Datums kiezen

Warner Brothers Studio London

Ga shoppen in de Wegisweg, drink een boterbiertje of bespreek Zwerkbal: hier vind je alles dat met Harry Potter te maken heeft.

Warner Brothers Studio London: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Londen: rondleiding Harry Potter Warner Bros Studio

1. Vanuit Londen: rondleiding Harry Potter Warner Bros Studio

Perfect voor mensen met een zwak voor Harry Potter: een Warner Bros. Studio Tour in London is een unieke mogelijkheid om de magie van de beroemde Harry Potter-films, de meest succesvolle filmserie aller tijden, te ontdekken. Neem een kijkje achter de schermen en ontdek een enorme collectie aan fantastische decors, kostuums en rekwisieten. Je hoort een aantal streng bewaarde geheimen, waaronder feiten over de special effects en animatronics die de Harry Potter-films wereldwijd zo populair hebben gemaakt. Loop over de beroemde kinderkopjes van de Wegisweg, en zie de etalages van de Toverstafwinkel van Olivanders, Klieder & Vlek en de Tovertweelings Topfopshop. Zie iconische rekwisieten uit de films, waaronder Harry’s Nimbus 2000 en de motorfiets van Hagrid. Ontdek ook andere memorabele decors uit de films, waaronder de gemeenschappelijke ruimte van Griffoendor, de jongensslaapzaal, de hut van Hagrid en het toverdrank-klaslokaal. Neem een kijkje bij Platform 9¾ en maak een ritje in de Zweinsteinexpres! Beleef de magie van Harry's reizen naar Zweinstein opnieuw door met een bagagekar te poseren vlak voordat die door de muur verdwijnt en wandel door de treinwagon. Kom te weten hoe de iconische treinscènes zijn gefilmd, en doorzoek de bagage van je favoriete personage! Maak je Zweinsteinexpres-avontuur compleet met een bezoek aan een souvenirwinkel die helemaal in het teken staat van de trein, en vind er veel leuke dingen die zijn geïnspireerd op je favoriete Potter-films. Voor het eerst ooit, kun je nu ook naar de set van Goudgrijp. Loop door de tovenaarsbank van Goudgrijp, de Van Detta-kluis, een galerij met kobolden en nog veel meer. Bewonder de imposante marmeren zuilen en ontdek de kostuums en protheses van Bogrod, Grijphaak en vele andere Golbin-bankiers. Betreed vervolgens de diepten van de kluis van Detta-Zwarts waar de schatten van Bellatrix worden bewaard en omring jezelf met schatten. Laat je 4 uur lang betoveren door de magie van de Harry Potter-studio. Als gevolg van de verkeersdrukte tijdens drukkere tijden kan het bezoek iets korter zijn, maar je zult minimaal 4 uur in de studio doorbrengen. Inclusief de busreis is de totale duur van de activiteit 7 tot 7,5 uur, afhankelijk van de verkeersdrukte en toegangstijden. Ontdek Zweinstein - 2 mei t/m 4 september 2023: Voor het eerst sinds de opnames van de film sieren meer dan 400 zwevende kaarsen het betoverde plafond van de Grote Zaal, en krijg je als bezoeker de kans om de set binnen te stappen zoals de cast dat ook deed tijdens het filmen van Harry Potter en de Steen der Wijzen.

London: Warner Bros Studio-tour met vervoer

2. London: Warner Bros Studio-tour met vervoer

Geniet van een tovenaarsavontuur in de studio van Harry Potter en Warner Brothers. Stap in de bus in het centrum van Londen en reis naar het thuis van de Vuurflitsen, chocoladekikkers en Wisseldrankjes. Kom dicht bij de met spreuken omgrensde sets, de meest iconische rekwisieten en de kostuums die gedragen zijn door het trio Harry, Ron en Hermelien. Ontdek een aantal van de best bewaarde geheimen van Zweinstein, inclusief leuke inzichten over de special effects en animaties. Na aankomst in de Studio's kun je 4 uur lang alle sets, rekwisieten en de cadeaushop verkennen. Laat een foto van jezelf nemen bij je favoriete filmlocaties zoals de indrukwekkende Grote Zaal, Perkamentus' kantoor en de kamer van Griffoendor.  Wandel over het grintpad Wegisweg en denk aan de heksen en tovenaars terwijl je langs Oliviander's, Klieder en Vlek en Braakbals' Uilenboetiek loopt. Bezoek Perron 9¾ en maak een ritje in de Zweinsteinexpres. Verken een perfecte replica van het perron en de trein zelf. Beleef de magie van Harry’s reis naar Zweinstein door met een bagagetrolley te poseren, voordat die door de muur verdwijnt. Maak je treinavontuur compleet in de treinsouvenirshop en koop wat souvenirs gebaseerd op de Harry Potter films. Nadat je een beker schuimend boterbier hebt gedronken en hebt geprobeerd om op een bezem te vliegen, is het tijd om weer terug te gaan naar Londen. Vergeet ook niet om een kijkje te nemen in de studioshop voor souvenirs, voordat je weer teruggaat naar de wereld van de Dreuzels.

