Datums kiezen

War Remnants Museum

War Remnants Museum

War Remnants Museum: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Saigon: Hoogtepunten van de stad en Saigon Unseen Scooter Combo Tour

1. Saigon: Hoogtepunten van de stad en Saigon Unseen Scooter Combo Tour

Maak kennis met het leven in Saigon tijdens deze halfdaagse tour met gids. Rijd door het verkeer achterop een motorfiets in een groep van maximaal 5 personen. Verken de drukke straten, kleurrijke markten en must-see hoogtepunten, verborgen steegjes en oude appartementen. Deze tour duurt 3 tot 4 uur. ***Waarom bij ons boeken*** - Jouw veiligheid is onze eerste prioriteit! Wij zijn een legaal - gelicentieerd bedrijf ( Saigon Adventure ). Je wordt gereden door goede en veilige chauffeurs. Geen verzekering dekt je als je boekt bij een niet-gelicentieerd tourbedrijf (90% van de scootertours worden illegaal uitgevoerd). - Al het eten en drinken is inbegrepen (geen verborgen kosten). - Wij zijn de best beoordeelde touroperator op Trip Advisor met meer dan 7.900 uitstekende beoordelingen. Combo City Highlights & Saigon Unseen route (op deze tour zie je beide): Verken prachtige lokale steegjes waar Vietnamese families werken, wonen en socialiseren. Bezoek het beroemde Chinatown - het grootste en oudste ter wereld - waar je meer te weten komt over de traditionele waarden en de levensstijlen van de gemengde culturen in Saigon. Ontdek de hoogtepunten van de stad, zoals de Notre-Dame kathedraal in het French Quarter en het Central Post Office. Bewonder de architectuur van het Saigon Opera House, het stadhuis van de stad, Nguyen Hue Walking Street en ga op de foto met mooie appartementencafés. Ontdek verborgen juweeltjes van de stad zoals het Eerwaarde Thich Quang Duc Monument. Verken Ho Thi Ky Wholesale Flower Market - de grootste bloemenmarkt van de stad. Verken de Cambodjaanse markt met een koud drankje en een snack. Bezichtig de Thien Hau Pagode (Moeder van de Zee) die in 1760 door de Chinezen werd gebouwd om hun religieuze overtuigingen naar Vietnam te brengen. Op de terugweg naar je hotel kom je langs de Nguyen Trai straat in district 5 die beroemd is om de honderden modewinkels langs de straat.

Saigon: Stadsrondleiding met hop-on-hop-off-bustour

2. Saigon: Stadsrondleiding met hop-on-hop-off-bustour

Verken Saigon en zijn prachtige Franse koloniale architectuur tijdens een onbeperkte hop-on-hop-off-bustour. Met een pas van 24 of 48 uur om uit te kiezen, kun je deze fantastische bestemming in je eigen tempo ontdekken. Onderweg krijg je de kans om de Notre Dame kathedraal te zien, een van de best bewaarde gebouwen en niet te vergeten een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Ho Chi Minh City. Stap uit bij het War Remnants Museum and Surroundings, of blijf in de bus en laat je verrassen door het panoramische uitzicht op deze bruisende stad. Geniet van de audiogids in meerdere talen vol interessante weetjes. Zin om te winkelen? Waarom stap je dan niet uit bij Ben Thanh Market? De markten van Saigon zijn perfect om souvenirs te kopen of een hapje te nemen van het heerlijke straateten. Ze zijn ook een geweldige manier om een beetje van het lokale leven te observeren. De exclusieve rode bussen wachten altijd op je om weer in te stappen en verder te gaan met je sightseeing. Bushaltes: 1) Saigon Opera House 2) Nguyen Hue straat 3) Nha Rong Werf 4) Tran Hung Dao Monument 5) Geschiedenis Museum in Ho Chi Minh Stad 6) Oorlogsrestanten Museum 7) Pham Ngu Lao Straat 8) Ben Thanh Markt 9) Onafhankelijk Paleis 10) Saigon Notre Dame Kathedraal / Centraal postkantoor

