Datums kiezen

Vuurtoren van Alfanzina

Vuurtoren van Alfanzina

Vuurtoren van Alfanzina: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Portimão: Benagil Zee Grotten Speedboot Avontuur Tour

1. Portimão: Benagil Zee Grotten Speedboot Avontuur Tour

Reis langs de kustlijn van de Algarve en verken de prachtige grotten tijdens dit speedbootavontuur. Ontdek de schoonheid van de kust tijdens een snelle boottocht. Ontmoet elkaar naast de ruïnes van het San Francisco-klooster. Voel je zelfverzekerd en voorbereid na een snelle veiligheidsbriefing met de bemanningsleden en pak je reddingsvest. Stap aan boord van de gloednieuwe speedboot en maak je klaar om de kustlijn van de Algarve te verkennen. Bewonder adembenemende kliffen en ontdek de geheime zandstranden die alleen per boot bereikbaar zijn terwijl je over het water zoeft. Bewonder de natuurlijke schoonheid van de Benagil-zeegrotten. Deze essentiële locatie in de Algarve is gevormd door natuurlijke erosie waardoor een enorme zonovergoten grot is ontstaan. Toewijzing van reserves is automatisch. Maakt u individuele reserveringen maar maakt u deel uit van een groep, laat ons dan weten welke reserveringen bij uw groep horen

Portimão: Rondvaart bij zonsondergang naar de grot van Benagil

2. Portimão: Rondvaart bij zonsondergang naar de grot van Benagil

Op de afgesproken tijd ontmoeten we elkaar bij het dok van San Francisco de Portimão en gaan we aan boord van een boot om onze zonsondergangscruise te maken. We varen anderhalf uur over de Atlantische Oceaan in de richting van de beroemde Benagil-grot, een van de meest fascinerende plekken in dit deel van Zuid-Portugal. Houd je camera's gereed! Als de avond begint te vallen, bewonderen we een adembenemende zonsondergang over het prachtige landschap. We kunnen ook de vuurtoren van Alfanzina bewonderen als we Benagil Beach naderen, een van de meest bijzondere plekken aan de kust van de Algarve. Toewijzing van reserveringen gebeurt automatisch. Als je individueel reserveert maar deel uitmaakt van een groep, laat ons dan weten welke reserveringen bij jouw groep horen.

Albufeira: Dolfijnen kijken en boottocht door de grot van Benagil

3. Albufeira: Dolfijnen kijken en boottocht door de grot van Benagil

Klim in de jachthaven van Albufeira aan boord van een kleine boot en vaar 18 kilometer langs de kustlijn van de Algarve. Geniet van het kijken naar dolfijnen in hun natuurlijke omgeving met commentaar van een gids en zeebioloog. Bekijk de vuurtoren van Alfanzina en de Benagil-grot aan zee. Reis met een kapitein met deskundige kennis van dit deel van de kustlijn. Vaar naar de vuurtoren van Alfanzina en laat je onderweg verrassen door de stranden en rotsformaties. Bewonder de prachtige zeegrotten, waaronder de beroemde rotsformaties van Benagil Cave. Koel af met een duik in zee, als de omstandigheden het toelaten, en ga dan op zoek naar de schattige dolfijnen als ze in het water dartelen. Voel de zeebries op je gezicht terwijl je geniet van het schilderachtige uitzicht. Leer meer over het omringende zeeleven van de plaatselijke zeebioloog aan boord. Let op :Als onderdeel van de herziening van het Kustprogramma van de Algarve kan de toegang tot de Benagil Grotten op elk moment aan beperkingen onderhevig zijn en Seacret-Tours is niet verantwoordelijk als de Portugese Maritieme autoriteiten binnen korte tijd besluiten om de toegang te sluiten.

Portimão: rondvaart grotten met een piratenschip

4. Portimão: rondvaart grotten met een piratenschip

Voel je als een piraat die de Atlantische Oceaan bevaart tijdens deze unieke cruise vanuit Portimão die avontuur en ontspanning combineert. Bezoek beroemde bezienswaardigheden zoals de vuurtoren van Alfanzina en de Benagil-grot. Zwem in kristalhelder water en loop als een echte piraat over de plank. Begin na het instappen met een volledige briefing over uw veiligheid en comfort voor uw cruise. Van daaruit ga je naar het open water en navigeer je langs de kust van Rio Arade, het dorp Ferragudo, middeleeuwse kastelen en de Atlantische Oceaan. Vaar naar het oosten en passeer Carvoeiro, waar zich de beroemde rotsformatie van Algar Seco bevindt. Aangekomen bij de vuurtoren van Alfanzina, stap je over op een kleine boot om de binnenkant van de lokale grotten te bezoeken die van de vuurtoren naar Marinha Beach lopen. Deze grotten omvatten de beroemde kathedraalgrot van Benagil. Keer terug naar de boot en neem een duik om te zwemmen in het verleidelijke kristalheldere water dat je omringt. Let op de terugreis op dolfijnen, die in dit gebied regelmatig worden gespot.

