Kies data

Voetstuk van het Vrijheidsbeeld

Voetstuk van het Vrijheidsbeeld: tours & activiteiten die je niet wilt missen

New York CityPASS®: bespaar 40% bij 5 topattracties

1. New York CityPASS®: bespaar 40% bij 5 topattracties

Bekijk kunst van wereldklasse, fascinerende wetenschap, belangrijke geschiedenis en laat je trakteren op het ene na het andere fantastische uitzicht, vanuit de lucht én vanaf de zee met de 40%-kortingdeals van de New York CityPASS! De New York CityPASS geeft je toegang tot: 1. De Empire State Building: Hier vind je een nieuw museum en een buitenobservatorium op de 86e verdieping met spectaculair 360-gradenuitzicht. 2. Het American Museum of Natural History: Verdiep je in de culturele uitingen van de mens, de natuurlijke wereld en het universum tijdens een bezoek aan een van de beroemdste natuurhistorische musea ter wereld. 3. Het Metropolitan Museum of Art: Het meestbezochte museum van New York.  'The Met', zoals het museum ook wel wordt genoemd, toont 5.000 jaar aan kunst uit alle windstreken. Het museum heeft ook een vestiging in de binnenstad, The Met Cloisters, waar je de kunst, architectuur en tuinen van middeleeuws Europa kunt ontdekken.  4. Top of the Rock OF het Guggenheim Museum Top of the Rock: Ervaar een onovertroffen 360 gradenuitzicht over New York City en verder vanaf de binnen- en buitenterrassen op de bovenste drie verdiepingen van deze legendarische skyscraper in art-decostijl: 30 Rock.   Guggenheim Museum: Het modernistische meesterwerk van Frank Lloyd Wright uit de jaren 50 van de vorige eeuw, gelegen naast het mooie Central Park. Bekijk de hoogtepunten uit de collectie, waaronder werken van Manet, Picasso, Van Gogh en andere kunstenaars. Vrijheidsbeeld en Eliis Island OF Circle Line-rondvaart Vrijheidsbeeld en Ellis Island: Dompel je onder in de schoonheid en geschiedenis van nationaal monument het Vrijheidsbeeld en bezoek het Immigratiemuseum op Eliis Island met Statue Cruises.   Circle Line-rondvaart: Neem de beroemdste skyline van de wereld in je op en bewonder de blikvangers van de stad vanaf het water: het Vrijheidsbeeld, de Brooklyn Bridge, One World Trade en 101 NYC sights.   6. 9/11 Memorial & Museum OF Intrepid Sea, Air & Space Museum 9/11 Memorial & Museum: Bewijs de laatste eer aan de slachtoffers van de aanslagen van 9/11 in het 9/11 Memorial & Museum.  Verdiep je in de geschiedenis en gevolgen van deze gebeurtenissen en luister naar verhalen over verlies en herstel.   Intrepid Sea, Air & Space Museum: bekijk het ruimteveer Enterprise en 28 vliegtuigen van dichtbij, waaronder de snelste straaljager ter wereld.

NYC: Vrijheidsbeeld & Ellis Island - eerste tour van de dag

2. NYC: Vrijheidsbeeld & Ellis Island - eerste tour van de dag

Kom meer te weten over de geschiedenis van een van de meest iconische monumenten van New York tijdens een vroegtijdige toegangstour van een halve dag door het Vrijheidsbeeld. Ontmoet je gids voor een kleine uitleg van de sites rondom Battery Park. Bekijk gedenktekens die veel toeristen missen en hoor verhalen over Castle Clinton National Monument, Pier A Harbor House, het American Merchant Mariner's Memorial, the Sphere en het New York Korean War Veteran's Memorial. Neem vervolgens de veerboot naar Liberty Island en krijg voorrang bij het instappen om de beste plaatsen te krijgen. Je komt voor de drukte aan bij het Vrijheidsbeeld en hebt een prachtig uitzicht over de stad. Als je de optie mét sokkel boekt, kun je de 215 treden beklimmen voor een nog indrukwekkender uitzicht. Ontdek hoe zij door Frankrijk werd begiftigd met de Verenigde Staten en ontworpen door hun beste architecten, waaronder Gustav Eiffel. Hoor hoe ze niet zo hartelijk werd ontvangen als je zou denken, en over de strijd die haar op de been bracht en speciaal maakte voor de mensen in New York. Klim terug op de veerboot om over te steken naar Ellis Island. Volg in de voetsporen van 12 miljoen immigranten en kom meer te weten over het proces dat zij hebben doorlopen om zich in Amerika te vestigen. Loop de Stairs of Separation op om de 2 zeer verschillende namen van het eiland te begrijpen: "The Island of Hope" en "The Island of Tears." Ontdek de indrukwekkende verzameling interactieve displays van het museum. Aarzel niet langer om op Ellis Island te verblijven om op je gemak te verkennen, of ga terug naar het vasteland met je gids per veerboot.

