d. aantrekt als je bijna op bestemming bent, want de bezoektijden zijn soms een beetje kort als je bij een excursie bent.

Super leuke tour en heel mooie dingen gezien het is wel lang op de bus 800 km op 1 dag. Er worden regelmatig stops gehouden om de benen te strekken. wij hadden heel veel geluk met het weer het het was heel zonnig en redelijk warm Daarom hebben wij nog iets langer op het 2 de deel van diamond beach kunnen blijven.

De gletsjerwandeling was zeer geslaagd! Het is het leukste onderdeel van ons weekend in IJsland. Het bezoek aan de ijsgrot daar hadden we iets meer van verwacht, maar evengoed heel bijzonder om te zien! De gids was erg vriendelijk en vertelde veel over de gletsers en maakte leuke grappen tussen door.

Vriendelijke en behulpzame gids, best wel pittige hike gezien de weersomstandigheden, maar zeker de moeite waard! Ijsgrot zelf vonden we een beetje tegenvallen, daar hadden we meer van verwacht gekeken naar alle foto’s die we hebben gezien.

Een kleinere gletsjer op IJsland maar daardoor niet minder mooi. We waren met een klein groepje waardoor t heel intiem leek en voelde. We kregen genoeg uitleg en informatie over de gletsjer en t uitzicht was prachtig.