HCM: War Remnants Museum en wandeltocht door het Onafhankelijkheidspaleis

3. HCM: War Remnants Museum en wandeltocht door het Onafhankelijkheidspaleis

Heb je ooit spontaan een tour willen boeken op dezelfde dag dat je hem neemt? Tijdens deze korte wandeling bezoekt u de historische bezienswaardigheden die bekend staan als het War Remnants Museum en het Herenigings- of Onafhankelijkheidspaleis in slechts twee uur tijd! Dit is perfect als je maar een paar uur over hebt. Ook kun je kiezen uit meerdere starttijden voor een tijdstip dat jou uitkomt. Wil je meer te weten komen over de geschiedenis van Vietnam en de impact die de oorlog in Vietnam had op de Vietnamezen? Het War Remnants Museum en het Onafhankelijkheidspaleis zijn twee belangrijke bouwwerken die vanuit Vietnamees perspectief een veelomvattende kant van de geschiedenis vertellen. Breng een uur door in het War Remnants Museum en loop door de talrijke tentoonstellingen die de uiteenlopende oorlogswreedheden contextualiseren. Daarna ga je naar het Onafhankelijkheidspaleis, een monumentaal overheidsgebouw dat wordt geassocieerd met de val van Saigon in 1975. Ga op een rondleiding met een vriendelijke en deskundige gids die je zal helpen deze twee historische plekken in Ho Chi Minh te verkennen. Begrijp het Vietnamese perspectief op de oorlog in Vietnam terwijl je dwaalt door de diep ontroerende maar gruwelijke tentoonstellingen in het War Remnants Museum en bewonder het interieur en de structuur van het Onafhankelijkheidspaleis.

Ho Chi Minh-stad: vip-tour naar Củ Chi-tunnels per limousine

4. Ho Chi Minh-stad: vip-tour naar Củ Chi-tunnels per limousine

Vertrek 's ochtends om 08:00 uur uit Ho Chi Minh-stad voor de rit van 60 km naar de Cu Chi-tunnels. U reist in luxe en comfort Limousine. Het Cu Chi-district wordt beschouwd als een heroïsche plek vanwege de rol die het speelde in de Amerikaanse oorlog. Het is legendarisch vanwege het tunnelsysteem dat zich uitstrekt over meer dan 220 km en een populaire attractie is bij zowel Vietnamese als buitenlandse bezoekers. Tijdens deze reis voert de rit je langs landelijke rijstveldenlandschappen, waar eenden en waterbuffels in het water aan de rand van de weg zwemmen. Na 1,5 uur rijden. We komen aan bij de tunnels waar je: een korte documentaire kunt bekijken die je meeneemt naar het verleden met een introductie van de Cu Chi-tunnels - afstanden kruipen door de tunnels die werden gebruikt door de guerrillastrijders tijdens de oorlog in Vietnam. Mogelijk ziet u onderweg een keuken, woonruimte en een vergaderruimte. Lees meer over hoe verschillende typen vallen zijn gemaakt en ingesteld. Bezoek de wapenkamer en leer hoe de ingenieuze Vietcong-soldaten ze maakten. Als je je ooit hebt afgevraagd hoe het voelt om een AK-47 af te vuren, kun je dat ontdekken in de Cu Chi-tunnels. Geniet van een lunch in een lokaal restaurant voordat je terugkeert naar Ho Chi Minh-stad. Aankomst ongeveer om 15.15 uur.

Ho Chi Minh Stad: Saigon Stad Halve Dag Tour

5. Ho Chi Minh Stad: Saigon Stad Halve Dag Tour

Korte reisroute Perfecte manier om het meest bruisende Saigon en hun cultuur en geschiedenis te ontdekken. •Notre Dame kathedraal (de reparatiewerkzaamheden zijn nog niet voltooid, je kunt niet naar binnen) •Saigon-postkantoor •Hereniging paleis •Oorlogsmuseum •Lokale markt (het is flexibel, kan worden overgeslagen als er niet genoeg tijd is).