New York City: rondleiding Vrijheidsbeeld en Ellis Island

3. New York City: rondleiding Vrijheidsbeeld en Ellis Island

Sinds 1886 heeft het Vrijheidsbeeld miljoenen mensen verwelkomd in New York City en de Verenigde Staten. Je bekijkt dit internationale symbool van dichtbij en komt meer te weten over de geschiedenis achter het standbeeld en je ziet hoe het op Liberty Island is ontstaan. De activiteit omvat: snelle, gereserveerde toegang tot de eilanden; een professionele, erkende NYC-gids die je over beide eilanden leidt; en toegang tot het Statue of Liberty Museum en het National Museum of Immigration op Ellis Island. Op Ellis Island kom meer je meer te weten over de reis van de miljoenen immigranten die het eiland van 1892-1924 passeerden en aankwamen in Amerika, op zoek naar een beter leven. Vanwege de voorschriften van de locaties kan je gids je mogelijk niet begeleiden in de musea. Ze bieden echter volledige uitleg over wat je van binnen zult ervaren.

New York: wandeltocht door Wall Street en financiële wijk

4. New York: wandeltocht door Wall Street en financiële wijk

Krijg diepgaand inzicht in hoe adviesbureaus, investeringsbanken en financiële markten werken op Wall Street, de financiële hoofdstad van de wereld. Verken de financiële ineenstorting van 2008 en het recentere nieuws over GameStop en cryptocurrencies. Ontdek waarom de olieprijs in 2020 kelderde van $ 18 per vat naar -$ 37. Ja, olieproducenten betaalden mensen $ 37 per vat om het uit handen te nemen. Bezoek later het Wall Street District en het World Financial Center. Kies de optionele upgrade van het Vrijheidsbeeld om toegang te krijgen tot het Vrijheidsbeeld en het Ellis Island Immigration Museum. Bewonder het Vrijheidsbeeld, een universeel symbool van vrijheid dat miljoenen immigranten heeft begroet en vrijheid en kansen belichaamt. Het Immigratiemuseum wemelt van de historische tentoonstellingen gewijd aan de miljoenen die door de poorten zijn gegaan. Beide eilanden zijn self-guided ervaringen, waar bezoekers worden aangemoedigd om te verkennen tot sluitingstijd.

NYC: rondleiding met veerboot Vrijheidsbeeld & Ellis Island

5. NYC: rondleiding met veerboot Vrijheidsbeeld & Ellis Island

Krijg gegarandeerd toegang tot het iconische monument tijdens deze rondleiding door het Vrijheidsbeeld. Ervaar het prachtige panoramische uitzicht op de skyline van New York City, met niks minder dan de Brooklyn Bridge, het Empire State Building en meer. Profiteer van de ervaring en kennis van je gids terwijl je door de twee verplichte beveiligingscontroles wordt begeleid. Dompel jezelf onder in de ervaring en luister naar de vermakelijke en informatieve verhalen, waardoor de  ervaring tot leven komt.  Toegang tot de sokkel is enorm populair en een beperkt aantal kaartjes wordt elke dag uitgegeven. Je bespaart tijd en garandeert je toegang tot het voetstuk met deze onvergetelijke ervaring van het Vrijheidsbeeld. Kies de Pedestal Express voor een zelfgeleide  rondleiding   door het Vrijheidsbeeld en Ellis eiland, met een inleiding van je gids buiten. Upgrade naar de deluxe-rondleiding en je gids blijft bij je voor je bezoek aan Ellis Island. Ellis Island is de thuisbasis van het America's Immigration Museum en was de plek waar tientallen miljoenen immigranten hun eerste stappen namen om Amerikanen te worden en bereid waren om op zoek te gaan naar de American dream. Je bezoek aan Ellis Island neemt je mee op reis, terwijl je elke stap onderzoekt, zoals de Grote Zaal, Trappen van Afscheiding en de Kissing Post beleeft.

