Datums kiezen

Ontdek het beste van
Vung Tau

Onze aanbevelingen voor Vung Tau

Ho Chi Minh Stad: Vung Tau Strand Hele Dag Trip met Lunch

1. Ho Chi Minh Stad: Vung Tau Strand Hele Dag Trip met Lunch

Om 07:30 uur word je opgehaald bij je hotel en vertrek je naar Vung Tau. Rond 09:00 uur kom je aan in Vung Tau en heb je vrije tijd op Thuy Van Beach (Back Beach) - een van de mooiste stranden van Vietnam met een kustlijn van bijna 10 kilometer, vol met fijn zand en witte golven. Een authentieke Vietnamese lunch wordt geserveerd in een plaatselijk restaurant. In de middag bezoek je het Jezus Christus-beeld, de Thang Tam-tempel (walvistempel), Bach Dinh (ook bekend als Villa Blanche in het Frans of White Palace in het Engels) en Kaap Nghinh Phong. Dan is het tijd voor een korte pauze. Rond 18:00 uur ga je weer terug naar Ho Chi Minh City. Einde van de dagtocht.

Vanuit Phu My Haven: Ho Chi Minh Tour met Cu Chi Tunnel Optie

2. Vanuit Phu My Haven: Ho Chi Minh Tour met Cu Chi Tunnel Optie

Profiteer van de ophaalservice bij Phu My Port door een vriendelijke chauffeur en reis vervolgens in comfort met airconditioning naar Ho Chi Minh City. Geniet van het landschap en ervaar de drukte van de stad bij aankomst. Bezoek belangrijke bezienswaardigheden zoals het herenigingspaleis in de koloniale wijk. Zie waar de Vietnamoorlog eindigde en leer hoe dit indrukwekkende gebouw nu dienst doet als herdenkingsmuseum. Ga verder naar de Notre-Dame kathedraal en leer over de belangrijke rol die de katholieke religie heeft gespeeld in de geschiedenis van Vietnam. Bewonder het elegante Saigon Central Post Office en ga naar het Museum of War Remnants om meer te leren over een pijnlijke periode in de recente geschiedenis van Vietnam. Pauzeer voor een lunch van lokale gerechten, waaronder de traditionele pho noedelsoep. Duik in het lokale leven als je naar de Ben Thanh markt gaat om te leren over de kunst van het maken van geborduurde handwerken. Als je Cu Chi Tunnels Option Trip kiest, volg dan deze route zoals hieronder. In de Cu Chi Tunnels vind je de beste plek voor een diepgaande reflectie op de oorlog in Vietnam. Deze tunnels, die je beschouwt als de beroemdste slagvelden van het land, vertegenwoordigen de kern van de guerrillavechtstijl die door de Viet Cong tijdens de Vietnamoorlog werd gebruikt. Door te dienen als communicatieroutes, opslagplaatsen voor voedsel en wapens, woonverblijven en ziekenhuizen, belichamen de Cu Chi Tunnels de levensader van de Viet Cong in deze regio tijdens de Vietnamoorlog. De tunnels herinneren nog steeds aan het traumatische verleden van dit gebied met alle ondergrondse activiteiten die het Vietnamese leger liet zien. Keer terug naar de stad voor de lunch in een plaatselijk restaurant. Daarna terug naar het schip.