Ho Chi Minh: Rondleiding met War Remnants Museum

6. Ho Chi Minh: Rondleiding met War Remnants Museum

Ga met ons mee op een reis door het grote verleden, de prachtige aanwezigheid en de veelbelovende toekomst van de Vietnamese cultuur en levensstijl. Stop bij verborgen favoriete plekjes van de lokale bevolking, hoor fascinerende en tragische verhalen uit de Vietnamoorlog en krijg wat basislessen Vietnamees. Ontmoet je gids en ga de stad in. Stop bij het War Remnants Museum en ga alleen naar binnen om meer te leren over de tragische geschiedenis van de Vietnamoorlog. Ga verder naar het herenigingspaleis, bekend als het Vietnamese Witte Huis. Stop vervolgens bij de Notre-Dame kathedraal en het Central Post Office, 2 van de beroemdste gebouwen uit de Franse bezetting in de 19e eeuw. Wandel verder door de rustige City Book Street, populair onder de jongeren van de stad. Stop om de zoete en populaire Vietnamese koffie te proeven.

Ho Chi Minh-stad: begeleide privétour per open jeep

7. Ho Chi Minh-stad: begeleide privétour per open jeep

Kies uit een ochtend- of middagvertrek om Ho Chi Minh-stad te verkennen vanuit het comfort van een jeep. Bezoek de belangrijkste monumenten van de stad die ooit bekend stond als Saigon om een beter begrip te krijgen van de geschiedenis op locaties zoals het symbolische Herenigingspaleis. Luister naar verhalen over de oorlog in Vietnam en de val van Saigon, waar een tank van het Noord-Vietnamese leger door de poorten crashte van wat destijds de residentie was van de president van de Republiek Vietnam. Ga verder naar het War Remnants Museum, waar wapens, foto's, documenten en andere relikwieën het verhaal vertellen van de oorlogen in Vietnam. Bewonder de kathedraal Notre-Dame en het oude postkantoor om een idee te krijgen van de typische architectuur van Saigon. Verken lokale straten zoals Dong Khoi en Nguyen Hue voordat je naar de Ben Thanh-markt gaat, waar je gids je kan helpen bij het ruilen van goederen.

Saigon: Privé Autotocht van een halve dag door Ho Chi Minhstad

8. Saigon: Privé Autotocht van een halve dag door Ho Chi Minhstad

Verken de fascinerende stad Saigon, ook wel bekend als Ho Chi Minh City, tijdens deze tour van een halve dag. Reis comfortabel in uw privéauto met airconditioning en leer over de bezienswaardigheden van de stad met uw behulpzame gids. Ontmoet je gids in je hotel en ga eerst naar de Ban Thanh-markt. Maak foto's van de activiteiten op de levendige markt of maak van de gelegenheid gebruik om keukenapparatuur, souvenirs, kledingstukken, fruit en vele andere voedingsmiddelen te kopen. Breng vervolgens een bezoek aan de neo-romaanse kathedraal Notre-Dame-basiliek van Saigon, die dateert uit de 19e eeuw. Houd lokale koppels in de gaten die hun pre-huwelijksfoto's maken in deze prachtige basiliek, officieel bekend als de kathedraalbasiliek van Onze-Lieve-Vrouw van de Onbevlekte Ontvangenis. Bewonder de verrassende architectuur bij je volgende stop, het centrale postkantoor van Saigon. Hoor hoe het gebouw vaak ten onrechte wordt toegeschreven aan Gustave Eiffel, ook al is het ontworpen door Alfred Foulhoux. Dan is het tijd om te beslissen. Kies tussen het War Remnants Museum voor meer informatie over de Amerikaanse oorlog in Vietnam of het Herenigingspaleis. Deze laatste locatie, ook wel bekend als het Onafhankelijkheidspaleis, is een mijlpaal in de geschiedenis en architectuur van Saigon, dat ooit dienst deed als het huis en de werkplek van de president van Zuid-Vietnam tijdens de oorlog in Vietnam. Sluit ten slotte je tour af bij de Jade Emperor Pagoda. Zie de plaatselijke aanbidders in gebed voor hun carrière, liefde en vruchtbaarheid. Geniet van deze smaak van de taoïstische aanbiddingscultuur, voordat je wordt teruggebracht naar je hotel.

