Datums kiezen

Vredespaleis

Vredespaleis: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Amsterdam: dagtocht met gids Rotterdam, Delft & Den Haag

1. Vanuit Amsterdam: dagtocht met gids Rotterdam, Delft & Den Haag

Zie het beste van Nederland tijdens een dagtocht met een bezoek aan Rotterdam en de Oude Haven met zijn charmante gele huizen. Maak een boottocht over de rivier, bezoek de markt, stop in Delft en maak een rondrit door Den Haag. Begin je tour met een rit naar Rotterdam, beroemd om haar moderne architectuur.Rijd tijdens de stadstour langs de oevers van de Maas, naar de oude haven en de opvallende gele kubuswoningen. Begin aan een geweldige boottocht over de rivier van 1 uur en bezoek vervolgens de beroemde voedselmarkt. Ga verder naar Delft voor de lunch (niet inbegrepen) en een bezoek aan de Koninklijke Delftse Fabriek, de laatst overgebleven Nederlandse keramiekfabriek uit de 17e eeuw. Maak een stadstour door Den Haag met de bus, waar je de prachtige parlementsgebouwen, het werkpaleis van de Nederlandse koning en het Vredespaleis zult zien. Voordat je weer terugkeert naar Amsterdam breng je ook nog een bezoekje aan Madurodam.

Vanuit Amsterdam: excursie met gids naar Rotterdam, Delft & Den Haag

2. Vanuit Amsterdam: excursie met gids naar Rotterdam, Delft & Den Haag

De excursie begint in Amsterdam. Hier stap je aan boord van de bus en vertrek je naar Rotterdam. Rotterdam is de tweede grootste stad van Nederland en staat bekend om zijn architectuur en de handelshaven. Bewonder de imposante skyline van Rotterdam, de hypermoderne architectuur en de havens, scheepswerven en dokken. Na de rondvaart door de haven vervolg je de tour door de stad en maak je een stop bij de beroemde Markthal en de Kubuswoningen.  Ga vervolgens naar het pittoreske Delft, de geboorteplaats en laatste rustplaats van de Nederlandse meester Johannes Vermeer. De stad staat bekend als de Prinsenstad, omdat talloze leden van de Nederlandse Koninklijke familie hier al eeuwenlang zijn begraven. Geniet van wat vrije tijd voor de lunch (niet inbegrepen) en ontdek het door grachten bezaaide historische stadscentrum van Delft. Delft staat vol met historische monumenten zoals de Oude Kerk, de Nieuwe Kerk en het Stadhuis. Bezoek De Delftse Pauw, een fabriek gespecialiseerd in handgemaakt Delfts Blauw aardewerk, sinds de 17e eeuw het meest begeerde porselein.  Ga vervolgens naar Den Haag voor een stadstour. Behalve de zetel van de Nederlandse regering is Den Haag ook de woonplaats van de Nederlandse koninklijke familie en de op twee na grootste stad van het land. Bezoek Den Haag, waar de meeste buitenlandse ambassades in Nederland gevestigd zijn, evenals 150 internationale organisaties, waaronder het Internationaal Gerechtshof en het Internationaal Strafhof. Pauzeer en maak foto's bij het Vredespaleis, het Mauritshuis (met werken van Vermeer, Rembrandt en Andy Warhol) en het Binnenhof (de ontmoetingsplaats van de Nederlandse regering). Kies ten slotte voor een schilderachtige rondvaart in Amsterdam en bekijk een aantal van de topattracties van de stad, waaronder grachtenpanden uit de Gouden Eeuw, de Westerkerk en het Anne Frank Huis.

Den Haag: sightseeingtour op de fiets met gids

3. Den Haag: sightseeingtour op de fiets met gids

Verken de prachtige stad Den Haag tijdens een fietstocht. Ontdek samen met een energieke gids het Westbroekpark, het Kurhaus van Scheveningen en andere bezienswaardigheden. Terwijl je rondtrapt door de stad, laat de gids je een aantal lokale pareltjes zien, zoals het Binnenhof, Paleis Noordeinde, het Vredespaleis en meer. Luister naar verhalen over beroemde historische figuren en architectuur, evenals wat er in de stad gebeurt. Fiets over de geplaveide straten en bewonder alle pittoreske plekken van de stad. 

Amsterdam: Spaanstalige tour naar Rotterdam en Den Haag

4. Amsterdam: Spaanstalige tour naar Rotterdam en Den Haag

Verlaat Amsterdam per bus en verken de zetel van de macht in Nederland in de elegante stad Den Haag, met hoogtepunten als het Koninklijk Paleis Noordeinde en de regeringsgebouwen van het Binnenhof. Ga verder naar het Mauritshuis, een museum waar werken van Rembrandt en Vermeer te zien zijn. Bezoek dan het hoofdkwartier van het Internationaal Gerechtshof in het Vredespaleis. Daarna reis je naar Rotterdam, bekend om de innovatieve architectuur. Bij aankomst zie je De Verwoeste Stad, een beeld van Ossip Zadkine, gemaakt om te reflecteren op de verwoesting van de stad tijdens de Tweede Wereldoorlog. Zie het enige nog overeind staande middeleeuwse gebouw van de stad, bewonder de interessante kubuswoningen door Piet Blom en bezoek de oude haven. Bewonder al het eten dat tentoongespreid wordt in de historische Markthal en wandel langs de oevers van de Maas voor een panoramisch uitzicht op de wolkenkrabbers van de stad. Je hebt in Rotterdam wat vrije tijd voor een lunch, en keert daarna terug naar Amsterdam.