Warner Bros. Studio London: tour met busvervoer

3. Warner Bros. Studio London: tour met busvervoer

Tijdens deze tour van 7 uur (waaronder 4 uur in de studio's) kun je de magie van de wereldberoemde Harry Potter-films beleven in de Warner Bros-studio's in Londen, waaronder het Verboden Bos. Neem een kijkje achter de schermen van een enorme reeks prachtige decors, kostuums en rekwisieten. Ontdek enkele goedbewaarde geheimen, waaronder feiten over de special effects en adembenemende animatronics die deze films zo enorm populair maakten over de hele wereld. In het Studio Café kunt je je te goed doen aan versnaperingen, zoals vers bereide warme soepen en snacks, salades, sandwiches en lekkernijen voor in de namiddag. Andere snacks kunnen op 2 plaatsen tijdens de Studio Tour worden gekocht. Ontdek de Studio Shop met een breed scala aan geschenken en souvenirs om je terug te denken aan de dag die je ondergedompeld in The Making of Harry Potter doorbracht. Nieuw in de Studio Tour in 2022 is Mandrakes and Magical Creatures, waar je kunt zien hoe je favoriete creaturen tot leven zijn gekomen op het witte doek (1 juli t/m 12 september 2022). Je wordt verwelkomd in de Grote Zaal bij de scène van het Kikkerkoor uit Harry Potter en de Gevangene van Azkaban, met het kostuum van de dirigent van het koor, Professor Flitwick, zoals gedragen door Warwick Davis. Vergeet niet tijdens je verkenningstocht door de Studio Tour op zoek te gaan naar je favoriete magische wezens. Cornish Pixies, Dumbledore's geliefde Fawkes en het animatronisch Monsterboek kunnen tijdens je bezoek worden gespot. Leer ook hoe Thestrals en Mandrakes tot leven werden gebracht met een mengeling van schaalmodellen en CGI in de Creatures Workshop. In het kader van dit speciale onderdeel gaan de glazen deuren van de serre van Professor Sprout voor de allereerste keer open. Stap net als een leerling van Zweinstein de broeikas binnen, waar vele exotische en magische planten groeien, en stop als onderdeel van een interactieve tentoonstelling om een Mandragora uit een pot te trekken. Gebaseerd op de scène in Harry Potter en de Geheime Kamer, herken je de Giftige Tentacula die aan het plafond hangt als je er doorheen loopt.

