Datums kiezen

Vlinderhuis (Praag)

Vlinderhuis (Praag): tours en activiteiten die je niet wilt missen

Praag: vlindertuin Papilonia

1. Praag: vlindertuin Papilonia

De vlindertuin, die publiekelijk toegankelijk is, is speciaal gebouwd om het ecosysteem met de natuurlijke omgeving voor een gezond en actief leven van exotische vlinders na te bootsen. Bekijk honderden levende vlinders uit de regenwouden van Zuid-Amerika, Mexico, Thailand, de Filipijnen, Sub-Saharaans Afrika en andere gebieden. De ruimtes zijn niet afgebakend voor bezoekers. Exotische vlinders zijn van nature niet bang voor mensen en het is goed mogelijk dat ze je komen opzoeken als je door de verschillende ruimtes wandelt. Bekijk deze prachtige diertjes van dichtbij en maak optimaal gebruik van de vele geweldige fotomomenten. De Vlindertuin in Praag is uniek vergeleken met andere vlindertuinen in de wereld, omdat het van kunstlicht is voorzien en totaal niet wordt beïnvloed door het klimaat of de weersomstandigheden. Hierdoor hebben de aanwezige vlinders constante en ideale leefomstandigheden.

Beschikbare activiteiten

1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Vlinderhuis (Praag)

Wil je alle activiteiten in Vlinderhuis (Praag) bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Vlinderhuis (Praag)

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 142 beoordelingen

Het bezoek is zeker een aanrader! De vlinders van zo dichtbij meemaken is echt iets bijzonders. De omgeving is helemaal mooi en je hebt genoeg tijd om te vertoeven. Je kijkt niet op de klok en ineens ben je daar 2½ uur, het was te leuk! Graag weer! PS: Met een beetje geduld zullen de vlinders op je landen, ze zijn erg vertrouwend. :)

Dit was een leuke en geweldige ervaring! Het was veel kleiner dan verwacht en extreem vochtig voor het vlinderklimaat, dus ik ben blij dat ze kluisjes bieden om je spullen en jassen op te bergen. Dit is een geweldige ervaring voor kinderen, let gewoon op je stap - de vlinders zijn overal!

Een interessante en unieke plek. Gemaakt door mensen met passie. Het is een beetje magisch, en tegelijkertijd is er geen gebrek aan leerzame draad. Ik zou het ten zeerste aanbevelen! (:

Absolutely stunning! Only sad that it’s a small room and that’s that.