Den Haag: stadswandeling door het centrum

5. Den Haag: stadswandeling door het centrum

Ontdek de ruimdenkende, creatieve en moderne stad Den Haag met een deskundige gids. Leer meer over de rijke geschiedenis van de stad en haar rol binnen de geschiedenis van Nederland en Europa. Krijg ook insidertips over moderne attracties en lokale hotspots. Traceer de oorsprong van de ruimdenkende cultuur van de stad door een verscheidenheid aan locaties en beroemde gebouwen in het stadscentrum te bekijken. Ontdek de regeringsgebouwen van het Binnenhof, waaronder een van de oudste nog in gebruik zijnde parlementsgebouwen ter wereld. Bewonder de buitenkant van het majestueuze Internationale Vredespaleis, waarin het Internationaal Gerechtshof is gevestigd. Zie Paleis Noordeinde, een van de drie officiële residenties van de Nederlandse koninklijke familie en de officiële werkplaats van koning Willem-Alexander.

Den Haag: wandeltocht hoogtepunten audio en gps begeleid

6. Den Haag: wandeltocht hoogtepunten audio en gps begeleid

Verken de prachtige Zuid-Hollandse stad Den Haag Loop met mij mee door de stad en ervaar interessante weetjes en de mooiste plekjes van Den Haag. Ik spreek spreekt Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Italiaans en Nederlands Tijdens de rondleiding vertel ik over de geschiedenis en de hoogtepunten. En natuurlijk laat ik je de mooiste plekjes zien en maak ik graag foto’s! Wanneer je naar een museum wilt, zijn sommige toegangskaarten niet gratis. Tijdens de wandelingen bezoeken we vele topactiviteiten/bezienswaardigheden zoals Escherpaleis, Mauritshuis, Binnenplaats, Paleis van de Koning, Paleistuin, de leukste winkels en restaurants en echt verborgen pareltjes. Voordat we beginnen, een stukje geschiedenis in een notendop… Den Haag ontstond 5800 jaar geleden als boerennederzetting. Toch begon Den Haag, zoals de stad de waardige naam luidt, pas echt te groeien onder graaf Willem II (1228-1256), die rond het Binnenhof een gravenburcht liet bouwen. Ten noorden van de Hofvijver, waar zich voornamelijk zandgrond bevindt, bouwden edelen en notabelen hun huizen en paleizen. Op de veengronden ten zuiden van het Binnenhofcomplex vestigden zich ambachtslieden en handelaars. Den Haag heeft door de jaren heen een grote ontwikkeling doorgemaakt en kent een rijke historie. Zo bezocht Lodewijk Napoleon, die in 1806 koning van Holland was geworden, de stad, ontwikkelde Den Haag zich tot het regeringscentrum van Nederland en kozen graven, stadhouders, koningen en koninginnen deze stad als hun woonplaats. Kom en ontdek met mij mee en ervaar en geniet van de geweldige stad Den Haag

Rotterdam, Delft en Den Haag: dagtour met kleine groep

7. Rotterdam, Delft en Den Haag: dagtour met kleine groep

Begin uw tour door uw gids/chauffeur te ontmoeten op een centraal gelegen ontmoetingspunt. Je gids brengt je in ongeveer 60 minuten naar de eerste bestemming van vandaag: Rotterdam. Rotterdam is de op een na grootste stad van Nederland en staat bekend om zijn commerciële haven. De eerste stop is Spido voor je boottocht van 75 minuten, de beste manier om een van 's werelds grootste havens te bekijken. Je ziet de imposante skyline van Rotterdam, hypermoderne architectuur, havens, scheepswerven en dokken. De volgende stop op de tour is Delft, waar u de kans krijgt om het door grachten bezaaide historische stadscentrum van de stad en de ontzagwekkende historische monumenten, waaronder de Oude Kerk en de Nieuwe Kerk, te zien. Terwijl je daar bent, bezoek je een fabriek die gespecialiseerd is in handgemaakt Delfts blauw aardewerk, het meest begeerde porselein sinds de 17e eeuw. Ontdek Den Haag. De stad is de thuisbasis van buitenlandse ambassades en internationale organisaties zoals het Internationaal Gerechtshof en het Internationaal Strafhof. Het staat ook bekend om zijn historische bezienswaardigheden. Het Paleis van Vrede en Recht, waarin internationale gerechtshoven zijn gevestigd, staat in Den Haag, net als 150 andere internationale organisaties. Daarnaast zijn er verschillende koninklijke paleizen en monumenten, waaronder het Mauritshuis en het Binnenhof.