Ho Chi Minh Stad: Oorlogsresten Museum & Cu Chi Tunnels Tour

9. Ho Chi Minh Stad: Oorlogsresten Museum & Cu Chi Tunnels Tour

Volg een rondleiding door het historische centrum van Ho Chi Minh-stad en bezoek het Herenigingspaleis, de Notre Dame-kathedraal, het centrale postkantoor en het War Remnants Museum, waar je historische artefacten uit de oorlog in Vietnam en de eerste Indochina-oorlog met de koloniale Fransen kunt zien. Geniet daarna van een lunch in een lokaal restaurant. **De Notre Dame-kathedraal wordt momenteel gerestaureerd, dus je bezoekt alleen de buitenkant van de kathedraal. Reis vervolgens naar de Cu Chi-tunnels en bekijk een inleidende video over de geschiedenis van de tunnels en het leven tijdens de oorlog in Vietnam. Kruip door de tunnels en ervaar het ondergrondse dorp van de Vietcong zelf. Proef wat van de thee en cassave die de guerrillastrijders gebruikten om te overleven, en krijg de kans om wat geweren af te vuren op de schietbaan. Neem vervolgens de bus terug naar Ho Chi Minh-stad, waar de tour rond 19:00 - 19:30 uur zal eindigen (de eindtijd is afhankelijk van het verkeer).

Saigon: Halfdaagse tour per auto door de stad

10. Saigon: Halfdaagse tour per auto door de stad

Geniet van een halfdaagse tour die het turbulente verleden van Saigon onthult en ook een kijkje geeft in wat het hedendaagse Saigon te bieden heeft. Leer meer over de Vietnamoorlog door het oogpunt van een local bij must-see attracties. Bezoek iconische bezienswaardigheden zoals de Saigon Notre-Dame Basiliek, het centrale postkantoor van Saigon, het stadhuis, het operagebouw, het War Remnants Museum, de Jade Emperor Pagode en de Ben Thanh Markt. - Herenigingspaleis: Ontdek de residentie van de president van de Republiek Vietnam tot 30 april 1975. - War Remnants Museum: Bekijk talloze artefacten, foto's en afbeeldingen die de tweede Indochina oorlog documenteren. - Kathedraal Notre-Dame: Opgericht door Franse kolonisten die het aanvankelijk de Kerk van Saigon (Frans: l'Eglise de Saïgon) noemden, werd de kathedraal gebouwd tussen 1863 en 1880. - Centraal postkantoor: Bewonder de klassieke elementen van gotiek, renaissance en Frans koloniaal ontwerp. - Ben Thanh Markt: Bezoek een van de oudste markten van Ho Chi Minh City. Krijg de kans om andere populaire toeristische bestemmingen te zien, zoals het Opera House, Ho Chi Minh City People's Committee en Nguyen Hue Walking Street.

66 activiteiten gevonden
Sorteren op:

War Remnants Museum: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in War Remnants Museum

Wil je alle activiteiten in War Remnants Museum bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over War Remnants Museum

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 601 beoordelingen

We hebben genoten van een fantastische dag om de Cu Chi-tunnels te verkennen met onze briljante gids Chua. Ze gaf ons wat diepgaande kennis van de site en enkele persoonlijke verhalen uit de ervaring van haar grootouders tijdens de oorlog, evenals enkele inzichtelijke en vermakelijke gedachten over het Vietnamese leven, bijvoorbeeld hoe de weg over te steken en te overleven! Het was echt fascinerend en zeker de moeite waard om er een dagje op uit te trekken.

De reis was geweldig. De gids, Alex was uitzonderlijk. Zijn aanwezigheid was behoorlijk boeiend en 6 uur gingen in een mum van tijd voorbij. Toen ik de reis boekte, was er ook de Mekong-delta bij, maar dat werd op het laatste moment gewijzigd. Ik zou deze tour ten zeerste aanbevelen. Het busje was comfortabel en de mensen waren ook geweldig. De geweerzone van Cu Chi-tunnels was het hoogtepunt van de tour.

De tour was uitstekend! Hoe druk de Tunnels ook waren, onze groep werd rondgeleid en we voelden ons nooit gehaast. Onze gids was informatief zonder saai te zijn (soms krijgen geschiedenisreizen een beetje te geschiedenis). Hij gaf op een boeiende manier veel inzicht en informatie.

Alex was een geweldige gids, zeer informatief en vriendelijk. Hij haastte zich niet met de tour en we kwamen nog steeds terug binnen het tijdsbestek zoals geadverteerd.

Boeiende trip, goed georganiseerd, enthousiaste gids met veel gevoel voor humor!