NYC: 9/11 Memorial, Wall Street en Statue of Liberty Tour

6. NYC: 9/11 Memorial, Wall Street en Statue of Liberty Tour

Bekijk iconische bezienswaardigheden in New York City met deze wandeltocht. Bekijk het sombere 9/11-monument. Loop langs het standbeeld van de Charging Bull van Wall Street op weg naar Battery park. Berijd de veerboot naar het Vrijheidsbeeld en bezoek het Ellis Island Museum. Ontmoet je gids in St Paul's Chapel en loop naar het 9/11 Memorial. Denk na bij de Memorial Pools en leer meer over de ontwerpkeuzes die voor dit monument zijn gebruikt. Bewonder de wolkenkrabbers in het financiële district van NYC. Maak foto's van de emblematische Charging Bull. Laat je gids je vertellen over het Vrijheidsbeeld in Battery Park. Stap aan boord van een veerboot naar het Vrijheidsbeeld. Luister naar je audiocommentaar terwijl je een self-guided tour maakt bij het Vrijheidsbeeld. Ga verder naar het Ellis Island Museum. Verken dit voormalige immigratiecomplex tijdens een zelfgeleide tour. Kom meer te weten over de geschiedenis van immigratie in deze diverse stad.

New York City: Vrijheidsbeeld Tour

7. New York City: Vrijheidsbeeld Tour

Ontdek het Vrijheidsbeeld zonder vroeg op te staan om de eerste boot naar Liberty Island te nemen. Geniet van een ontspannen boottocht met je kleine groep en deskundige gids, terwijl je een volledige rondleiding door Liberty Island maakt. Ontmoet je deskundige gids in Battery Park en bewonder iconische gebouwen zoals Castle Clinton (het eerste immigratiestation van Amerika) en het Pier A Harbor House voordat je aan boord van een veerboot naar het Vrijheidsbeeld springt. Voordat je het standbeeld betreedt, geeft je gids je de belangrijkste feiten over Lady Liberty en heb je de tijd om het in je eigen tempo te verkennen. Duik in het verhaal achter de constructie van het standbeeld en waarom het bijna helemaal niet werd gebouwd. In het standbeeldmuseum ontdek je artefacten uit de constructie, die het verhaal vertellen van de monumentale droom van één man die een hele stad samenbracht. In slechts drie uur heb je het Vrijheidsbeeld gezien en het verhaal ervan geleerd van een deskundige gids. Geen vroege wake-up calls, niet wachten in de rij, gewoon gemakkelijke, intieme toegang tot Amerika's meest iconische monument.

Geheimen van het Vrijheidsbeeld en Ellis Island-wandeltocht

8. Geheimen van het Vrijheidsbeeld en Ellis Island-wandeltocht

Tijdens deze tour bezoek je twee van de meest iconische plekken in New York - het Vrijheidsbeeld en Ellis Island. Samen een rijksmonument, het belang van deze historische plaatsen strekt zich uit over de vijf stadsdelen en door het hele land. In de komende uren ontdek je hoe en waarom het Vrijheidsbeeld en Ellis Island werden gebouwd, en hoe ze zo belangrijk zijn geworden in het verhaal van Amerika. Eerst praat je over de geschiedenis van de haven van New York en zijn vele eilanden, van de vroegste Europese kolonisten tot vandaag. Neem vervolgens de veerboot naar Liberty Island om de beroemdste vrouw in New York, Lady Liberty, te zien en ontdek hoe ze is ontstaan, zowel fysiek als als een vaste waarde in het Amerikaanse verhaal. Nadat je een fantastisch uitzicht hebt gehad op de skyline van Manhattan, spring je terug op de veerboot naar je laatste stop - Ellis Island. Ontdek hier de rol van immigratie in New York City en de Amerikaanse geschiedenis, en stel je voor hoe het zou zijn geweest om op Ellis Island aan te komen nadat je alles achter je had gelaten om een nieuw leven in Amerika te beginnen. Bij het reserveren van uw ticket ontvangt u ook een retourticket voor de veerboot met een bezoek aan zowel Ellis Island als Liberty Island.

