Kies data

War Remnants Museum

War Remnants Museum: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Ho Chi Minh: Motor Combo City en Hidden Gems Tour

1. Ho Chi Minh: Motor Combo City en Hidden Gems Tour

Reis naar elke hoek van Ho Chi Minh op de achterkant van de scooter en ontdek de verborgen juweeltjes van de stad. Verken de drukke straten, kleurrijke markten en must-see hoogtepunten tot verborgen steegjes, oude appartementen en traditionele lokale huizen. Bekijk prachtige lokale steegjes waar Vietnamese gezinnen werken, wonen en socializen. Bezoek de beroemde Chinatown - de grootste en oudste ter wereld - waar je meer te weten komt over de traditionele waarden en de levensstijl van de gemengde culturen in Saigon. Verken verschillende oude tempels en leer over de geschiedenis van de verschillende religies van dit magische land. Hoogtepunten van de stad: • Notre Dame kathedraal • Centraal postkantoor • Operagebouw van Saigon • Nguyen Hue-wandelstraat • Stadhuis Verborgen edelstenen: • Het eerbiedwaardige Thich Quang Duc-monument • Ho Thi Ky groothandel bloemenmarkt • Nguyen Thien Thuat Oudste Appartement • Lokale Cambodjaanse markt • China Town Met beroemde medicijnstraat • Thien Hau-tempel (alleen dagtochten)

Saigon: privérondleiding van een halve dag in Ho Chi Minh-stad

2. Saigon: privérondleiding van een halve dag in Ho Chi Minh-stad

Verken de fascinerende stad Saigon, ook wel bekend als Ho Chi Minh-stad, tijdens deze tour van een halve dag. Reis comfortabel in uw privéauto met airconditioning en leer meer over de bezienswaardigheden van de stad met uw behulpzame gids. Ontmoet je gids in je hotel en ga eerst naar de Ban Thanh-markt. Maak foto's van de levendige marktactiviteiten of maak van de gelegenheid gebruik om keukenapparatuur, souvenirs, kleding, fruit en vele andere voedingsmiddelen te kopen. Breng vervolgens een bezoek aan de neoromaanse Notre-Dame-kathedraalbasiliek van Saigon, die dateert uit de 19e eeuw. Houd lokale koppels in de gaten die hun pre-huwelijksfoto's maken in deze prachtige basiliek, officieel bekend als de kathedraalbasiliek van Onze-Lieve-Vrouw van de Onbevlekte Ontvangenis. Bewonder de verrassende architectuur bij uw volgende stop, het Saigon Central Post Office. Hoor hoe het gebouw vaak ten onrechte wordt toegeschreven aan Gustave Eiffel, ook al is het ontworpen door Alfred Foulhoux. Dan is het beslissingstijd. Kies tussen het War Remnants Museum om meer te weten te komen over de Amerikaanse oorlog in Vietnam, of het Herenigingspaleis. Ook bekend als het Onafhankelijkheidspaleis, is de laatste site een mijlpaal in de geschiedenis en architectuur van Saigon, die ooit diende als het huis en de werkplek van de president van Zuid-Vietnam tijdens de oorlog in Vietnam. Sluit ten slotte je tour af bij de Jade Emperor Pagoda. Zie de plaatselijke gelovigen in gebed voor hun carrière, liefde en vruchtbaarheid. Geniet van deze smaak van de taoïstische aanbiddingscultuur, voordat je wordt teruggebracht naar je hotel.

Saigon: hop-on hop-off bustour

3. Saigon: hop-on hop-off bustour

Verken Saigon en zijn prachtige Franse koloniale architectuur tijdens een onbeperkte hop-on hop-off bustour. Met een pas voor 24 of 48 uur om uit te kiezen, kun je deze fantastische bestemming in je eigen tempo ontdekken. Onderweg krijg je de kans om de Notre Dame-kathedraal te zien, een van de best bewaarde gebouwen en niet te vergeten een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Ho Chi Minh City. Stap uit bij het War Remnants Museum en Omgeving, of blijf in de bus en sta versteld van het panoramische uitzicht over deze bruisende stad. Geniet van de audiogids in meerdere talen vol met interessante feiten. Zin om te shoppen? Waarom stapt u dan niet uit bij Ben Thanh Market? Saigon-markten zijn perfect om souvenirs te kopen of een hapje te eten met heerlijk straatvoedsel. Ze zijn ook een geweldige manier om een beetje van het lokale leven te observeren. De exclusieve rode bussen wachten altijd op je om weer op te stappen en verder te gaan met je sightseeing.