Portimão: catamarancruise van een halve dag naar Benagil en Carvoeiro

5. Portimão: catamarancruise van een halve dag naar Benagil en Carvoeiro

Ontdek de wonderen langs de kust van Portimão tijdens een catamarancruise van een halve dag. Je zult de stranden van Praia de Benagil en Praia da Rocha, rotsformaties langs de kust en meer verkennen. Duik in het water om te zwemmen of snorkelen voordat je terugkeert naar de kust. Vertrek vanuit de jachthaven in Portimão en vaar richting de prachtige grotten van Algar de Benagil. Geniet van het dramatische uitzicht op verschillende stranden zoals Praia da Rocha, Farol de Alfazina, Praia de Carvoeiro, Praia de Benagil en Praia da Marinha. Je zult ook de rotsformaties langs de kust bewonderen voordat je aankomt bij de baai van João de Arens. Laat het anker vallen om te ontspannen en uit te kijken naar de vriendelijke dolfijnen die in de regio wonen. Geniet van de zon op het dek of neem een verfrissende duik in het turquoise water. Je kunt ook enkele wateractiviteiten proberen, zoals paddleboarden om een glimp op te vangen van de wereld onder de golven terwijl je snorkelt. Bewonder ten slotte het schilderachtige panoramische uitzicht over het gebied terwijl u terugkeert naar de kust.

Vanuit Benagil: Rondvaart langs de kust met Benagil Grot

6. Vanuit Benagil: Rondvaart langs de kust met Benagil Grot

Begin op een boottocht langs de kust van Benagil en bewonder het spectaculaire landschap. Geniet terwijl u vaart van het uitzicht op grotten, kliffen, stranden en baaien. Vertrek vanaf Benagil Beach en vertrek langs de kustlijn. Ontdek meer dan 15 verschillende grotten langs de kust, evenals een zwaluwgat en verschillende afgelegen stranden zoals Carvalho Beach en Marinha Beach. S Bewonder de aanblik van de imposante Alfanzina-vuurtoren die uitkijkt over de kustlijn, voordat je terugkeert naar Benagil.

Albufeira: Benagil Grot en rondvaart met dolfijnen

7. Albufeira: Benagil Grot en rondvaart met dolfijnen

Ontdek de schoonheid van de dynamische kust van de Algarve vanaf het water terwijl je op zoek gaat naar speelse dolfijnen tijdens deze cruise vanuit Albufeira. Vaar over het water in een halfstijf vaartuig en bewonder de stranden van São Rafael, Galé Salgados en Armação de Pêra. Bekijk de Albandeira-grotten en de beroemde Benagil-grot. Begin je tour vanuit de jachthaven van Albufeira, met een briefing waarin je gids de veiligheidsmaatregelen uitlegt en je alles in detail laat weten wat je gaat bezoeken. Vertrek vanuit de jachthaven van Albufeira en begeef je naar het westen langs de kust. Vaar langs het gouden zand van de stranden van Arrifes, São Rafael, Galé Salgados en Armação de Pêra. Bezoek het strand van Senhora da Rocha en maak foto's van de grotten. Ga naar de grotten en rotsformaties van Albandeira en het karakteristieke Marinha-strand. Vervolg uw weg naar de prachtige Benagil-grot en voltooi uw rondleiding door de grotten in de buurt van de Alfanzina-vuurtoren met rode koepel. Zoek ten slotte naar dartelende dolfijnen of andere zeezoogdieren. Luister terwijl je gids je vertelt over deze majestueuze wezens. Keer terug naar je startpunt aan het einde van je tour.