Londen: Warner Bros. Studiotour met retourvervoer

4. Londen: Warner Bros. Studiotour met retourvervoer

Ontmoetingspunt: 38-51 Bedford Way, Bloomsbury, Londen WC1H 0DG (op Bedford Way, net buiten de binnenplaats van het hotel, bij de bushalte Bedford Way) 08.00 uur VERTREK VOOR TOEGANG OM 09.30 uur: 08.00 uur - Ontmoeting en begroeting door onze vertegenwoordiger op het ontmoetingspunt. Vertrek per bus naar Warner Bros. Studio Tour Londen. 09.15 - 09.30 uur - Onze vertegenwoordiger haalt de tickets op bij de kassa en overhandigt ze aan de klanten voor toegang om 09.30 uur. 13.30 uur - Vertrek per bus naar het Royal National Hotel. Houd er rekening mee dat de bus zich in hetzelfde gebied bevindt waar u bent afgezet. 10.00 uur VERTREK VOOR TOEGANG OM 11.30 uur: 10.00 uur - Ontmoeting en begroeting door onze vertegenwoordiger op het ontmoetingspunt. Vertrek per bus naar Warner Bros. Studio Tour Londen. 11.15 - 11.30 uur - Onze vertegenwoordiger haalt de tickets op bij het ticketkantoor en overhandigt ze aan de klanten voor toegang om 11.30 uur. 15.30 uur - Vertrek per bus naar het Royal National Hotel. Houd er rekening mee dat de bus zich in hetzelfde gebied bevindt waar u bent afgezet. 12.00 uur VERTREK VOOR TOELATING OM 13.30 uur: 12.00 uur - Ontmoeting en begroeting door onze vertegenwoordiger op het ontmoetingspunt. Vertrek per bus naar Warner Bros. Studio Tour Londen. 13.15 - 13.30 uur - Onze vertegenwoordiger haalt de tickets op bij de kassa en overhandigt ze aan de klanten voor toegang om 13.30 uur. 17.30 uur - Vertrek per bus naar het Royal National Hotel. Houd er rekening mee dat de bus zich in hetzelfde gebied bevindt waar u bent afgezet. 14.00 uur VERTREK VOOR TOEGANG OM 15.30 uur: 14.00 uur - Ontmoeting en begroeting door onze vertegenwoordiger op het ontmoetingspunt. Vertrek per bus naar Warner Bros. Studio Tour Londen. 15.15 - 15.30 uur - Onze vertegenwoordiger haalt de tickets op bij de kassa en overhandigt ze aan de klanten voor toegang om 15.30 uur. 19.30 uur - Vertrek per bus naar het Royal National Hotel. Houd er rekening mee dat de bus zich in hetzelfde gebied bevindt waar u bent afgezet. 16.00 uur VERTREK VOOR TOELATING OM 17.30 uur: 16.00 uur - Ontmoeting en begroeting door onze vertegenwoordiger op het ontmoetingspunt. Vertrek per bus naar Warner Bros. Studio Tour Londen. 17.15 - 17.30 uur - Onze vertegenwoordiger haalt de tickets op bij de kassa en overhandigt ze aan de klanten voor toegang om 17.30 uur. 21.30 uur - Vertrek per bus naar het Royal National Hotel. Houd er rekening mee dat de bus zich in hetzelfde gebied bevindt waar u bent afgezet.

Londen: Harry Potter Studio-tour en dagtrip Oxford

5. Londen: Harry Potter Studio-tour en dagtrip Oxford

Ga mee met een bustour van een hele dag vanuit Londen waarbij je een bezoek aan de Warner Bros Studio Tour 'The Making of Harry Potter' combineert met een wandeling door de universiteit van Oxford. De tour begint in de historische stad Oxford, de thuisbasis van de oudste universiteit van Engeland. Volg een wandeling met gids langs beroemde universiteitsgebouwen, kloosters, vierhoeken en geplaveide pleinen. Bekijk de Bodleian Library, Radcliffe Camera, het Sheldonian Theatre en een selectie van faculteiten. Geniet van vrije tijd om alles wat Oxford te bieden heeft in je eigen tempo te verkennen. Dan gaat de tour verder naar de Warner Bros. Studio Tour, en begint je magische ervaring bij The Making of Harry Potter. Ontdek geheimen achter de schermen en hoor over de technieken voor het maken van films die zijn gebruikt voor de magie van de Harry Potter-films. Bezoek de meest herkenbare elementen uit de films: de Grote Zaal, het kantoor van Perkamentus, de leerlingenkamer van Griffoendor, het Ministerie van Toverkunst, Ligusterlaan 4, de keuken van mevrouw Wemel, de Zweinsteinexpres en de Wegisweg. Stap aan boord van de originele Zweinsteinexpres en zie een recreatie van Perron 9¾. Bekijk het interieur van de treinwagon die tijdens het filmen werd gebruikt, en maak een selfie met een bagagekarretje terwijl dit door de bakstenen muur van het station verdwijnt.

Harry Potter: Warner Bros. Studio-tour

6. Harry Potter: Warner Bros. Studio-tour

Ervaar de pure magie van de Warner Bros. Studio Tour in Londen met dit 7,5-uur durende pakket dat een retour vanaf Londen’s King’s Cross Station bevat. Na je vertrek vanaf het station, arriveer je ongeveer 2 uur later bij de Studio en geniet je van een extra lang bezoek van 4 uur. Begin waar Harry ook begon, in de bezemkast onder de trap, voordat je betoverende welkomstvideo ziet en ga de grote hal in, een van de grootste sets in de studios. Terwijl je rondloopt zie je een geweldige selectie van echte kostuums en special effects objecten, allemaal in de beste conditie onderhouden. Zie het hol, de hut van Hagrid, de gemeenschappelijke kamer van Griffoendor, het kantoor van Perkamentus en veel meer. Bewonder de kleine details zoals de hersenpan van Perkamentus en grotere stukken zoals de fantastische animatronische deur en de kamer der geheimen. Beleef plezier terwijl je op een bezem door Londen vliegt in de tentoonstelling van het groene scherm en stap in de Zweinsteinexpress op platform 9-3/4. Zie de Ligusterlaan en de Collectebus, koop een boterbier ™ in het gebied achter de studio en kom dichtbij de protheses en animatrice in de afdeling van de special effects. Er is zoveel te zien dat je dankbaar bent voor de extra tijd die je krijgt!