Ho Chi Minh-stad: hoogtepunten privétour en verborgen juweeltjes

4. Ho Chi Minh-stad: hoogtepunten privétour en verborgen juweeltjes

Zie Ho Chi Minh-stad op zijn best vanuit de ogen van een local in slechts 3 uur. Bekijk belangrijke bezienswaardigheden zoals het Saigon Opera House, het centrale postkantoor, het Onafhankelijkheidspaleis en hoor unieke inzichten die alleen een local zou weten. Ontdek onderweg verborgen juweeltjes en stadsgeheimen die je een authentieke kant van de stad laten zien met de hulp van een deskundige lokale gids. Ervaar de lokale flair volledig met een inbegrepen lokale traktatie om van je stadstour een complete ervaring te maken.

Ho Chi Minh-stad: begeleide tour van een halve dag

5. Ho Chi Minh-stad: begeleide tour van een halve dag

Verken Ho Chi Minh-stad tijdens een begeleide tour van een halve dag en ontdek de meest interessante culturele bezienswaardigheden in de stad. Nadat je bent opgehaald bij je hotel of het centrale ontmoetingspunt, begin je met een bezoek aan het Herenigingspaleis, een prachtig bewaard gebleven gebouw dat ooit de thuisbasis was van de president van de Republiek Vietnam. Stop vervolgens bij het War Remnants Museum en verken een breed scala aan artefacten en foto's die de tweede Indochina-oorlog documenteren. Bezoek daarna de Notre Dame-kathedraal van Saigon en het centrale postkantoor van Saigon. Het oude postkantoor, gebouwd tegen het einde van de 18e eeuw, is een van de mooiste voorbeelden van klassieke Franse koloniale architectuur. Ga verder naar Jade Emperor Pagoda, een oude tempel gebouwd in de Chinese stijl vol met heldere decoratieve motieven. Om het af te maken, bezoek je een lokale markt waar je je onderhandelingsvaardigheden kunt oefenen terwijl je souvenirs koopt. Ontdek het lokale leven en de cultuur en vind hier enkele van de vriendelijkste en levendigste vibes van de stad voordat je terugkeert naar je hotel in Ho Chi Minh-stad.

Ho Chi Minh: stadstour van een halve dag

6. Ho Chi Minh: stadstour van een halve dag

Ho Chi Minh-stad is de grootste, drukste en meest opwindende stad van Vietnam. Het is gevuld met intriges en cultuur en is een culturele smeltkroes. Er is hier zoveel te ontdekken. Ho Chi Minh, meer dan 300 jaar gesticht, is vandaag de dag nog steeds een fascinerende plek om te bezoeken. Kies uit een gedeelde of privétour en bezoek enkele van de meest interessante bezienswaardigheden die Ho Chi Minh-stad te bieden heeft. Zoals: • Het War Remnants Museum, een intrigerende tentoonstelling die de zinloosheid van de oorlog belicht. • Het Herenigingspaleis, een prachtig bewaard gebleven paleis dat in de jaren 1960-1970 de residentie was van de president van de Republiek Vietnam. • Kathedraal Notre Dame, gebouwd in 1880. • Het oude postkantoor, gebouwd tussen 1886 – 1891. • Thien Hau-pagode in Cho Lon, een tempel in Chinese stijl aan de Nguyen Trai-straat in Cho Lon (China Town). Het is opgedragen aan Thien Hau, de Vrouwe van de Zee, ook wel bekend als 'Mazu' of 'Tian Hou' in het Chinees. • De lakwerkfabriek, de laatste stop van de tour. Hier kunt u de vervaardiging van traditionele Vietnamese producten observeren

