Wall Street

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wall Street: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • New York: Go City Explorer Pass met 95 tours & attracties

  1. New York: Go City Explorer Pass met 95 tours & attracties

  Met de New York City Explorer Pass heb je voor een lage prijs toegang tot meer dan 85 onmisbare bezienswaardigheden, musea en tours. Bespaar tot 54% vergeleken met de normale toegangsprijzen, profiteer van extra voordelen en bezoek de populairste bestemmingen in New York. Denk aan attracties als het Intrepid Museum, het Vrijheidsbeeld en de Ellis Island Ferry, 9/11 Museum en Memorial, Empire State Building, NY Waterway Tours, het MoMa en veel meer! Vooraf beslissen waar je naartoe gaat is niet nodig en je hebt 30 dagen na je eerste gebruik de tijd om al je bestemmingen aan te doen. Zelfs aan eten, entertainment en winkelen is gedacht – ook daarop biedt de New York City Explorer Pass™ korting. De New York-attracties die je kunt selecteren, zijn onder andere:   MUSEA • American Museum of Natural History  • The Museum of Modern Art (MoMA)  • The MET Museum • The Met Br...

  De pas is financieel leuk, maar het geeft je geen voorrang bij de attracties. Gewoon in de rij staan dus. En goed lezen en voorbereiden, sommige attracties moet je van te voren reserveren!

 • New York: wandeltocht van een hele dag met toegang tot het observatorium

  2. New York: wandeltocht van een hele dag met toegang tot het observatorium

  Welkom in New York, de stad die nooit slaapt! Krijg een echt gevoel voor de stad als u naar de straten en metro's neemt met een lokale gids en beleeft wat Manhattan te bieden heeft. Je full day tour begint wanneer je je gids in Times Square ontmoet, op het standbeeld van de bekende tekstschrijver en componist George M. Cohan. Hoor over de geschiedenis van Times Square en leer hoe een markt voor paardhandel de bekendste kruising in de wereld werd. Ga uit langs het theaterdistrikt van New York, dat al honderd jaar het middelpunt van de wereld is voor acteurs, toneelschrijvers en kunstenaars uit de hele wereld. Bezoek 30 Rockefeller Center en ga door naar oost naar Fifth Avenue, de duurste straat ter wereld, met elegante winkelgebieden zoals Saks en Bergdorf Goodman. Stop met Patrick's Cathedral, de New York Public Library en het Chrysler Building te bewonderen, voordat u onder de booge...

  Our guide, Tom, knew everything about the city and we have seen a lot of citysights. It looked like it that he still loves and enjoys talking about the city after around 6 years he does this tour!

 • New York City: Central Park Zoo en Sightseeing-wandeltocht

  3. New York City: Central Park Zoo en Sightseeing-wandeltocht

  De tour begint op het wereldberoemde Wall Street, het oudste deel van Manhattan. Geniet van de unieke sfeer van deze drukke wijk en bekijk enkele van de meest herkenbare bezienswaardigheden van de stad, waaronder Ground Zero en The Charging Bull op de New York Stock Exchange. Ga vervolgens verder naar Greenwich Village en loop door Five Points, China Town en Little Italy. Leer meer over de levendige cultuur van deze buurten en de mensen die hier wonen, evenals tips over de beste lokale plekken om fantastisch eten te eten. Bezoek na de wandeltocht de Central Park Zoo, genesteld in het hart van het geliefde Central Park van New York. Verken deze dierentuin van 6,5 hectare en bewonder de vele dieren die hier zijn gehuisvest, waaronder beren, pinguïns, panda's, luipaarden, apen en meer.

