Kies data
Dingen om te doen

Vrsar

Vrsar: De beste dingen die je niet wil missen

Vrsar: 2-uur durende dolfijnentour inclusief drankjes

1. Vrsar: 2-uur durende dolfijnentour inclusief drankjes

Ga aan boord in de haven van Vrsar en vaar langs het water naar het noorden. Kijk hoe de zonsondergang over de horizon breekt en bewonder de prachtige skyline van Istrië. Geniet van het adembenemende lichtspel dat door de weerspiegeling van de zonsondergang in het water wordt gecreëerd. Reis naar de gebieden waar de dolfijnen gewoonlijk zwemmen en bewonder de indrukwekkende zeedieren terwijl ze in hun natuurlijke habitat spelen. Vanaf het dek van je boot kun je ontspannen en genieten van de zon terwijl je nipt aan een drankje.

Van Poreč: boottocht Lim Fjord, Rovinj en Vrsar met lunch

2. Van Poreč: boottocht Lim Fjord, Rovinj en Vrsar met lunch

Tijdens deze tour krijg je de kans om de prachtige westkust van Kroatië en charmante dorpjes te verkennen. Van de smalle steegjes en romantische straatjes van Rovinj tot de natuurlijke schoonheid van de Limfjord, waar u aan boord van de boot kunt genieten van een lunch. Nadat je je gids in Poreč hebt ontmoet, begint je dag met een reis van 1 uur naar Rovinj. Je hebt 2 uur om hier te verkennen voordat je aan boord gaat van een traditionele houten boot om de Lim Fjord te ontdekken. Terwijl u de fjord op vaart, kunt u genieten van adembenemende uitzichten terwijl u geniet van een gegrilde vis-, vlees- of vegetarische lunch die aan boord wordt geserveerd. Geniet van een glas wijn terwijl je kapitein je meeneemt naar een piratengrot voor een fotostop. Verderop in de fjord kom je aan in het dorp Vrsar voor je laatste stop van de dag. Ontspan op het strand, neem een duik in de zee of verken het charmante stadje voordat u rond 16.30 uur terugkeert naar Poreč.

Vanuit Poreč: dagtocht naar Rovinj, Vrsar & Limfjord

3. Vanuit Poreč: dagtocht naar Rovinj, Vrsar & Limfjord

Begin de dag in de haven van Poreč. Verlaat de stad en geniet ondertussen van het panorama van de Poreč-lagune, het kleine vissersstadje Funtana, Vrsar, en een van de grootste nudistenkampen van Europa, Koversada. Tijdens je eerste pauze krijg je de kans een bezoek te brengen aan de stad Rovinj, een echte toeristische en historische attractie. Zie in Rovinj de oude vissers, visnetten en batana-boten, die authentiek zijn voor Istria en Rovinj. Het oude gedeelte van de stad is door de jaren heen goed behouden gebleven en is nu een perfecte plek om foto's te nemen. Vervolgens breng je een bezoek aan de Limfjord. Vandaag de dag is de Limbaai een natuurpark, en een rijke woonomgeving voor vele Middellandse Zee-planten en dieren, zowel in het water als aan land. Je krijgt de kans om de piratengrot te bekijken, vis- en schelpdierkwekerijen te bezoeken, en de prachtige begroeiing te zien die aan beide kanten van de baai tot aan het zee-oppervlak komt. Terwijl je in deze betoverende omgeving rondvaart, wordt er aan boord een lunch geserveerd.  Na de lunch vaar je door naar Vrasr, met rijke geschiedenis en architectuur, voor je tweede pauze.

Vanuit Vrsar: boottocht Limfjord en Rovinj met lunch

4. Vanuit Vrsar: boottocht Limfjord en Rovinj met lunch

Ontdek de prachtige Kroatische kust tijdens een boottocht vanuit Vrsar. Je eerste pauze is na 30 minuten; je spendeert 2 uur in een van de mooiste stadjes van Istria, Rovinj. Wandel door de smalle straten en steegjes van de stad, bezoek enkele van de vele galeries en cafés, of ga naar de markt en probeer traditionele en lokaal gemaakte producten als kaas, olijfolie, en honing. Na je bezoek aan Rovinj vaar je naar de volgende attractie van de tocht. Ondertussen wordt er op de boot lunch geserveerd. Je kunt kiezen tussen drie gerechten: een visgerecht, een vleesgerecht of een vegetarisch gerecht. Terwijl je geniet van je lunch vaart de boot langzaam door het Limfjord, een natuurgebied beroemd om hoe smal het is, en de vele vissoorten die er elk jaar terugkeren om zich voort te planten. Hier krijg je ook de kans om een piratengrot te verkennen.