Dagtour Ho Coc-strand, natuurreservaat en drakenfruitboerderij

3. Dagtour Ho Coc-strand, natuurreservaat en drakenfruitboerderij

Nadat je vroeg bent opgehaald bij je hotel, rijd je rechtstreeks naar de provincie Xuyen Moc (Ba Ria-Vung Tau) met een privéauto met airconditioning. Het 55 km lange gedeelte van Thống Nhất, Cẩm Mỹ, Long Khánh en Xuân Lộc in de provincie Đồng Nai is de geweldige groene weg die het mooiste landschap biedt van vele fruittuinen, rijstvelden, peperboerderij en lokale dorpen. Na 2,5 uur rijden, een kort bezoek aan de peperplantage, komt u aan bij het huis van mevrouw Loan in de gemeente Bong Trang. Ervaar een voorproefje van het lokale leven in deze gemeenschap. Verken haar fruitboerderijen in de omgeving en leer meer over de landbouw. Praat met haar en leer meer over het lokale leven, wissel culturen en perspectieven uit, wandel door haar tuin, leer hoe de lokale bevolking voor hun boerderijen zorgt, drink traditionele Vietnamese koffie of ijsthee, geniet van lokaal fruit (drakenfruit, jackfruit, enz. .afhankelijk van het seizoen) en fris u op na uw rit. Verlaat het lokale huis voor een korte rit om een van de lokale natte vismarkten te bezoeken en verken de natuurschoon in het Phuoc Buu-natuurreservaat. Als je wilt, kun je een half uur door de jungle wandelen. Daarna wacht een smakelijke authentieke Vietnamese lunch, bereid door mevrouw Thuan. Geniet van een scala aan gerechten, van zeevruchten tot vers geplukte groenten en lekkere desserts. Na de lunch is het strandtijd. Verlaat de gemeente Bong Trang en rijd naar Ho Coc Beach. Je kunt de vredige en natuurlijke sfeer echt voelen door onderweg naar cashewboerderijen en het Phuoc Buu-natuurreservaat te kijken. Bij aankomst op het strand heb je vrije tijd om te ontspannen, te genieten van de koele wind en de frisse lucht van de oceaan. Rijd terug naar Ho Chi Minh City voor een drop-off.

Privérondleidingen door Cu Chi, HCMC, Mekong Delta vanuit Phu My Port

4. Privérondleidingen door Cu Chi, HCMC, Mekong Delta vanuit Phu My Port

Welkom in Ho Chi Minh City, voorheen bekend als Saigon. Met een gids die u direct vanaf de pier van het cruiseschip begeleidt, begeeft u zich naar het dichtstbevolkte grootstedelijke gebied van Vietnam. Ho Chi Minh-stad heeft alles, van historische pagodes tot verbluffende wolkenkrabbers, waardoor het een van de meest intrigerende bestemmingen in heel Vietnam is. Kies uit drie tours die worden aangeboden in Ho Chi Minh City voor passagiers van cruiseschepen. Privétour door Ho Chi Minh-stad: Duik in de diepten van de Vietnamese geschiedenis terwijl je je een weg baant naar het Herenigingspaleis, dat staat als de plaats waar de oorlog in Vietnam eindigde. Zorg ervoor dat je je camera meeneemt om de Noord-Vietnamese tanks vast te leggen die in 1975 door de poorten van het paleis neerstortten en nog steeds als herinnering dienen. Eenmaal binnen kun je de vele kamers verkennen die onaangeroerd lijken en een sfeer creëren die moeilijk te vinden is bij andere monumenten. Neem zeker een kijkje in de oorlogscommandoruimte die bezaaid ligt met campagnekaarten en oude communicatieapparatuur. Je panoramische stadstour gaat verder met fotostops bij de Notre Dame kathedraal en het centrale postkantoor. De historische kathedraal bevindt zich op een pittoresk hoekje in het centrum van Ho Chi Minh-stad en zal je verbazen over het unieke Franse koloniale ontwerp. Privétour door Cu Chi-tunnels: Er is geen betere plek om diepgaand na te denken over de oorlog in Vietnam dan de Cu Chi-tunnels. Deze tunnels worden beschouwd als de beroemdste slagvelden van het land en vertegenwoordigen de kern van de guerrilla-gevechtsstijl die de Vietcong tijdens de oorlog gebruikte. De Cu Chi-tunnels, die dienen als communicatieroutes, voedsel- en wapenopslagfaciliteiten, woonvertrekken en ziekenhuizen, belichamen de levensader van de Viet Cong in deze regio. De tunnels zijn nog steeds een herinnering aan het traumatische verleden van dit gebied. Privé Mekong Delta Tour: De Mekongdelta ligt direct ten westen van Ho Chi Minh-stad. Het wordt ook wel de rijstkom van Vietnam genoemd, omdat het meer dan een derde van de jaarlijkse voedseloogst van het land uit slechts tien procent van de totale landmassa pompt. Het Deltagebied vertoont een verscheidenheid aan fysiek landschap, van uitgestrekte rijstvelden in het zuiden tot heuvels in het noorden en westen. Het is een waterwereld waar boten, huizen en markten drijven op de talrijke rivieren, kanalen en beekjes die als aders het landschap doorkruisen.  