Londen: begeleide tour Making of Harry Potter

7. Londen: begeleide tour Making of Harry Potter

Pak de rechtstreekse trein naar de Warner Bros. Studio Tour London.Word begroet door een gids die de wonderen onthult die je zult ervaren tijdens je rondleiding door de originele sets, rekwisieten en kostuums van alle acht Harry Potter-films. Begin met een korte film in de bioscoop voordat je de iconische Grote Zaal binnengaat waar je rondleiding begint. Leer productiegeheimen en krijg voorkennis terwijl je getuige bent van de processen die de films tot leven brengen. Vang een glimp op van het kantoor van Perkamentus, wandel door Diagon Alley met winkels zoals Olivanders™, Klieder & Vlek™, de Tovertweelings Topfopshop™, de bank Goudgrijp™ en Braakbals Uilenboetiek™. Bezoek het originele Zweinsteinexpress™ locomotief en een nabootsing van Platform 9 ¾™. Klim aan boord van de trein en poseer met een bagagewagen terwijl deze door de muur van het platform verdwijnt. Geniet van andere memorabele sets uit de Harry Potter films waaronder de gemeenschappelijke kamer van Griffoendor™, de slaapzaal van de jongens, Hagrid’s™ hut, het schoollokaal van de toverdrankjesles en het kantoor van professor Omber™ in het Ministerie van Magie terwijl je betoverd wordt door de geheimen en inzichten van je gids.      Na afloop van de rondleiding heb je de mogelijkheid om de studio opnieuw te betreden en op je gemak te verkennen, in de winkel rond te snuffelen of een kopje koffie te drinken in het café. Kies ervoor om met de trein naar Londen terug te keren op een door jou gekozen tijdstip.

Londen: Harry Potter Warner Bros. Studiotour met transfer

8. Londen: Harry Potter Warner Bros. Studiotour met transfer

Verken de iconische Warner Bros. Studio in je eigen tempo met een toegangsbewijs. Bekijk het kantoor van Perkamentus, de leerlingenkamer van Griffoendor en meer tijdens een zelfgeleide tour. Stap op de trein vanuit het centrum van Londen en begin je magische reis naar de studio. Stap bij aankomst in een wereld van betovering omringd door de magie achter de schermen van de Harry Potter-films. Bewonder de iconische Great Hall-set, wandel door de geplaveide straten van Diagon Alley en meer. Je ziet ook beroemde winkels zoals Ollivanders, Flourish and Blotts en Weasleys' Wizard Wheezes. Klik op een foto op Perron 9¾ die de sensatie van de tovenaarswereld vastlegt. Duik in de ingewikkelde details van het kantoor van Perkamentus en de leerlingenkamer van Griffoendor. Getuig de grillige charme van Hagrid's Hut en de klaslokalen, en bezoek zelfs het kantoor van professor Umbridge op het Ministerie van Toverkunst. Ervaar alle magische wonderen en laat je fantasie de vrije loop terwijl je je een weg baant door de ingewikkeld gedetailleerde studio. Gebruik na je bezoek je open treinkaartje om terug te reizen naar het centrum van Londen.

