Vorarlberg

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Vorarlberg: De beste dingen die je niet wil missen

 • Vanuit Zürich: privé 4 landen in 1 dagtour

  1. Vanuit Zürich: privé 4 landen in 1 dagtour

  Ontdek het beste van 4 landen in 1 dag tijdens deze tour. Nadat u bent opgehaald bij uw hotel in Zürich, kunt u achterover leunen en ontspannen in het comfort van een privévoertuig terwijl u langs het meer van Zürich, Obersee en Walensee rijdt en onderweg groene heuvels en valleien bewondert. Steek vervolgens de grens over naar Vaduz in Liechtenstein. Bewonder hier het embleem van de stad, het imposante Vaduz-kasteel, en bezoek vervolgens het beroemde postkantoor met zijn veelgevraagde postzegels. Ga vervolgens verder naar Bregenz in West-Oostenrijk, gelegen aan de oevers van de Bodensee. Bekijk hier bezienswaardigheden zoals Martins Tower, Lake Promenade en het beroemde Kunsthaus Kub. Ga daarna verder naar de belangrijkste bezienswaardigheid in Lindau, Zuid-Duitsland, waar u majestueuze herenhuizen en adembenemende uitzichten kunt bewonderen. Ga daarna verder naar de Duitse stad Meers...

 • Montafon: Klassiek tandemparagliden

  2. Montafon: Klassiek tandemparagliden

  Paraglide over de Silvretta Montafon, het grootste ski- en wandelgebied in de regio, en ervaar de frisse berglucht. Bekijk het droomachtige berglandschap van Vorarlberg en Montafon terwijl je hoogteverschillen tot 1.700 meter overwint. Afhankelijk van de lanceerplaats en de wind, vlieg je 15 tot 20 minuten in Gaschurn, Schruns of St. Gallenkirch. Voel je veilig op een tandemvlucht op instapniveau naast een professional. Zelfs als u net begint met paragliden, hoeft u zich geen zorgen te maken. Bij ervaren paraglidingpiloten bent u altijd in goede handen. Voel je veilig, wetende dat alle gebruikte apparatuur regelmatig wordt onderhouden en gecontroleerd door de gecertificeerde fabrikant van de Oostenrijkse Aeroclub.

 • Feldkirch: wandeltocht van 2 uur door de stad

  3. Feldkirch: wandeltocht van 2 uur door de stad

  Verken Feldkirch, een van de best bewaarde middeleeuwse stadsgezichten in Vorarlberg, gesticht in de 12e eeuw. Krijg de kans om de meest ongelooflijke voorbeelden van de Oostenrijkse geschiedenis te ervaren met haltes buiten kerken, musea, monumenten en unieke plekken die alleen de lokale bevolking kent. Bewonder straten vol geschiedenis en betoverende middeleeuwse architectuur. Tijdens je wandeling vertelt je vriendelijke lokale gids je interessante feiten en anekdotes over het verleden van de stad en de fascinerende legendes achter elke hoek.

 • Feldkirch: privéwandeling door de kerstmarkt

  4. Feldkirch: privéwandeling door de kerstmarkt

  Begin aan een privéwandeling langs de kerstmarkt van Feldkirch met je lokale gids. Omgeven door prachtige bergen en charmante middeleeuwse gebouwen, wordt deze kerstmarkt beschouwd als een van de mooiste in de regio. Loop door magisch verlichte straten met een breed scala aan lokale producten. Pak wat glühwein of warme chocolademelk terwijl je door de straten slentert. Ga terug in de tijd terwijl je langs de middeleeuwse gebouwen van de stad loopt en hoor over de legendarische kerstverhalen. Ontvang aanbevelingen van uw gids voor de beste dingen die u op de markt kunt kopen.

Sitemap Vorarlberg

Wil je alle activiteiten in Vorarlberg ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.