Vung Tau strand privé dagtour

5. Vung Tau strand privé dagtour

Vertrek om 8.00 uur vanuit Saigon naar de stad Vung Tau in een toeristenbus met airconditioning. Aankomst om 10.30 uur en geniet van vrije tijd op het strand van Thuy Van, een van de mooiste stranden van Vietnam met fijn zand, witte golven en een kust die bijna 10 km lang is. Stop voor een authentieke Vietnamese lunch in een lokaal restaurant. Bezoek na de lunch het Jezus Christusbeeld door 847 treden op te lopen. Beschouwd als een van de hoogste standbeelden van Christus in Azië, overspannen de uitgestrekte armen iets meer dan 18,4 meter. Avonturiers zijn welkom om naar de top van Christus' armen te klimmen en te genieten van het adembenemende panoramische uitzicht over de stad Vung Tau. Ga vervolgens naar de Thang Tam-tempel (walvistempel). De tempel toont de botten die de beschermgod van de kust symboliseerden. Elke keer dat er een karkas van een walvis aanspoelt, worden de botten ceremonieel naar het mausoleum gesleept. Ontdek Vung Tau's mooiste herenhuis uit het koloniale tijdperk, Bach Dinh, dat aan het begin van de 20e eeuw werd gebouwd als toevluchtsoord voor de Franse gouverneur van Indochina. Ga verder naar Kaap Nghinh Phong met vrij uitzicht op de stad Vung Tau en de Oostzee. Rijd om 17.00 uur terug naar Ho Chi Minh-stad en neem een korte pauze bij Long Thanh Cow Milk Rest-stop voor een souvenir.

Privé taxi: Ho Chi Minh luchthaven (SGN) naar Vung Tau

6. Privé taxi: Ho Chi Minh luchthaven (SGN) naar Vung Tau

Boek een transfer bij OUROS Travel, dan heb je altijd de garantie op de beste prijzen en een uitstekende service. Al onze voertuigen zijn zorgvuldig geselecteerd en in het bezit van alle wettelijk vereiste licenties. Onze professionele chauffeurs garanderen je maximaal comfort voor je transfer door Vietnam. De klantenservice stuurt de details van de reis een dag voor de reisdatum naar de klant. Vervoer tussen Ho Chi Minh Airport (SGN) en Vung Tau per privé auto is de snelste en meest ontspannen manier die internationale toeristen kiezen als ze naar Vietnam reizen. Privé transfers worden vooraf voor je geregeld, het elimineert de stress van het proberen om een taxi aan te houden of een zware koffer mee te slepen in het openbaar vervoer. ** Afstand: 200km ** Duur: 2 uur 10 minuten (ongeveer) Vervoer van vliegveld naar hotel Op de luchthaven begroet de chauffeur of de luchthavenbediende met een naambordje de passagier bij de uitgang buiten de aankomsthal. De passagier verlaat het hotel via de aankomsthal na quarantaine, immigratie, ophalen van bagage en douane. Omdat het een deur-tot-deur service is waarbij de chauffeur al je bagage in het voertuig laadt/uitlaadt, kun je zonder zorgen veilig en comfortabel naar je bestemming reizen. Boek je transfer bij ons en geniet probleemloos van je vakantie of zakenreis! ***Het ophaalbeleid van de luchthaven*** De wachttijd gaat in vanaf de geplande aankomsttijd van de vlucht (tenzij een andere ophaaltijd wordt aangegeven in de opmerking bij de boeking); In geval van vluchtvertraging van minder dan 30 minuten wordt de start van de wachttijd uitgesteld met de vertragingstijd van de vlucht; Voorbeeld: de geplande aankomsttijd is 13:00, in geval van een vluchtvertraging van 20 minuten wordt de wachttijd verschoven naar 13:20, en vanaf dat moment moet de chauffeur 90 minuten wachten. Als een vlucht meer dan 30 minuten vertraging heeft, wordt de wachttijd verschoven naar 30 minuten na de geplande aankomsttijd, het is noodzakelijk om binnen 90 minuten op de klant te wachten, omdat de vlucht de vertraging kan inhalen. Als de klant niet komt opdagen binnen 120 minuten na de geplande aankomsttijd, is het nodig om de documenten voor te bereiden en op te sturen om een no-show geval te registreren; Voorbeeld: de geplande aankomsttijd is 14:00 uur, in het geval van een vluchtvertraging van 40 minuten - moet de chauffeur 90 minuten wachten vanaf 14:30 uur. In het geval van een vroege aankomst van de vlucht begint de wachttijd vanaf de geplande aankomst van de vlucht. Als de vroege aankomst van de vlucht kon worden gevolgd, moet de klant contact opnemen met de chauffeur om een nieuwe ophaaltijd af te spreken.

