Kies data
Vrsar

Dagtrips

Vrsar Dagtrips: Onze meest aanbevolen

Vanuit Poreč: dagtocht naar Rovinj, Vrsar & Limfjord

1. Vanuit Poreč: dagtocht naar Rovinj, Vrsar & Limfjord

Begin de dag in de haven van Poreč. Verlaat de stad en geniet ondertussen van het panorama van de Poreč-lagune, het kleine vissersstadje Funtana, Vrsar, en een van de grootste nudistenkampen van Europa, Koversada. Tijdens je eerste pauze krijg je de kans een bezoek te brengen aan de stad Rovinj, een echte toeristische en historische attractie. Zie in Rovinj de oude vissers, visnetten en batana-boten, die authentiek zijn voor Istria en Rovinj. Het oude gedeelte van de stad is door de jaren heen goed behouden gebleven en is nu een perfecte plek om foto's te nemen. Vervolgens breng je een bezoek aan de Limfjord. Vandaag de dag is de Limbaai een natuurpark, en een rijke woonomgeving voor vele Middellandse Zee-planten en dieren, zowel in het water als aan land. Je krijgt de kans om de piratengrot te bekijken, vis- en schelpdierkwekerijen te bezoeken, en de prachtige begroeiing te zien die aan beide kanten van de baai tot aan het zee-oppervlak komt. Terwijl je in deze betoverende omgeving rondvaart, wordt er aan boord een lunch geserveerd.  Na de lunch vaar je door naar Vrasr, met rijke geschiedenis en architectuur, voor je tweede pauze.

Van Poreč: boottocht naar Rovinj met vislunch

2. Van Poreč: boottocht naar Rovinj met vislunch

Verken de kust van Istrië tijdens deze rondreis van Poreč naar de stad Rovinj. Breng wat vrije tijd door met dwalen door de geplaveide straten van Rovinj. Geniet aan boord van een heerlijke vislunch. Maak een stop om Vrsar te verkennen of om te zwemmen bij Limski Kanal. Ontmoet elkaar in de belangrijkste haven in Poreč en check in voordat je op de ruime boot vertrekt. Maak foto's van de westkust van Istrië terwijl je vaart. Stop in Rovinj en heb wat vrije tijd om de oude stad te verkennen en naar de kerk op de heuveltop van St. Euphemia te gaan of een van de kiezelstranden te bezoeken. Ga terug naar de boot voor een verse vislunch en een aperitief. Afhankelijk van of het seizoen geschikt is om te zwemmen, gaat u verder naar Limski Kanal of Vrsar. Bij Limski Kanal duik je in het heldere water en verken je de piratengrot. Verken in Vrsar de klokkentoren en de parochiekerk in het historische centrum. Geniet vanaf de boot van een panoramisch uitzicht op Vrsar voordat u terugkeert naar het startpunt in de haven van Poreč.

  • Dagtochten
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Dagtrips in Vrsar

Welke andere activiteiten dan Dagtrips zijn de moeite waard in Vrsar?

Sitemap Vrsar

Wil je alle activiteiten in Vrsar ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Vrsar

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 15 beoordelingen

De excursie overtrof onze verwachtingen. Zeer vriendelijk en aardig personeel (vooral de zanger). De vrije tijd in de twee steden is precies goed, lunch tijdens het zeilen in de fjord was erg goed en leuk in het gezelschap van een grote zwerm meeuwen. De eerste stop om 1.30 uur was Vrsar, een kleine maar erg leuke stad met zeer ontspannende stranden. De tweede stop was Rovinj 2 uur, een erg mooie stad, vol met winkels en erg druk met toeristen. We hebben ook dolfijnen gezien.

Goed verzorgd. Prima lunch met meer dan genoeg eten en drinken. Personeel doet erg hun best om er een leuk dag van te maken. Aanrader!

Geweldig programma. Het was leuk en afwisselend. De bemanning is erg aardig en zeer attent. De vole-kapitein inspireerde ons.

Het was een heerlijke reis, een boottrip die ik zeker zal aanbevelen, dan wel zelf nog een keer.

Geweldige tour! Gemengd publiek. Lekker eten. Deze boottocht zullen we altijd onthouden!