Harry Potter-familiearrangement met vervoer vanuit Londen

9. Harry Potter-familiearrangement met vervoer vanuit Londen

Geniet van een magisch avontuur in de Warner Bros. Studios, in het groene landschap van Hertfordshire, aan de rand van Londen. Je kunt kiezen uit verschillende bustransfers vanuit het centrum van Londen, voor een reis naar het onderkomen van Vuurflitsen, chocoladekikkers en wisseldrankjes. Kom dicht bij de betoverende sets van de Harry Potter-films. Zie iconische attributen en kostuums gedragen door Harry, Ron en Hermelien. Ontdek een aantal van Zweinstein’s best bewaarde geheimen, inclusief leuke weetjes over de special effects. Je hebt ongeveer 4 uur de tijd om de sets, de attributen en de cadeauwinkel te verkennen. Maak een familiefoto op je favoriete filmlocatie, bijvoorbeeld in de indrukwekkende grote hal, op het kantoor van Perkamentus of in de leerlingenkamer van Griffoendor. Wandel over de klinkerstenen van de Wegisweg en beeld je de heksen en tovenaars in wanneer je Olivander’s, Klieder & Vlek en Braakbal's Uilenboetiek passeert. Met dit speciale familieticket (voor 2 volwassenen en 2 kinderen) kun je ook Perron 9¾ bezoeken en een ritje met de Zweinsteinexpres maken. Beleef de magie van Harry’s reis naar Zweinstein door met een bagagetrolley te poseren voordat de trolley in de muur verdwijnt. Maak je treinavontuur compleet in de treinsouvenirshop en koop wat souvenirs gebaseerd op de Harry Potter-films. Na een beker schuimend boterbier, en nadat je hebt geprobeerd om op een bezem te vliegen, is het tijd om terug te gaan naar Londen. Loop nog even de souvenirwinkel in voor een leuk aandenken voordat je weer teruggaat naar de Dreuzelwereld.

Londen: rondleiding door Warner Bros. Studio en cruise op de rivier de Theems

10. Londen: rondleiding door Warner Bros. Studio en cruise op de rivier de Theems

Dompel jezelf onder in de wereld van Harry Potter tijdens de Warner Bros. Studio Tour aan de rand van Londen. Bekijk je favoriete personages, geweldige sets en maak zelfs een wandeling door het Verboden Bos. Geniet van een cruise op en neer over de rivier de Theems en leg enkele van de meest iconische bezienswaardigheden in Londen vast. Ga naar de studio in Leavesden, Watford, en betreed de magische wereld van Harry Potter. Bewonder de spectaculaire sets die zijn gemaakt voor de iconische films, waaronder The Great Hall en Platform 9 en 3/4. Wandel door de Wegisweg en bewonder de kostuums en rekwisieten die het boek tot leven brachten. Bezoek de nieuwste uitbreiding van de studio en loop door Goudgrijp, de tovenaarsbank. Vind de kluis van Lestrange, een galerij met goblins, en ontdek zelf het Zwaard van Griffoendor, de Beker van Helga Huffelpuf en een van Voldemorts beruchte Gruzielementen. Neem deel aan uw rondvaart op de rivier de Theems bij Westminster of Tower Pier en geniet van het gemak van in- en uitstappen om te zien wat Londen te bieden heeft. De cruise kan op elke dag worden gemaakt, tot en met 30 december 2023. Het is niet nodig om de cruise op dezelfde dag te maken als uw bezoek aan WB Studios. Ontdek de Tower of London, The Houses of Parliament, The London Eye, Tower Bridge, de Cutty Sark, Royal Observatory, Borough Market en nog veel meer.

Beschikbare activiteiten

15 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Warner Brothers Studio London

Wil je alle activiteiten in Warner Brothers Studio London bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Warner Brothers Studio London

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 36.625 beoordelingen

Goed georganiseerde dag met Mike en buschauffeur Neil gehad. Oxford tour was super met enorm enthousiaste gids Debbie. Wat ons betreft hoort het erbij veel connecties met Harry Potter en hoe Rowling aan ideeën is gekomen. De Warner Bros studios waren een sprookje. Heel gaaf om een keer mee te maken. En 3,5 / 4 uur heb je ook echt wel nodig daar. Na de tour netjes bij het beginpunt weer afgezet. Bedankt voor een topdag! We kunnen deze tour zeker aanraden!

Een absolute aanrader voor de harry potter fan. De tickets geven toegang tot vervoer van en naar de studio, zo’n 45 min rijden vanaf victoria coach station en entree tot de studio. Echt prachtig. Goed geregeld, tijdsloten, nergens lang wachten, ruimte genoeg voor foto’s binnen etc. Heel erg leuk!

Leuke ervaring. Ontspannen in de bus, omdat je zelf niet rijden moet in deze omgekeerde wereld (het links rijden.....en bij ons rechts). De site aldaar is gewoon prachtig om te zeggen. Als je kids fan zijn bvan HP, is dit een absolute "must do".

Dit is niet goedkoop maar wees gerust: het is het echt waard. En de service die belooft wordt wordt ook geleverd. Als je ook maar een beetje into Harry Potter bent en je kan je het veroorloven: doen en geniet!

Goede informatie vooraf. Prima bus en info ter plaatse. Heel mooie excursie. We hebben alles kunnen zien en halverwege zelfs kunnen eten.