Belevingen in
Vuurtoren van Punta Carena

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Vuurtoren van Punta Carena: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Vanuit Sorrento: boottocht naar Capri met bezoek Blauwe Grot

1. Vanuit Sorrento: boottocht naar Capri met bezoek Blauwe Grot

Deze boottocht is erop ingericht om jou de beste kans te geven om de Blauwe Grot te bezoeken, een van de beroemdste trekpleisters van het mooie eiland Capri. Deze unieke zeegrot is over de laatste millennia gevormd door de eroderende kracht van het water en dankt zijn naam aan de schoonheid en intens blauwe kleur van het kristalheldere water. De Romeinen gebruikten deze grot als een nymphaeum, een zeemonument voor de nimfen. Om de grot binnen te komen moeten bezoekers in een kleine roeiboot klimmen. Het weer en de zee kunnen nog weleens de opening van de grot belemmeren, zodat je de grot alleen van buiten kan bezichtigen. Een vroeg vertrek maakt het mogelijk om de Blauwe Grot, de eerste bestemming van je boottour, al om ongeveer 09:00 uur, de openingstijd van de grot, te bereiken. Tijdens de drukste tijd van de dag moeten bezoekers soms langer dan 3 uur wachten om naar binnen te kunnen.  Na dit bezoek vaar je verder rond het hele eiland, naar de Faraglioni, de Witte Grot, de Groene Grot en de Vuurtoren van Punta Carena. Er zijn twee pauzes ingelast om te zwemmen of te snorkelen en er is vrije tijd om het centrum van Capri te verkennen, een van de meest bezochte plekken ter wereld. Je vindt er een overdaad aan fascinerende archeologische en natuurlijke schatten.

...
Capri: halve dag Blue Grotto-boottocht

2. Capri: halve dag Blue Grotto-boottocht

Breng een leuke dag door met zeilen rond het prachtige eiland Capri en geniet van een van de hoogtepunten, de Blue Grotto. Geniet van een kleine groepsreis op een motorboot van maximaal 12 personen. Begin je tour vanuit de haven van Massa Lubrense en vaar langs de kust van Sorrento en in de waterval bij Mitigliano Bay. Eenmaal in Capri kunt u genieten van een rondleiding over het eiland met een paar stops om te zwemmen en snorkelen. Bezoek de witte, groene en blauwe grotten met hun prachtige saffierblauwe water. Bewonder de baai van Marina Piccola waar ooit de beroemde Engelse actrice en zangeres Gracie Fields woonde. Bekijk de natuurlijke boog, Villa Malaparte en de vuurtoren van Punta Carena. Geniet van snacks, water en een biertje of frisdrank aan boord van je ontspannende zeilavontuur.

...
Van Sorrento: Capri-boottocht dag- en nachtervaring

3. Van Sorrento: Capri-boottocht dag- en nachtervaring

Begin de tour met ophalen van je hotel of een dichtbij ontmoetingspunt en transfer naar de haven van Piano di Sorrento. Vertrek naar Capri, zeilen langs de kust van Sorrento. Bewonder onderweg het oude vissersdorp Marina Grande en de ruïnes van een Romeinse villa in de buurt van Bagni della Regina Giovanna. Bewonder de natuurlijke waterval die uit de rots stroomt en andere interessante attracties langs de kust. Wanneer je aankomt op Capri, maak dan een rondvaart over het eiland per boot met stops om de Marvelous Grotto, de White Grotto en de Green Grotto te bezoeken. Passeer de natuurlijke boog, de Villa Curzio Malaparte, de Faraglioni-rotsen en de vuurtoren van Punta Carena. Maak ook een stop om te zwemmen en snorkelen en neem een ontspannende pauze met hapjes en drankjes aan boord. Stop dan voor 3 tot 5 uur om het eiland te voet te verkennen. Keer ten slotte terug naar Sorrento en arriveer rond middernacht in de haven van Piano di Sorrento. Geniet van de handige transfer terug naar je hotel of naar het ontmoetingspunt waar je ervaring zal eindigen.

...
Van Amalfi: bootexcursie met kleine groepen naar het eiland Capri

4. Van Amalfi: bootexcursie met kleine groepen naar het eiland Capri

Maak een cruise van een hele dag naar het eiland Capri om de stranden, baaien en grotten te verkennen. Begin uw dag met het ophalen van uw hotel in Amalfi en vaar langs de kust van Sorrento. Ontspan op weg naar het eiland aan boord en bewonder de geheime grotten langs de kustlijn. Je eerste stop is bij de kleine waterval van Marciano, waar je prachtige foto's kunt maken en een verfrissende duik onder water kunt nemen. Als u uw weg vervolgt, ziet u de prachtige afgelegen baai van Cala di Mitigliano en Punta Campanella, het puntje van het Sorrentijnse schiereiland met zijn oude uitkijktoren. Wanneer je op Capri aankomt, zie je meteen een Romeins paleis en twee prachtige grotten, de Coral Grotto en de White Grotto. Navigeer vervolgens naar de Faraglioni, het symbool van het eiland met zijn liefdesgrot. Bewonder de beroemde natuurlijke boog van Capri en Villa Malaparte, de reeks beroemde films en commercials. Neem nog een duik in de buurt van Marina Piccola, de mooiste baai van het eiland. Neem vier tot vijf uur vrije tijd om het eiland van dromen op eigen gelegenheid te verkennen: slenter door de kleine steden, ontspan op het strand en bewonder het landschap. Bekijk op de terugreis de Groene Grot en de buitenkant van de Blauwe Grot. Je keert terug naar de haven en wordt teruggebracht naar je hotel in Amalfi.