Meditatieretraite in Vietnam - 2 dagen 1 nacht

7. Meditatieretraite in Vietnam - 2 dagen 1 nacht

Mindfulness meditatie retraite in Vietnam (2 dagen/1 nacht) Dag 1: Ho Chi Minh Stad - Vung Tau - Phat Quang Pagode (L, D) 7:30 - 10:30: Transfer naar Thien Ton Phat Quang Pagode, een spiritueel heiligdom waar tienduizenden mensen over de hele wereld naar zijn teruggekeerd. 11:00 - 11:30 Lunch vegetarisch. 14:00 - 15:00 Meditatiesessie 15:00 - 16:50 Vrijwilligerswerk doen, cake/thee/tofu leren maken of schilderen op stof. 17:00 - 18:15 Vegetarisch diner en afwassen 18:30 - 19.00 Zingen 19.00 - 19.50 Boeken lezen 20:00-21.30 Gezond zaad Prostratie voor Boeddha Meditatie & gaan slapen. Dag 2: Phat Quang Pagode - Ho Chi Minh Stad (B, L) 4:00 - 6.00 Grote Klok - Meditatie en zingen 6:10 - 6:50 Qigong/vechtkunst beoefenen 7:00 - 7:20 Ontbijt 7:30 - 10.30 Vrijwilligerswerk doen, cake/thee/tofu leren maken of op stof schilderen, groenten plukken. 11:00 - 11:30 Lunchen. 12:00 Terug naar Ho Chi Minh Stad

Vanuit Ho Chi Minh: Vung Tau Strand Hele Dag Trip

8. Vanuit Ho Chi Minh: Vung Tau Strand Hele Dag Trip

Vung Tau City verkennen met privévervoer duurt meer dan 2 uur tijdens de rondleidingen. De stad heeft verschillende pittoreske bestemmingen die door de natuur zijn geschonken, waaronder Front Beach, Back Beach, Pineapple Beach en Mulberry Beach. Vung Tau onderscheidt zich niet alleen door de prachtige stranden en uitgaansgebieden, maar ook door het organiseren van bijzondere festivals zoals het Dinh Co Festival, het Nghinh Ong Festival, het Thang Tam Festival en het Feest van Maria en Moeder Gods. Daarnaast kunnen bezoekers in heel Vung Tau tal van andere buitengewoon betoverende landschappen tegenkomen.

