Warner Bros. World Abu Dhabi

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Warner Bros. World Abu Dhabi

Wil je alle activiteiten in Warner Bros. World Abu Dhabi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Warner Bros. World Abu Dhabi

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 45 beoordelingen

Alles werkte. Super! Overal mochten ze zonder wachtrijen aan een aparte kassa. Ze scanderen de streepjescode en al, kaartjes bij de hand. We namen vier evenementen: 1. Burj Khalifa. Ze lieten me de rij overslaan bij de kassa. Je kunt op elk moment komen, zelfs bij de meest populaire bij zonsondergang. Laat het elke dag los. 2. Bewegingspoort. Alles is hetzelfde. Meer voor kinderen, maar ook volwassenen zullen er dol op zijn. 3. Waterpark Atlantis. Alles is top. Je kunt zelfs rondlopen in het luxe hotel en een aquarium zien dat koeler is dan de Dubai Mall. 4. Afb wereld. Een tof park met toffe attracties. Meer voor volwassenen. Kortom, met Dubai Pass heb je zo'n 1.500 dirham bespaard. Dubbel zo goedkoop als aan de kassa!

Je moet wel zorgvuldig kiezen om er zeker van te zijn dat het echt de moeite waard is om te kopen. Sommige evenementen zijn zeker direct goedkoper. Maar al met al geweldig.

Geweldige activiteiten aangeboden in de pas, we hielden van de safari met maaltijd in de woestijn en het Marina Cruise-diner, het was geweldig !!!

We hebben echt geld bespaard, gemakkelijk te gebruiken, maar je moet niet vergeten om bepaalde activiteiten te boeken zodra je in Dubai aankomt.

Onberispelijk. het vergemakkelijkt de toegang tot activiteiten.