Portimão: grotten en kustlijn van Benagil door luxe eco-catamaran

8. Portimão: grotten en kustlijn van Benagil door luxe eco-catamaran

Geniet van de natuur, zonder uitstoot, in een rustige en ontspannende omgeving, zonder de oceaan te vervuilen. Deze luxe en comfortabele catamaran is de beste keuze als u de grotten van Benagil wilt bezoeken met alle comfort en unieke voorzieningen zoals een bar aan boord, toilet, loungestoelen en dek, zwemstop en muziek aan boord die uw nog leuker en specialer beleven. Dit alles, met het grote voordeel dat je een duurzame toerist bent en geen vervuiling achterlaat op het oceaanwater en de atmosfeer. Vertrek vanuit Portimão Marina en vaar 3 uur langs de kust tot aan Praia da Marinha. Passeer Carvoeiro en Benagil en betreed onderweg de beroemde en verrassende grotten van Benagil en Smugglers, met een onvergetelijk en ontspannend landschap. Onderweg ziet u een uniek perspectief op de kustlijn van de Algarve, prachtige pittoreske stranden, verbazingwekkende rotsformaties, adembenemende grotten en natuurlijk de wereldberoemde Benagil-grot. Als het warm weer is, stop dan om af te koelen met een duik. Vergeet je handdoek en badpak niet. Als het koud is of als een passagier wil stoppen, grijp dan de kans om verder te zeilen en meer geweldige uitzichten te ervaren. Krijg toegang tot alle informatie over bezienswaardigheden met de Sun Boat app van de aanbieder. Vergeet uw camera niet om onderweg prachtige foto's te maken van het kustlandschap.

Vanuit Portimão: Rondvaart door Benagil met lokale gids

9. Vanuit Portimão: Rondvaart door Benagil met lokale gids

Vertrekkend vanuit Marina de Portimão neemt je gids je mee op deze 2 uur durende rondvaart naar de wereldberoemde Jurassic-grotten en rotsformaties van de Algar de Benagil en Carvoeiro. Geniet onderweg van het uitzicht op het geweldige strand van Praia da Rocha, gevolgd door de vuurtoren van Ponta do Altar, het dorp Carvoeiro, Algar Seco en de vuurtoren van Alfazina. Vaar mee voordat je aankomt bij het hoogtepunt van de reis, de Algar de Benagil. Stop hier een tijdje om foto's te maken en het verborgen strand van deze magische en oude grot te bewonderen. Ga dan richting Praia da Marinha, een van de mooiste stranden van Europa. Ontspan tijdens het zeilen langs de kust op de terugweg naar de jachthaven in Portimão. Bereid je voor om versteld te staan terwijl je onderweg prachtige landschappen en al je favoriete plekken passeert.

Portimao: Boottocht naar de Benagil Grot

10. Portimao: Boottocht naar de Benagil Grot

Wij zijn een “Clean and Safe” gecertificeerd bedrijf. Certificaat uitgegeven door "Turismo de Portugal" en geregistreerd als Tourist Entertainment Agents | RNAAT nr. 357/2022. We zullen onze klanten boottochten aanbieden, waarbij we de gouden kust naar de grotten van Benagil verkennen. Tijdens onze tours, die vertrekken vanaf de Clube Naval de Portimão, zullen klanten een prachtige omgeving ervaren, met bizar gevormde kliffen en een enorme verscheidenheid aan rotsformaties, altijd met een verteller aan boord om het meeste uit de ervaring te halen. . Ons team bestaat uit verschillende elementen, enthousiast, dynamisch, met vaardigheid, training en ervaring in het nautische gebied, die zullen zorgen voor een veilige en levendige reis.

24 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Vuurtoren van Alfanzina: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Vuurtoren van Alfanzina

Wil je alle activiteiten in Vuurtoren van Alfanzina bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Vuurtoren van Alfanzina

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.940 beoordelingen

Het was echt een leuke ervaring, absoluut de prijs waard. Onze gids (Rui) en onze kapitein (David) waren geweldig. De grotten waren prachtig en we hebben ook dolfijnen kunnen vinden. Zorg ervoor dat je goed gekleed bent, in de herfst is de wind op de boot moordend.

Leuke en mooie tocht, zoals beloofd hebben we veel grotten gezien, een beetje geschiedenis erover gehoord, en op het einde hebben we veel dolfijnen gezien, ook hier was leuke informatie aanwezig. Kan absoluut alleen maar worden aanbevolen

Luis, onze gids, was zeer informatief en persoonlijk en de kapitein Daniel was uitstekend in het binnenbrengen van ons in de grotten en stelde niet teleur door ons de kans te geven om 25 minuten met de speelse dolfijnen door te brengen.

Kapitein Daniel en zeebioloog Inesh (sorry, ik ben haar naam vergeten) waren zo geduldig op zoek naar dolfijnen, gelukkig kwamen na een uur Dolphines bij ons. We hebben genoten van de tour omdat iedereen enthousiast is.

Gereedschap, slechts 30 euro per persoon op een kleine boot. We zijn blij om Dolfin U te vinden. We hebben ook Cave bekeken, het is prachtig.