 • Vrijheidsbeeld, Ellis Island, Wall Street & 9/11 Memorial

  4. Vrijheidsbeeld, Ellis Island, Wall Street & 9/11 Memorial

  Bezoek meer dan 12 topattracties in het centrum van New York met dit speciale toegangsticket en deze tour. Bespaar tijd en zie meer: het Vrijheidsbeeld, toegang tot het museum, Ellis Island, het 9/11 Memorial, de New York Stock Exchange, de Charging Bull, Federal Hall, de Federal Reserve Bank, Trinity Church, de Fearless Girl en meer. Je ontmoet je gids in het Financial District om meer te leren over de geschiedenis van NYC, de vroege Nederlandse nederzetting en hoe deze veranderde in de financiële hoofdstad die het vandaag de dag is. Terwijl je over Wall Street loopt, zie je de New York Stock Exchange, de Federal Reserve Bank en andere financiële en historische instituten. De volgende stop is het 9/11 National Memorial, waar je de enorme reflecterende vijvers en de grootste door de mens gemaakte fonteinen ziet. Je hoort de verhalen over de gebeurtenissen, tragedies en heldenmoed van d...

 • New York: 2,5 uur durende slavernij- en ondergrondse spoorwegtour

  5. New York: 2,5 uur durende slavernij- en ondergrondse spoorwegtour

  Volg de Freedom Trail in New York! Leer de spannende geschiedenis van hoe een groep dappere mannen en vrouwen de netwerken vormden in Brooklyn en Manhattan die de Underground Railroad werden. Bezoek een archeologische vindplaats en monument ter nagedachtenis aan tot slaaf gemaakte Afrikanen in koloniaal Amerika. Bekijk de voormalige stations, inclusief de voormalige locaties van huizen en kerken, die zich op de ondergrondse spoorweg bevonden. Kom meer te weten over de rellen, opstanden en dramatische ontsnappingen die plaatsvonden tijdens de Amerikaanse slavernij. Luister naar verhalen over moed en triomf en ontdek de verhalen van echte New Yorkers die het leven en bezit riskeerden om mensen te helpen ontsnappen aan de Amerikaanse slavernij.

 • NYC: zelfgeleide wandeltocht door Wall Street

  6. NYC: zelfgeleide wandeltocht door Wall Street

  Ervaar het gemak van deze zelfgeleide audio- en GPS-tour door Wall Street en het financiële district van New York. Leer alles over deze fascinerende regio's van de grote appel in je eigen tempo.

  Begin bij de Fraunces Tavern, waar Amerikaanse revolutionairen een opstand tegen het Britse rijk beraamden. Ga verder naar de "beste bar ter wereld" en hoor de geschiedenis van Europese immigranten. Gebruik de geanimeerde video's om het verleden te visualiseren.

  Wandel naar het Alexander Hamilton Custom House voordat je naar het Charging Bull-beeldhouwwerk op Wall Street gaat. Bekijk de torenhoge Trinity Church en loop naar de New York Stock Exchange om meer te leren over economie. Bekijk de Trump-toren en stop bij de Federal Reserve.

  Bewonder Liberty Tower en vele andere belangrijke monumenten, waaronder het 9/11 Memorial. Volg je rondleiding vanaf je...

 • New York: rondleiding Wall Street, Little Italy & China Town

  7. New York: rondleiding Wall Street, Little Italy & China Town

  Eerst ontmoet je je gids en daarna verken je de belangrijkste bezienswaardigheden van New York. Bij deze rondleiding krijg je een goed beeld van de geschiedenis, cultuur en legendes van een van 's werelds meest geliefde steden Je begint op Wall Street, het oudste deel van Manhattan. Hier zie je beroemde gebouwen, Ground Zero en de New York Stock Exchange (Stierenbeeld). Je kunt ook foto's maken met de standbeelden van de Wall Street Bull en de Fearless Girl. Daarna ga je naar Greenwich Village, via de districten 5 Points, China Town en Little Italy. Er is veel geschiedenis in deze wijken, waaronder gangsters, geweldig eten en typische gebouwen. Chinese, Ierse en Italiaanse immigranten zijn hier de afgelopen 150 jaar aangekomen en hebben de beste delen van New York gecreëerd!

