Wałbrzych
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wałbrzych Tickets: Onze meest aanbevolen

 • Van Wroclaw: Ksiaz-kasteel en vredeskerk in widnica

  1. Van Wroclaw: Ksiaz-kasteel en vredeskerk in widnica

  Geniet van een tour van een halve dag naar een van de mooiste plekken in Neder-Silezië. Verken eerst het kasteel van Ksiaz. Dit is het op twee na grootste kasteel van Polen met meer dan 400 kamers. Meer dan 400 jaar behoorde het tot één familie, de Hochbergs, een van de rijkste en beroemdste families van Europa. Nadat je het kasteel en het terrein hebt verkend, brengt je chauffeur je terug naar de Vredeskerk in Swidnica, een reis die ongeveer 20 minuten duurt. Duizenden toeristen hebben de kerk bezocht, wat je nog nooit eerder hebt gezien. Met een unieke geschiedenis en esthetiek is het een must-see voor iedereen die Wroclaw bezoekt! Na uw dag vol ontdekkingen kunt u genieten van het gemak van een privétransfer in een comfortabel, modern voertuig.

 • Wroclaw: privétour Project Riese en kasteel Ksiaz

  2. Wroclaw: privétour Project Riese en kasteel Ksiaz

  Begin uw dag met het ophalen van uw hotel in Wroclaw en rijd naar de eerste stop van de dag Project Riese. Project Riese was de codenaam voor een indrukwekkend bouwproject geïnitieerd door nazi-Duitsland tussen 1943 en 1945, bestaande uit zeven ondergrondse constructies in het Uilengebergte en het kasteel van Ksiaz. Verken dit buitengewone netwerk van ondergrondse grotten, allemaal in verschillende staat van voltooiing, en leer over de geschiedenis van de site terwijl je ronddwaalt. Ga na Project Riese naar het kasteel van Ksiaz, het op twee na grootste kasteel in Polen met meer dan 400 kamers. Het kasteel was meer dan 400 jaar de thuisbasis van de Hochbergs, die een van de rijkste en beroemdste families van Europa waren. De Hochbergs bezaten veel land in Polen, maar hun tijd in het kasteel kwam tot een einde aan het begin van de Tweede Wereldoorlog, toen het kasteel in beslag werd geno...

 • Van Wrocław: privétour Gross-Rosen en Książ Castle

  3. Van Wrocław: privétour Gross-Rosen en Książ Castle

  De tour begint met het ophalen van je hotel in Wrocław tussen 8:00 en 09:00 uur. Bezoek eerst het concentratiekamp Gross-Rosen om meer te weten te komen over nazi-operaties in dit gebied. Bekijk een korte film over het kamp en breng tijd door om de interieurtentoonstellingen en het kampterrein te bekijken. De maximale tijd voor het kamp is 2,5 uur.   Ga naar kasteel Książ, een van de grootste kastelen in Polen, op ongeveer 30 minuten rijden van Gross-Rosen. Bezoek de kamers van het kasteel en de prachtige tuinen. Dit kasteel behoorde meer dan 400 jaar toe aan de familie Von Hochberg, een van de rijkste families van Europa. Leer alles over de geschiedenis van deze plek. Nadat je het kasteel hebt ontdekt, begin je aan de rit terug naar je hotel, waar je na ongeveer 1 uur en 15 minuten aankomt.

Sitemap Wałbrzych

Wil je alle activiteiten in Wałbrzych ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.