Walt Disney World

Van een bezoek aan het kasteel van Assepoester tot een ontmoeting met Mickey, bereid je voor om betoverd te worden in Disneys magische koninkrijk.

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Walt Disney World: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Orlando: basistickets voor toegang Walt Disney World Resort

1. Orlando: basistickets voor toegang Walt Disney World Resort

Bezoek 4 geweldige themaparken. Krijg toegang tot één themapark per dag met het standaard basisticket. Je kunt elke dag een ander park kiezen. Kies uit 4 fantastische themaparken: Magic KingdomVerken 'Lands of Endless Enchantment', waar je fantasie werkelijkheid wordt. Dit is een must voor iedereen, dankzij de klassieke Disney-attracties en betoverende ontmoetingen met de personages voor het iconische kasteel. EpcotReis de wereld rond: door de zee, de ruimte en daarbuiten. Vanwege de mix van wetenschap, verbeelding en Disneymagie is dit park favoriet bij diegenen die hun verbeelding willen prikkelen. Bij 'World Showcase' kun je de smaken van 11 landen proeven, of geniet van al het moois dat het 'Flower and Garden Festival' te bieden heeft. Houd ons in de gaten voor het gloednieuwe avontuur 'Guardians of the Galaxy', dat in 2022 wordt geopend. Animal KingdomAanschouw de magie van de natuur met zeldzame dieren en spannend vermaak. In 'The World of Avatar' beleef je, terwijl je op de rug van een banshee door de lucht zweeft, een ongelooflijke wereld. Volg daarna een safaritour met gids over de Afrikaanse savanne of vaar op een vlot bij de 'Kali River Rapids'. Disney Hollywood StudiosLaat het avontuur maar beginnen, want spanning en sensatie wachten op je. Waan je in een sterrenstelsel hier ver vandaan tijdens een bezoek aan het nieuwste land 'Star Wars: Galaxy's Edge', waar legendarische verhalen tot leven komen en je het middelpunt van de actie bent. Of beleef je eigen 'Toy Story'-avontuur in een land gewijd aan Woody en Buzz, met belevenissen voor jong en oud. Belangrijk: controleer voordat je boekt de beschikbaarheid via https://disneyworld.disney.go.com/availability-calendar/ Nadat je hebt geboekt dien je een parkreservering te maken via het Disney Park Pass-systeem, dat je kunt vinden door in te loggen op het My Disney Experience-portal.

...
Orlando: Cirque du Soleil-toegangspas "Drawn to Life"

2. Orlando: Cirque du Soleil-toegangspas "Drawn to Life"

Gebruik dit toegangsticket om Cirque du Soleil's "Drawn to Life" in Orlando te bezoeken. De voorstelling neemt je mee naar de wereld van Disney-animatie via de kenmerkende acrobatische stijl van Cirque du Soleil. Deze nieuwe show volgt het verhaal van Julie, een moedig en vastberaden meisje dat een onverwacht geschenk ontdekt dat haar overleden vader heeft achtergelaten: een onvoltooid animatiefilmpje. Geleid door een vreemd potlood begint ze aan een inspirerende zoektocht vol met haar Disney-jeugdherinneringen. Tijdens deze reis leert ze nieuwe mogelijkheden voor te stellen en het verhaal van haar toekomst te animeren.

...
Orlando: Hopper-tickets voor toegang Walt Disney Resort

3. Orlando: Hopper-tickets voor toegang Walt Disney Resort

Bezoek 4 geweldige themaparken. Bezoek meerdere themaparken per dag met het Park Hopper-ticket, zodat je van nóg meer magie en flexibiliteit kunt genieten. Kies uit 4 fantastische themaparken: Magic Kingdom Verken 'Lands of Endless Enchantment', waar je fantasie werkelijkheid wordt. Dit is een must voor iedereen, dankzij de klassieke Disney-attracties en betoverende ontmoetingen met de personages voor het iconische kasteel. Epcot Reis de wereld rond: door de zee, de ruimte en daarbuiten. Vanwege de mix van wetenschap, verbeelding en Disneymagie is dit park favoriet bij diegenen die hun verbeelding willen prikkelen. Bij 'World Showcase' kun je de smaken van 11 landen proeven, of geniet van al het moois dat het 'Flower and Garden Festival' te bieden heeft. Houd ons in de gaten voor het gloednieuwe avontuur 'Guardians of the Galaxy', dat in 2022 wordt geopend. Animal Kingdom Aanschouw de magie van de natuur met zeldzame dieren en spannend vermaak. In 'The World of Avatar' beleef je, terwijl je op de rug van een banshee door de lucht zweeft, een ongelooflijke wereld. Volg daarna een safaritour met gids over de Afrikaanse savanne of vaar op een vlot bij de 'Kali River Rapids'. Disney Hollywood Studios Laat het avontuur maar beginnen, want spanning en sensatie wachten op je. Waan je in een sterrenstelsel hier ver vandaan tijdens een bezoek aan het nieuwste land 'Star Wars: Galaxy's Edge', waar legendarische verhalen tot leven komen en je het middelpunt van de actie bent. Of beleef je eigen 'Toy Story'-avontuur in een land gewijd aan Woody en Buzz, met belevenissen voor jong en oud. Belangrijk: controleer voordat je boekt de beschikbaarheid via https://disneyworld.disney.go.com/availability-calendar/ Nadat je hebt geboekt dien je een parkreservering te maken via het Disney Park Pass-systeem, dat je kunt vinden door in te loggen op het My Disney Experience-portal.

...

Sitemap Walt Disney World

Wil je alle activiteiten in Walt Disney World ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.