Datums kiezen

Wales Millennium Centre

Wales Millennium Centre: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Cardiff Bay: Wandeltour met gids

1. Cardiff Bay: Wandeltour met gids

Geniet van deze privétour voor groepen van Cardiff Bay naar Tiger Bay. Bekijk de transformatie van Cardiff Docks in de moderne baai. Verken monumenten zoals het parlement van Wales, de stuwdam en Mount Stewart Square. Ontmoet je gids voor het Pierhead Building. Oriënteer je op Cardiff Bay en ga in op de regeneratie van de afgelopen 30 jaar, die het gebied heeft getransformeerd. Leer meer over de geschiedenis van Cardiff Docks. Bekijk het grootste kolendok ter wereld (slechts 100 jaar geleden), dat kolen leverde voor de Britse marine. Bezoek de Cardiff Bay Barrage, die een breuk creëert tussen het Bristol Channel en het zoetwatermeer dat Cardiff Bay is. Bekijk de iconische gebouwen van de baai, waaronder de Noorse kerk, het Wales Millennium Centre, het Welsh parlement/Senedd en Mermaid Quay en bekijk enkele van de geweldige filmlocaties die te zien zijn in Doctor Who. Bezoek het historische Mount Stuart Square, een beschermd gebied, en de machtige Coal Exchange, waar ooit de prijs van steenkool werd bepaald en waar de eerste cheque ter wereld voor een miljoen pond werd overhandigd. Drink een verfrissing in de Coal Exchange. Geniet van de oude handelsvloer en het gerenoveerde restaurant voordat je de rondleiding afsluit.

Cardiff Baai: Hoogtepunten Privé Rondleiding

2. Cardiff Baai: Hoogtepunten Privé Rondleiding

Geniet van een historische en culturele wandeltocht van 2 uur door Cardiff Bay, terwijl je dieper in de politieke en industriële geschiedenis van Cardiff duikt. De hele dag door zal uw professionele en informatieve gids u vermaken met enkele van de fascinerende verhalen, personages en iconische structuren van Cardiff, oud en nieuw. Tijdens uw wandeling krijgt u de kans om historische en culturele bezienswaardigheden te passeren, zoals de Roald Dahl Plass, The Coal Exchange Building, The Senedd, Pierhead Building, Wales Millennium Centre, The Norwegian Church, Captain James Scott en Ivor Novello. Het reisschema voor deze tour kan in hoge mate worden aangepast en suggesties of aanbevelingen die aan uw gids worden gegeven, worden graag aan boord genomen. De tour begint in het hart van Cardiff Bay, tussen de prachtige letters van het Millennium Centre en de watertoren van Roald Dahl Plass, en eindigt een paar uur later op dezelfde locatie. Uiteraard kunnen meer specifieke locaties worden georganiseerd indien gewenst.

Cardiff: privéwandeling door het stadscentrum en de baai van een halve dag

3. Cardiff: privéwandeling door het stadscentrum en de baai van een halve dag

Ontdek het rijke verleden en heden van Cardiff tijdens een privétour van een halve dag. Maak een ontspannen wandeling door het stadscentrum, te beginnen bij Cardiff Castle. Ga verder naar het bestuurscentrum, Bute Park en de Castle Quarter. Ga dan naar Cardiff Bay. Kom meer te weten over de 2000 jaar oude geschiedenis van Cardiff in uw informatieve gids. Profiteer van advies en suggesties over wat te doen in Cardiff en rondom Wales. Je gids vertelt je waar je de verborgen juweeltjes van de stad en de beste bars en restaurants kunt vinden. Specifieke verzoeken met betrekking tot de reisroute kunnen met voorafgaande kennisgeving worden ingewilligd. De tour eindigt buiten het prachtige Wales Millennium Centre.

3 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Wales Millennium Centre: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Wales Millennium Centre

Wil je alle activiteiten in Wales Millennium Centre bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.