Dagtrip naar Vung Tau-strand vanuit Ho Chi Minh-stad

9. Dagtrip naar Vung Tau-strand vanuit Ho Chi Minh-stad

Op slechts 2 uur rijden van Ho Chi Minh-stad, fascineert de Vung Tau, een van de mooiste en meest romantische mariene ecotoeristische plekken van Vietnam, bezoekers enorm door zijn ongerepte schoonheid, natuur en ideale weer. Naast het genieten van de prachtige stranden, zult u hier zeker aangetrokken worden door de plaatselijke schilderachtige bezienswaardigheden. 'S Ochtends halen we u op van uw hotel naar Vung Tau. We beginnen onze tour met een bezoek aan het Jezus Christusbeeld, gelegen op de Nho-berg. Bewonder dit indrukwekkende monument en geniet van het panoramische uitzicht op Vung Tau en de omliggende kustlijn. Het is een perfecte plek voor het maken van gedenkwaardige foto's. Vervolgens verkennen we de historische bezienswaardigheden van Vung Tau, waaronder het Witte Paleis, de voormalige residentie van de Franse gouverneur. Leer meer over het koloniale verleden van de stad en bewonder de architectonische schoonheid. Na de ochtendbezichtigingen genieten we van een heerlijke lunch in een lokaal restaurant. Geniet van de beroemde visgerechten van Vung Tau, waaronder verse vis, garnalen en andere lokale specialiteiten. Dompel jezelf onder in de levendige smaken en culinaire hoogstandjes van de regio. In de middag gaan we naar Back Beach of Front Beach – de keuze is aan jou! Breng wat tijd door met ontspannen op het zachte zand, koesteren in de warme zon of een verfrissende duik nemen in het turquoise water. Voel de zachte zeebries en geniet van de rustige sfeer van de prachtige stranden van Vung Tau. Als u avontuurlijk ingesteld bent, kunt u ook watersportactiviteiten uitproberen, zoals jetskiën of parasailen. Voel de adrenalinekick terwijl je over de golven glijdt en geniet van de spanning van deze spannende wateravonturen. Aan het einde van de dag gaan we terug naar je hotel en laten je onvergetelijke herinneringen aan Vung Tau achter. Neem even de tijd om na te denken over de schoonheid en charme van deze kuststad voordat u er afscheid van neemt. Onze Vung Tau-eendaagse tour biedt een perfecte mix van cultuur, geschiedenis en ontspanning. Ga met ons mee voor een onvergetelijke ontdekkingsdag en ervaar het beste dat deze kuststad te bieden heeft. Boek nu je tour en bereid je voor op een geweldig avontuur!

Van Ho Chi Minh: Vung Tau strand & een gigantisch standbeeld van God

10. Van Ho Chi Minh: Vung Tau strand & een gigantisch standbeeld van God

De tour duurt ongeveer 1,5 - 2 uur om Vung Tau City te bezoeken met privévervoer. Onze gids haalt je op bij je hotel/huis. We komen aan in Vung Tau en genieten van vrije tijd op Thuy Van beach (Back beach) - een van de mooiste stranden van Vietnam met een kustlijn van bijna 10 km, vol fijn zand en witte golven. Daarna hebben we een authentieke Vietnamese lunch in een lokaal restaurant. Na de lunch bezoeken we het Jezus Christus standbeeld door de 847 trappen op te lopen en het 32 meter hoge standbeeld van Jezus Christus te ontmoeten. Het wordt beschouwd als een van de hoogste Christusbeelden in Azië en de uitgestrekte armen overspannen iets meer dan 18,4 meter. Oorspronkelijk begonnen in 1972 werd de bouw pas in 1993 voltooid. Avonturiers zijn welkom om naar de top van de binnenkant van Christus' armen te klimmen en te genieten van het adembenemende panoramische uitzicht over Vung Tau. De tweede bestemming is de Thang Tam Tempel (Walvistempel). De tempel toont de botten die symbool stonden voor de beschermgodheid van de kust. Elke keer als er een karkas van een walvis aanspoelt, worden de botten naar het mausoleum gebracht. We ontdekken ook het mooiste herenhuis uit het koloniale tijdperk van Vung Tau - Bach Dinh. Het werd gebouwd als toevluchtsoord voor de Franse gouverneur van Indochina Paul Doumer aan het begin van de 20e eeuw. Cape Nghinh Phong is de laatste bezienswaardigheid voordat we deze prachtige kuststad verlaten. De Kaap is de klif van Vung Tau en heeft vrij uitzicht op zowel Vung Tau City als de Oostzee. Om 17:00 uur rijden we terug naar Ho Chi Minh City. Neem op de terugweg een korte pauze bij Long Thanh Cow Milk Rest-stop voor specialiteiten en souvenirs.

Alle activiteiten

24 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere activiteiten in Vung Tau

Wil je alle activiteiten in Vung Tau bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.