Den Haag: Stadsverkenningsspel en Tour

8. Den Haag: Stadsverkenningsspel en Tour

Combineer de opwinding van een stadsrondrit met een spelplezier tijdens deze zelfgeleide smartphonewandeling door Den Haag. Vind gemakkelijk attracties met de navigatiefunctie van de app. Download de app en start het spel door naar de eerste locatie te gaan. Gebruik observatie, logica, verbeeldingskracht en teamwerk om het raadsel op elke locatie op te lossen, de raadsels zijn altijd moeilijk. Pauzeer de app op elk moment als je even wilt pauzeren, koffie wilt drinken of wat meer tijd wilt besteden aan het bezoeken van een van de bezienswaardigheden. Speel het spel in je eigen tempo. In de historierijke stad Den Haag bezoekt u eerst de prachtige Escher in Het Paleis. Dan het unieke Haags Historisch Museum en dan het onvervangbare Mauritshuis. Deze prachtige route gaat verder naar het Plein. Als vijfde halte vind je het Binnenhof. Terwijl je je wandeling door de stad vervolgt, vind je het interessante Rijksmuseum de Gevangenpoort. Paleis Noordeinde mocht natuurlijk niet ontbreken bij deze rondleiding. Daarnaast bewonder je ook de Koninklijke Stallen. De voorlaatste bestemming is de benijdenswaardige World Peace Flame. Terwijl de kers op de taart van deze unieke rondleiding niet anders kon zijn dan het Vredespaleis.

Den Haag: geleide wandeltour

9. Den Haag: geleide wandeltour

Begin je tour in de ochtend of middag in Den Haag bij je hotel of op het centraal station als je van buiten de stad aankomt. Begin je rondleiding door de stad in een rustig tempo met je gids, zodat je de stad echt gaat zien, voelen en leren kennen. Den Haag wordt vaak aangezien voor de hoofdstad van Nederland, omdat hier niet alleen het Nederlandse parlement, het Internationaal Gerechtshof en talrijke ambassadegebouwen gevestigd zijn, maar ook de residentie van koning Willem-Alexander. Verken de belangrijkste bezienswaardigheden van deze prachtige stad tijdens deze 2 uur durende wandeling. Bezoek het parlementsgebouw gebouwd op de plek van het voormalige jachtgebied van de graven van Holland. Bezoek het kantoor van de Nederlandse premier en misschien heb je het geluk om de Nederlandse koninklijke familie te bekijken in hun paleis in de oude binnenstad van Den Haag. Wandel door de drukke winkelstraten en bewonder vele andere moderne architectonische meesterwerken, zoals de nieuwe routetunnel die de tram onder het centrum en het stadhuis rijdt. Omdat al deze fantastische gebouwen relatief dicht bij elkaar liggen, is een tour ideaal om deze prachtige stad uitgebreid te verkennen. Aan het einde van de tour bereik je het Vredespaleis, dat je kunt verkennen met een audiogids. Kom meer te weten over de wetten van het internationale recht en de rol die Carnegie speelde bij de bouw van dit gebouw.

Vanuit Amsterdam: privétour Delft en Den Haag

10. Vanuit Amsterdam: privétour Delft en Den Haag

Geniet van een sightseeingtour naar de pottenbakkerijen in Delft en Madurodam in Den Haag. U heeft toegangskaarten voor de Madurodam en de Royal Delft Potteries waar u ca. 1 - 1,5 uur op elke plek. Wil je ook het Mauritshuis bezoeken, dan dien je de tickets zelf te kopen vanwege het beperkte aantal tickets. Als je tijd over hebt kun je lekker lunchen in Den Haag. Je wordt opgehaald in een luxe Mercedes-voertuig door een professionele chauffeur. Na de tour word je afgezet bij je hotel in Amsterdam.

Beschikbare activiteiten

14 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Vredespaleis

Wil je alle activiteiten in Vredespaleis bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Vredespaleis

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 806 beoordelingen

Onze tour was erg interessant! Niemand anders had de tour geboekt, dus het waren alleen wij (3 personen) en onze gids Vanja. Het hebben van een kleine groep was erg handig omdat de gids dingen gemakkelijk kon uitleggen tijdens het lopen en we alles goed konden horen. We hebben ongeveer twee uur door de stad gelopen. De mix was op dit moment een goede mix tussen geschiedenis en het leven in de stad. We hebben echt genoten van de rondleiding! ! Kan alleen maar aanbevelen.

Superleuke tocht met gids Vanja. Goede gids, met heel veel kennis. Vertelde enthousiast in uitstekend Engels over de stad aan mijn Australische vrienden. Zeker geen spijt van. De tocht duurde ongeveer 3 uur, maar de tijd vloog voorbij. Een aanrader!

Geweldige tour en geweldige gids Pedro. Veel gevoel voor humor en zeer relevante uitleg zonder iets te verliezen als je van het Engels naar het Spaans gaat!! sterk aanbevolen

Top geregeld, veel gezien en veel uitleg van onze gids. aanrader

Jonge fanatiek gids, die veel wist van stad en omgeving