Ho Chi Minh-stad: Cu Chi-tunnels en stadstour in 1 dag

7. Ho Chi Minh-stad: Cu Chi-tunnels en stadstour in 1 dag

Beginnend met een pick-up van je hotel in District 1 of District 3 in Ho Chi Minh-stad of vanaf het handige ontmoetingspunt, vertrek je uit Saigon terwijl je door het aangename landschap rijdt voordat je aankomt bij de Cu Chi-tunnels. Bekijk voordat je de tunnels betreedt een korte introductievideo die laat zien hoe de tunnels werden gebouwd en breng het volgende uur door met het verkennen van het ondergrondse doolhof. Er zijn ook verschillende vallen, de overblijfselen van een Amerikaanse tank en talloze bomkraters gemaakt door bommen van 500 pond die door B52-bommenwerpers zijn gedropt. Je keert dan terug naar Ho Chi Minh-stad en arriveert om ongeveer 13.00 uur om te genieten van een lunch met rundvlees- of kipnoedels voordat je aan je Ho Chi Minh-stadstour begint. Begin met het bewonderen van de Notre Dame-kathedraal van Saigon, gebouwd tussen 1863 en 1880. Dit is een van de beste voorbeelden van klassieke Franse koloniale architectuur. Opmerkelijk is dat elke steen die bij zijn creatie werd gebruikt, vanuit Frankrijk naar Vietnam werd verscheept en de twee torens van 40 meter hoog, bekroond met ijzeren torenspitsen, domineren de skyline van de stad. Zie ook het centrale postkantoor, het grootste postkantoor van het land en nog een voorbeeld van Franse koloniale architectuur. Ga dan verder om het Onafhankelijkheidspaleis - ook bekend als Herenigingspaleis - een van de belangrijkste gebouwen in de stad te zien. Hier eindigde op 30 april 1975 de Amerikaanse oorlog officieel toen tank nummer 843 van het Noord-Vietnamese leger door de poorten crashte van wat de residentie was van de president van de Republiek Vietnam. Bezoek vervolgens het War Remnants Museum - voorheen bekend als het Museum of American War Crimes - voor een aangrijpende weergave van de zinloosheid van oorlog. Een deel van de zwart-witfotografie in de tentoonstelling "Requiem", gewijd aan zowel buitenlandse als Vietnamese journalisten en fotografen die tijdens het conflict zijn omgekomen, is bijzonder ontroerend. De binnenplaats buiten bevat de oorlogsbuit, namelijk roestende straaljagers, tanks en kanonnen die zijn buitgemaakt op de Amerikaanse militaire machine. De volgende stop is bij Jade Emperor Pagoda, een van de meest sfeervolle tempels in de stad waar beelden van surrealistische godheden en groteske helden zijn opgenomen. Rijd daarna naar de Ben Thanh-markt, de bruisende markt die vooral populair is bij toeristen vanwege de selectie van goederen en de centrale ligging. De tour eindigt om ongeveer 18.00 uur wanneer je wordt teruggebracht naar je hotel of je kunt ervoor kiezen om op de markt te blijven en je eigen weg terug te maken.

Ho Chi Minh: scootertocht door Chinatown

8. Ho Chi Minh: scootertocht door Chinatown

Zie een andere kant van Saigon met een rondleiding door Cho Lon, ook wel bekend als Chinatown. Reis met je gids per scooter en te voet en verken markten en buiten de gebaande paden. Slenter door de Binh Tay-markt, geniet van een ritje op een scooter en bezoek een Chinese kruidenstraat in Trieu Quang Phuc. Stop bij een lokale plek voor vers kumquat-sap op de Ho Thi Ky-bloemenmarkt. Geniet van de kleurrijke bezienswaardigheden en exotische geuren van de markten van Chinatown. Bekijk de spiraalvormige wierook bij de Thien Hau-tempel en stop bij Chua Van Phat - de tempel van tienduizend Boeddha's. Bezochte plaatsen zijn onder meer: Het eerbiedwaardige Thich Quang Duc-monument Ho Thi Ky groothandel bloemenmarkt Nguyen Thien Thuat Oudste Appartement Lokale Cambodjaanse markt Beroemde medicijnstraat Thien Hau-tempel - De oudste Chinese tempel in HCMC Chua Van Phat - de tempel van tienduizend Boeddha's Cho Lon (Binh Tay-markt) Motor markt