Van Poreč: boottocht naar Rovinj met vislunch

5. Van Poreč: boottocht naar Rovinj met vislunch

Verken de kust van Istrië tijdens deze rondreis van Poreč naar de stad Rovinj. Breng wat vrije tijd door met dwalen door de geplaveide straten van Rovinj. Geniet aan boord van een heerlijke vislunch. Maak een stop om Vrsar te verkennen of om te zwemmen bij Limski Kanal. Ontmoet elkaar in de belangrijkste haven in Poreč en check in voordat je op de ruime boot vertrekt. Maak foto's van de westkust van Istrië terwijl je vaart. Stop in Rovinj en heb wat vrije tijd om de oude stad te verkennen en naar de kerk op de heuveltop van St. Euphemia te gaan of een van de kiezelstranden te bezoeken. Ga terug naar de boot voor een verse vislunch en een aperitief. Afhankelijk van of het seizoen geschikt is om te zwemmen, gaat u verder naar Limski Kanal of Vrsar. Bij Limski Kanal duik je in het heldere water en verken je de piratengrot. Verken in Vrsar de klokkentoren en de parochiekerk in het historische centrum. Geniet vanaf de boot van een panoramisch uitzicht op Vrsar voordat u terugkeert naar het startpunt in de haven van Poreč.

Van Vsar: boottocht naar Rovinj en Lim Fjord

6. Van Vsar: boottocht naar Rovinj en Lim Fjord

Stap aan boord van de boot in Vrsar en start de cruise richting Rovinj. Geniet van een gratis welkomstdrankje en ontspan terwijl de boot over de zee vaart. Stap uit in Rovinj en breng 2 uur door met het verkennen van de stad. Nadat je de vele mooie bezienswaardigheden van de Rovinj hebt gezien, spring je weer aan boord en ga je naar de Lim Fjord. Bij Lim Fjord kun je de piratengrot bezoeken en genieten van een ontspannen duik. Ga na 40 minuten bij de Lim Fjord terug naar Vrsar. De boottocht eindigt rond 16.30 uur in Vrsar.

Van Vrsar: piratenboottocht van een halve dag naar Rovinj

7. Van Vrsar: piratenboottocht van een halve dag naar Rovinj

Vaar in Vrsar, in de buurt van Poreč, aan boord van een piratenboot langs de prachtige kust van Istrië om de prachtige vissershaven van Rovinj te bereiken en te ontdekken. Ga naar het zuiden en ervaar een uniek uitzicht op de westkust van Istrië en de diepblauwe Adriatische Zee. Uw bemanning voorziet u van drankjes en beantwoordt graag uw vragen over de geografie, geschiedenis en cultuur van het schiereiland. Na een cruise van 45 minuten bereikt u de haven van Rovinj en kunt u het pittoreske stadje vrij verkennen. Slenter langs de haven en door de smalle straatjes, ontdek de historische oude stad of probeer Kroatische specialiteiten in een van de vele restaurants. Bezoek een van de nabijgelegen stranden of geniet van een ijsje in een van de vele cafés. Stap ten slotte weer aan boord en vaar terug naar Vrsar.

Sitemap Vrsar

Wil je alle activiteiten in Vrsar ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Vrsar

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 763 beoordelingen

Een geweldige ervaring! Het personeel is erg vriendelijk en beleefd. Het schip werd routinematig gestuurd en bracht ons naar plaatsen met dolfijnen. Het is uniek om deze dieren te zien!!!

uitstekende rondleiding. gemakkelijk te boeken, veel ruimte, langer buiten gebleven omdat we een fantastische groep dolfijnen tegenkwamen die in de zee stoeien. Echt magisch

Zeer vriendelijk personeel. We hebben veel dolfijnen gezien, het was rustig qua andere boten dat was ook wel fijn.

We hebben dolfijnen gezien. Daarvoor zou het schip extra ver moeten reizen. Duurde 30 minuten langer dan gepland.

Mooi weer Veel de dolfijnen gezien Kortom het was de moeite waard