...
Positano: privérondvaart Capri

5. Positano: privérondvaart Capri

Geniet van een spectaculair uitzicht langs de kust van Amalfi, verken het prachtige eiland Capri en bezoek enkele van de lokale bezienswaardigheden tijdens een privéboottocht vanuit Positano. Stop bij enkele van de fantastische grotten, zoals de Blue Grotto, op weg naar het eiland. Bekijk de vuurtoren van Punta Carena en maak geweldige foto's bij de Faraglioni-rotsen. Heb wat vrije tijd om Capri te verkennen als je eenmaal in de haven bent. Zwem in ongerept water, stop in een café of ga winkelen. Laat je aan het einde van je tour afzetten in de haven van Positano.

...
Vanuit Rome: Capri en Anacapri rondleiding en eilandcruise

6. Vanuit Rome: Capri en Anacapri rondleiding en eilandcruise

Ontdek de schoonheid van het eiland Capri tijdens deze rondleiding. Vertrek vanaf station Rome Termini en ga met de hogesnelheidstrein naar Napels, waar je chauffeur op je wacht. Ontmoet je chauffeur en spring in het voertuig voor een rit naar Villa Favorita, waar je boottocht begint. Steek tijdens uw boottocht de Golf van Napels over en bewonder de schoonheid van de majestueuze Vesuvius. Betreed de adembenemende Marvelous Grotto, de White Grotto en de Green Grotto. Bekijk onderweg bezienswaardigheden zoals de Natuurlijke Boog, de Villa van Curzio Malaparte, de Vuurtoren van Punta Carena en de Faraglioni, die door de beroemde Boog van Liefde gaan. Geniet later van een wandeltocht door Capri en Anacapri en bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden van elke stad. Stop voor de lunch in een traditioneel restaurant en krijg de kans om de typische Capri-keuken te proeven. Geniet voor uw vertrek van wat vrije tijd om te winkelen en het eiland in uw eigen tempo te verkennen. Bij uw terugkeer in Napels gaat u per hogesnelheidstrein terug naar Rome.

...
Capri per boot van Massa Lubrense

7. Capri per boot van Massa Lubrense

Na uw gratis ophaalservice vanuit de haven van Marina della Lobra, vertrekt u vanaf het eiland Capri, langs de kust van Massa Lubrense, en ziet u onderweg de kenmerkende waterval van Mariciano, de baai van Mitigliano en Punta Campanella. Eenmaal aangekomen in Capri, maak je een rondleiding over het eiland en zie je bezienswaardigheden zoals de Witte Grot, de Groene Grot, de Faraglioni en nog veel meer. Je stopt bij Marina Piccola voor een ontspannend bad voordat je aankomt bij de Blue Grotto. Terwijl hier, is er de mogelijkheid om te stoppen om het museum te bezoeken aan boord van de kenmerkende roeiboten. Stop in de haven voor 4 uur vrije tijd op het eiland, waar je vrijelijk Capri en Anacapri kunt bezoeken. Zodra de tour is voltooid, keert u terug naar Massa Lubrense en terug naar uw hotel.

...
Sorrento: Sightseeing-bootexcursie naar Capri

8. Sorrento: Sightseeing-bootexcursie naar Capri

Bekijk de spectaculaire kust van Sorrento en verken het eiland Capri tijdens deze boottocht vanuit Sorrento. Neem je eerste stop bij de Blue Grotto en geniet ervan in je eigen tempo. Ga rond het eiland in een boot en verken inhammen, baaien en grotten met interessante vormen en kleuren. Geniet van een aanpasbaar reisschema. Neem plaats in een restaurant aan zee en geniet van een broodje tomaat en mozzarella of neem het mee in je vrije tijd terwijl je het stadscentrum verkent. Terug aan boord drinkt u een glas prosecco vergezeld van vers seizoensfruit.

...

Sitemap Vuurtoren van Punta Carena

Wil je alle activiteiten in Vuurtoren van Punta Carena ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Vuurtoren van Punta Carena

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 194 beoordelingen

De rondleiding was geweldig! De boot was mooi en echt een goede maat voor het aantal mensen op onze tour (slechts 7 inclusief ons). De kapitein Sebastian en gids aan boord van Pascual waren zo vriendelijk en informatief. We hebben alle haltes bezocht en ze hebben er zelfs voor gezorgd dat we op de terugreis teruggingen naar de blauwe grot omdat deze gesloten was vanwege vloed toen we voor het eerst aankwamen (onvermijdelijk). Ze hebben ons echt veel tijd op het eiland (4 uur) en goed advies over hoe we ons kunnen verplaatsen (bus / taxi) vanuit de haven. Niets was teveel moeite, het was een geweldig dagje uit en ze hadden niet beter voor ons kunnen zorgen. Ze zorgden ervoor dat we voorraden hadden voor de tijd op het eiland (drankjes en lunch).

Perfecte dag ... erg vriendelijk personeel ... onze gids Stefania erg voorbereid en vriendelijk ... ook op Capri werden we heel goed aanbevolen voor de berichten ... wat te zeggen ... een wonder. Bedankt iedereen.

Adembenemende landschappen, allemaal georganiseerd aan de top, topboot in totaal, bemanning: de bekendste ooit. Kon geen fout vinden. Verteld door een gewone zeeman. Echt goed jongens!!!

Fantastische ervaring, organisatie en vriendelijkheid. We hadden ook het geluk een geweldige groep te hebben gevonden om deze tour mee te delen. Sterk aanbevolen!

Voor het vertrek per boot, typisch Italiaans, een beetje chaotisch. Maar we waren blij dat de tour überhaupt plaatsvond. Boot, bemanning perfect, weer ook.