Vuurtoren van Punta Rasca

Vuurtoren van Punta Rasca: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Tenerife: jetskiën aan de zuidkust

1. Tenerife: jetskiën aan de zuidkust

Je ontmoet je gids in de haven van San Miguel, waar de jetski's op je wachten. Zorg dat je uitgerust bent met alle benodigde uitrusting, waaronder een reddingsvest, snorkelmasker, bril en een wetsuit. Luister kort hoe je veilig kunt rijden en ga dan aan boord! Ga langs verschillende plekken zoals de Gele Berg, de baai van Costa del Silencia, Las Galletas, de vuurtoren van Punta Rasca, de Palm Mar Cliff, Los Cristianos en nog veel meer. Bekijk, afhankelijk van het weer, verschillende locaties en houd je ogen open om walvissen, dolfijnen, schildpadden en vissen te spotten. Als je kiest voor de 2-uur durende touroptie, stop dan om in de oceaan te duiken en probeer halverwege je snorkeluitrusting. Keer daarna terug naar het oorspronkelijke dok om te genieten van koffie, thee, water, sap en bier. Neem een douche, trek frisse kleren aan en bewonder de foto's van de dag.

Tenerife: privétocht per Zodiacboot naar Amarilla Golf

2. Tenerife: privétocht per Zodiacboot naar Amarilla Golf

Je reis begint met een drankje, zoals koffie, frisdrank, vruchtensap of warme chocolademelk. Terwijl je van je drankje geniet, helpt jouw instructeur je met je voorbereidingen met de nodige uitrusting, zoals het zwemvest, snorkelmasker, je bril en de kluisjes. Na de veiligheidsinstructies en algemene informatie over je reis, is het tijd met je tocht over de zee te beginnen. Tijdens deze tour met een kleine groep zal een kapitein altijd aanwezig zijn. Afhankelijk van de gekozen duur van je tour ontdek je adembenemende plaatsen op Tenerife met inbegrip van San Miguel, de kust van Arona, de Gele Bergen, de Rode Bergen, Punta Rasca Palm Mar en een bezoek aan een viskwekerij.  Als je geluk hebt, kun je walvissen, dolfijnen, schildpadden en vissen tegenkomen tijdens de tocht. De kapitein stopt op de beste fotolocaties, zodat je herinneringen aan je tour rond Tenerife kunt vastleggen.

  • Wateractiviteiten
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Vuurtoren van Punta Rasca: topattracties in de buurt

Sitemap Vuurtoren van Punta Rasca

Wil je alle activiteiten in Vuurtoren van Punta Rasca ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Vuurtoren van Punta Rasca

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 303 beoordelingen

Uitstekende ervaring, 2 uur spanning. Maar wees voorzichtig, de golven zijn erg sterk en erg hoog op Tenerife. Als je een beetje timide of vrij jong bent, kan het een beetje huiveringwekkend of zelfs een beetje gevaarlijk zijn. Een minimum aan jetski-ervaring is naar mijn persoonlijke mening noodzakelijk. Een jonge dame die dit soort activiteiten nog nooit heeft gedaan, eindigde haar race op de boot omdat ze door de kracht van de golven van de jetski werd gegooid. Als je sportief en thrillseekers bent, ga ervoor! Het is ook mogelijk om foto's en video's te kopen die tijdens de activiteit zijn gemaakt tegen de prijs van 20 euro voor alle opnamen. Want helaas zijn go pro en telefoneren aan boord van de jetski verboden. Toch is dat niet zo erg. Tijdens de rit wordt een moment van snorkelen aangeboden. Geweldige ervaring!

De 2H-ervaring geboekt. Ik heb eigenlijk 2 volle uren jetskiën. De jetski's waren behoorlijk snel en de gemaakte foto's waren leuk (moest extra betalen, maar ze zijn redelijk geprijsd). Het enige probleem is dat de instructeur te snel voor ons zeilde en dat de meeste jetski's het niet konden inhalen. Maar nog steeds een geweldige ervaring.

de man die ons tijdens de ervaring ondersteunde was erg aardig en super behulpzaam. als je in het zuiden van het eiland verblijft, is het zeker een ervaring om te proberen. het is verplaatst ten opzichte van de andere ervaringen die het eiland je biedt, maar juist omdat er weinig verwarring is, moet het meer worden gewaardeerd.

Mijn dochters vonden het geweldig, de persoon die verantwoordelijk was voor het begeleiden van hen was erg aardig en gaf duidelijke uitleg. Het is een kleine club direct aan de haven die bekendheid verdient, ze hadden andere zeer toeristische clubs geprobeerd of ze waren teleurgesteld door de organisatie voor toeristen

echt een geweldige ervaring! in het begin was het nog wat spannend maar als je het eenmaal door hebt, geweldig. De "kaptein" was vriendelijk die de groep jetskiërs begeleide. We gaan het zeker nog een keer doen.