Waitomo

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Waitomo: de beste attracties

Sitemap Waitomo

Wil je alle activiteiten in Waitomo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Waitomo

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.807 beoordelingen

Vroeg komen is de sleutel voor een goede ervaring. We hadden geboekt voor 10:30, maar waren net voor 10:00 bij de kassa. Of we mee wilden met de 10:00 uur groep. Jazeker. Totale duur geklokt op 43 minuten, van racen was geen sprake. De gids wachtte telkens geduldig tot de groep, ca. 20 personen, compleet was en begon heel enthousiast aan z’n verhaal. Spontaan, leerzaam en humoristisch. Hij zou de achter-achter-achterkleinzoon van de oorspronkelijke Tane Tinorau zijn (of zijn ze dat allemaal, hi, hi). De glowworms zijn super. Goed te zien. Helder schijnend. Geen stippen tegen een plat vllak, maar 3-D. Het universum op nanoschaal. Geen last van andere (grote) groepen. Eenmaal buiten na de shop etc. zagen we de rijen bussen hun ladingen uitkotsen. Denk nog even aan wat warmere kleding en schoenen met profiel. Lang verhaal kort: logeer in de buurt en kom vroeg.

Wat een ervaring, behoorlijk pittig met een nat zwaar wetsuit door de grotten banjeren met een tube om je schouder, ook een paar keer achterstevoren naar beneden springen. Wat ik zelf niet durfde in het donker en daarin werd ik erg goed begeleid. Zeker een aanrader dit!

great excursion. glow worms are amazing and really cool that everyone has to besilent in the boat, which makes the experience even better.

DE gids die ons vertelde over de grot was geweldig (prijs voor de 45min. was wat hoog)

Nice people. Good instructions. Very interesting to see the glowworms and the caves.