Vulkaan Fuji

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Vulkaan Fuji

Wil je alle activiteiten in Vulkaan Fuji ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Vulkaan Fuji

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 2.321 beoordelingen

Het was een heel leuke dagtocht. We hadden veel geluk met het weer en hadden een heldere hemel, voor perfect uitzicht op de bergen vanaf elke halte. De gids was erg aardig en deskundig. Er was een verrassingsstop (ik had het in de beschrijving tenminste niet gemerkt) aan een uitstekend outlet-winkelcentrum aan het eind - op de grote winkeldag - die hoewel dat meestal niet mijn ding is, de prijzen echt ongelooflijk waren (met de berg waakt over ons).

Zeker de moeite waard! Je kunt op alle plekken die bezocht wordt de mt fuij zien! Wees wel op tijd, het is even puzzelen welke bus je mee moet. De reisbegeleidster wist veel, sprak goed Engels en was enorm enthousiast. Waarom de tour ons ook mee nam een enorm winkelcentrum is nog een raadsel. Vonden we niet echt bij de tour passen.

Geweldige leuke tour dat goed verzorgt is. Vrolijke begeleider die veel verteld en je genoeg vrijheid geeft. Aan het einde keus of winkelen of naar het park. Geweldig zeker een aanrader

Hele leuke trip. Centrale opstap in Shinjuku en op een mooie dag krijg je prachtige uitzichten te zien op Mt. Fuji! Zeker waard en een must do wanneer je een side trip wilt!

Nette touringcar, veel info, veel gezien, netjes op tijd, goed geprijsd..