Vlaanderen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Vlaanderen: de beste attracties

Sitemap Vlaanderen

Wil je alle activiteiten in Vlaanderen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Vlaanderen

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 3.339 beoordelingen

Net een vijfsterrenbeoordeling gegeven aan de Flanders Fields tour die we met Philippe van Quasimodo Tours mochten beleven! Als Nederlanders, die meestal minder over WO I dan over WO II leren waren wij erg benieuwd naar wat er nog te merken is van ‘de grote oorlog’ in West-Vlaanderen. Omdat we zonder auto op vakantie waren in Zeeuws Vlaanderen waren we erg blij een tour met vervoer vanuit Brugge te vinden. Zonder auto is het lastig deze regio te bezoeken. In Brugge te komen was behulp van de regiotaxi en de busverbinding tussen Oostburg en Brugge heel goed te doen. Daar werden we opgepikt door Philippe met de minibus. Hij heeft ons heel veel verschillende sites laten zien, de tour had twee dagen kunnen duren en zoveel had hij ook over alle plaatsen en monumenten te vertellen! De bus was erg comfortabel en de lunch in Zonnebeke – mét prive-museum van een lokale archeoloog – was heerlijk (en gezellig). Een grote aanrader voor alle Nederlanders! Charlotte & Marijke - The Netherlands

Een leuke fietstocht waarbij je veel dingen ziet waar jezelf niet meteen naar toe zou gaan. Zeer enthousiaste gids die veel weet te vertellen over de stad Gent. En die een leuke in kijk geeft van de kunst in de stad. Zeker een aanrader!

Een zeer enthousiaste gids die naast inhoudelijke info ook relativeert en met humor tips geeft die het verblijf in Antwerpen kunnen veraangenamen.

Leuk, boeiend, verrijkend, …. plekjes gezien die we niet kenden. Zeer democratisch.

Heel leuk om te doen .Je bekijkt de stad eens met andere ogen .