Private Saigon City Tour met auto-pick-up van Phu My Port

9. Private Saigon City Tour met auto-pick-up van Phu My Port

Op deze tour van Saigon bezoek een aantal van de opmerkelijke bezienswaardigheden van de stad in een comfortabel busje met airconditioning. Ga eerst naar de Ben Thanh-markt. Deze markt werd gebouwd in 1914, en ook de eerste must-see attractie voor toeristen om vele levendige foto's te maken van activiteiten op de lokale markt. U kunt veel dingen op de markt ontdekken, waaronder keukenapparatuur, souvenirs, kleding, voedsel, fruit en meer. Verken de drukke markt en zie het enorme aantal goederen dat de markt te bieden heeft. Na de markt ga je naar de Saigon Notre Dame Basilica. Deze prachtige basiliek werd in de jaren 1870 ontworpen door een Franse architect J.Bourad en demonstreert neo-romaanse architectuur met materialen geïmporteerd uit Frankrijk. Het wordt ook wel "Saigon kerk" of "Maagd Maria kerk" genoemd en is een favoriete plek voor lokale koppels om foto's te maken van een pre-huwelijksfoto. Je rondleiding door de beroemde bezienswaardigheden van de stad gaat verder met een bezoek aan het centrale postkantoor van Saigon, gebouwd in 1891, voordat je naar het War Remnants Museum of het Herenigingspaleis gaat. ALS je een liefhebber bent van geschiedenis en meer wilt weten over de Amerikaanse oorlog in Vietnam, wil je misschien het War Remnants Museum bezoeken. De hereniging biedt een andere mogelijkheid om de geschiedenis van Saigon te bekijken tijdens het verkennen van de architectuur van het paleis. Ga dan naar de Jade Emperor Pagoda. Gebouwd in 1909 door de Chinese gemeenschap, het is de meest indrukwekkende spirituele plek voor lokale aanbidders om te bidden voor hun carrière of liefde, vooral voor het krijgen van baby's. Een bezoek hier is een geweldige kans om de traditionele Aziatische aanbiddingcultuur te ontdekken. Daarna luncht u in het plaatselijke restaurant.

Ho Chi Minh-stad: 2-daagse, 1-nacht My Tho en Mekong Delta

10. Ho Chi Minh-stad: 2-daagse, 1-nacht My Tho en Mekong Delta

DAG 1: Ho Chi Minhstad – My Tho – Ben Tre – Can Tho 7.30 uur: de auto en gids halen je op bij je hotel in Ho Chi Minh-stad. Onderweg kun je stoppen om een foto te maken en te genieten van het mooie landschap van groene rijstvelden, de vredige Vam Co Dong-rivier. 9.30 uur: Bezoek de Vinh Trang-pagode - de grootste pagode in de Mekong Delta. Het weerspiegelt het beste de ziel van de Mekong River Delta met een unieke structurele stijl. Daarna maken we een ontspannen boottocht langs de rivier om te genieten van frisse lucht en te ontsnappen aan de drukke stad. Bekijk de typische paalwoningen, fruitplantages en vissersdorpjes langs de oever van de rivier. Ga naar Tortoise islet voor een lunch in de boomgaardtuin met lokale verse specialiteiten. Vervolgens brengt de cruise door de schaduwen van de waterkokospalmen je naar Ben Tre. Bezoek het traditionele huis: geniet van seizoensfruit en honingthee met citroen terwijl je luistert naar de Zuid-Vietnamese volksmuziek (uitgevoerd door de lokale bevolking). Bezoek een familiebedrijf om te leren hoe je kokossnoepjes maakt. Maak een wandeling door de fruitplantages en dorpen om te genieten van de natuur, het landelijke leven te observeren en mooie foto's te maken. Aankomst in Can Tho. Overnachting in het hotel. Vrije tijd om Ninh Kieu Wharf, Can Tho Market te bezoeken of de heerlijke lokale gerechten te proeven. DAG 2: Can Tho – Cai Rang Drijvende Markt – Ho Chi Minh City 7.00 uur: na het ontbijt wordt u opgehaald in het hotel in Can Tho. Je maakt een boottocht naar de pittoreske zijrivieren van de Lower Mekong River en bezoekt de verbazingwekkende drijvende markt van Cai Rang. Je kunt de waterhandel ervaren, van de grote vrachtschepen tot de kleinere sampans. Probeer een aantal van de geweldige, unieke lokale gerechten en bekijk het leven op een boot van dichterbij. Na het verkennen van de drijvende markt, dwaal je door het dorp, zie je de boomgaardtuin en doe je je best om een apenbrug over te steken die is gebouwd door slechts één bamboeboom. Daarnaast heb je de kans om te ervaren hoe ze rijstvermicelli-noedels maken. Stop voor de lunch voor de terugreis naar Ho Chi Minh-stad. 17.00 uur: Aankomst in Ho Chi Minh-stad. Einde van de rondleiding. Zeg vaarwel en tot ziens.

  • Rondleidingen
  • Dagtochten
  • Privétours
  • Avonturen
  • Hop on, hop off-tours
30 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 30

Sitemap War Remnants Museum

Wil je alle activiteiten in War Remnants Museum ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.