 • New York: Statue of Liberty and Sightseeing Walking Tour

  8. New York: Statue of Liberty and Sightseeing Walking Tour

  De tour begint op de wereldberoemde Wall Street, het oudste deel van Manhattan. Geniet van de unieke sfeer van deze drukke wijk en bekijk enkele van de meest herkenbare bezienswaardigheden van de stad, waaronder Ground Zero en The Charging Bull op de New York Stock Exchange. Ga verder naar Greenwich Village en wandel door Five Points, China Town en Little Italy. Leer meer over de levendige cultuur van deze buurten en de mensen die hier wonen, evenals tips over de beste lokale plaatsen om fantastisch eten te eten. Na de wandeltocht bezoekt u het iconische Vrijheidsbeeld en Ellis Island om de meest geliefde bezienswaardigheid van de stad van dichtbij te bewonderen.

 • Wall Street Insider Tour

  9. Wall Street Insider Tour

  Tijdens deze unieke 75-minuten durende rondleiding van Wall Street zie je wereldberoemde financiële monumenten zoals de New York Stock Exchange, Federal Reserve en Wall Street. Terwijl je over de straten van Lower Manhattan loopt, zal je gids je dingen vertellen die alleen insiders weten. Je wordt vermaakt, je geest wordt verrijkt en misschien zelfs wel geshockeerd! Je stopt o.a. bij de New York Stock Exchange, Federal Hall, House of Morgan, Trump Tower, Deutsche Bank, Goldman Sachs, Lehman Brothers, Federal Reserve, Charging Bull, Trinity Church en meer. Kom meer te weten over de geschiedenis die 400 jaar teruggaat en de oorspronkelijke Nederlandse handelspost aan het moderne Wall Street linkt en zie waar de miljardendeals worden onderhandeld en het lot van de economie bepaald wordt. Deze tour is te zien geweest op tv en in de krant,waaronder CNN, BBC, Reuters, en The New York Times....

 • Vanuit Manhattan: privétocht Kerst in Brooklyn per limousine

  10. Vanuit Manhattan: privétocht Kerst in Brooklyn per limousine

  Je wordt opgehaald bij je hotel of appartement in Manhattan en naar Dyker Heights in Brooklyn gereden. Wandel hier 30 tot 40 minuten en fotografeer de best verlichte huizen in New York. Bezoek een Italiaans-Amerikaanse buurt waar de huizen bedekt zijn met groene en rode lichtjes. Dan ga je verder naar Dumbo, om vanaf de Brooklyn-kant geweldige foto's te maken van Manhattan, en dichterbij de Brooklyn Bridge te komen. Maak een vlug bezoek aan het Wall Street-gebied een ga op de foto met de beroemde Charging Bull. Je gaat verder naar Battery Park en ziet het Vrijheidsbeeld, en gaat dan terug naar je hotel of een ander afzetpunt dat je voorkeur heeft.

Sitemap Wall Street

Wil je alle activiteiten in Wall Street ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Wall Street

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 1.894 beoordelingen

Ik heb 2 attracties geboekt en gebruikt voor de hop-on-hop-off-bus en Top of the Rock. Ik vond het erg leuk dat de busreizen werden uitgevoerd door BIG BUS mE, de meest gerenommeerde aanbieder. Door het gebruik van deze twee attracties zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, heb ik aanzienlijk bespaard in vergelijking met de reguliere tickets.

Ik ken New York al, maar ik word nooit moe, er zijn altijd dingen te ontdekken. De NYC-verkennerpas is het meest geschikt om NYC te bezoeken, al dan niet voor het eerst.

Onze familie heeft erg genoten van de bustour door Manhattan. Onze gids was zeer informatief en onderhoudend.

Alles ging geweldig. Zoals beschreven. Absoluut de moeite waard. Ik kan het alleen maar aanbevelen.

Het uitzicht is adembenemend !!!! Moet doen in New York !!!