New York City: wandeltocht Vrijheidsbeeld en topbezienswaardigheden

9. New York City: wandeltocht Vrijheidsbeeld en topbezienswaardigheden

Begin je 5 uur durende wandeling helder en vroeg, richting Wall Street, het oudste deel van Manhattan. Bewonder de iconische gebouwen, van moderne wolkenkrabbers tot Arc Deco-torens. Passeer Ground Zero en zie het beroemde standbeeld van Charging Bull buiten de New York Stock Exchange. Ga verder naar Greenwich Village via Five Points, Chinatown en Little Italy, terwijl je ondertussen geschiedenis en lokaal inzicht ophaalt van je deskundige gids. Ga naar het Rockefeller Center, langs The Flatiron Building, Madison Square Garden, het Empire State Building, 5th Avenue, Times Square, New York Public Library en het Chrysler Building. De stedelijke oase van Central Park is je volgende bestemming. Bezienswaardigheden onderweg zijn de NBC Studios, Radio City Music Hall, St Patrick's Cathedral, Grand Central Station, Carnegie Hall en meer. Wandel door het beroemdste park van Amerika en eindig je tour in het Guggenheim. Bezoek vervolgens het Vrijheidsbeeld volgens uw schema - met uw voucher kunt u voor of na de tour gaan.

New York: Statue of Liberty Private Tour for Families

10. New York: Statue of Liberty Private Tour for Families

Ontmoet je gids in het Pier A Harbor House in Battery Park. Spring op de veerboot die je naar Liberty Island brengt. Begin aan een rondleiding over het eiland en het Vrijheidsbeeld, een must-see bestemming van de stad en een van de beroemdste symbolen van de Verenigde Staten. Leer op een leuke en boeiende manier over de geschiedenis van het monument tijdens een rondleiding die is ontworpen voor alle leeftijden. Verken het voetstukmuseum met je gids en kom dicht bij de originele fakkel van het standbeeld. Rond het begeleide deel van de tour af en uw gids kan u een verscheidenheid aan plaatsen aanbevelen om te eten, winkelen en bezoeken in New York, U kunt dan verder gaan met een bezoek aan het Ellis Island Museum via de veerboot, of de veerboot terug naar Manhattan nemen. Blijf zo lang als je wilt om twee van de meest bezochte attracties in de stad te verkennen.

  • Rondleidingen
  • Wateractiviteiten
  • Combi-aanbiedingen
  • Citycards
  • Dagtochten
10 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Voetstuk van het Vrijheidsbeeld

Wil je alle activiteiten in Voetstuk van het Vrijheidsbeeld ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Voetstuk van het Vrijheidsbeeld

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 5.508 beoordelingen

Voor alle attracties kon ik vooraf online een afspraak maken. Dit is zeker een aanrader zodat je niet teleurgesteld wordt en het is op dat moment volgeboekt. De prijs-kwaliteitverhouding is geweldig. Alle QR-codes konden eenvoudig worden ingewisseld, een afdruk was alleen nodig voor de afspraak bij het Natuurhistorisch Museum. Voor de musea en attracties moet je gewoon voldoende tijd inplannen, soms ben je 4-5 uur bezig.

Ik raad aan om de stadspas te gebruiken, erg handig en intuïtief. Zorg ervoor dat u de afzonderlijke attracties van tevoren boekt om geen enkel probleem te hebben. U bespaart tijd zodra u ter plaatse bent, aangezien er in de meeste gevallen een voorkeursrij is voor degenen die al een reservering hebben.

Uitstekende tool omdat u niet alleen kunt besparen, maar u door de attracties via een speciale link te boeken, de tijden kunt kiezen waarop u de attracties wilt zien en op deze manier de wachtrijen kunt overslaan (vrij lang in Nieuw York) en dus om tijd te besparen. Sterk aanbevolen!

5 attracties om uit te kiezen tussen de attracties die tegen een gereduceerde prijs worden aangeboden. Allemaal heel goed, de 5 attracties kunnen in minder dan twee dagen worden voltooid. Voor het vrijheidsbeeld, wil je de kroon beklimmen moet je eerst apart reserveren.

Precies de attracties waar je heen wilt tijdens een weekje new york