Warner Brothers Studio London

Warner Brothers Studio London
27 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Warner Brothers Studio London: topattracties in de buurt

Warner Brothers Studio London: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Londen: Harry Potter Warner Bros Studio Tour

Vanuit Londen: Harry Potter Warner Bros Studio Tour

Deze Warner Bros. Studio Tour in Londen is perfect voor mensen met een voorliefde voor Harry Potter en biedt een unieke kans om de magie van de Harry Potter films te ontdekken - de meest succesvolle filmreeks aller tijden. Duik achter de schermen en ontdek een groot aantal fantastische sets, kostuums en rekwisieten. Leer enkele goed bewaarde geheimen, waaronder feiten over de speciale effecten en animatronics die de Harry Potter films wereldwijd zo populair hebben gemaakt. Stap op de beroemde kasseien van Diagon Alley, met de winkelfronten van Ollivander's Toverstokkenwinkel, Flourish and Blotts, en Weasleys' Tovenaar Wheezes. Bekijk iconische rekwisieten uit de films, waaronder Harry's Nimbus 2000 en Hagrids motorfiets. Herontdek andere memorabele sets uit de filmserie, zoals de Gryffindor woonkamer, de jongensslaapzaal, Hagrids hut en het Potions klaslokaal. Bezoek Perron 9 ¾ en maak een ritje met de Zweinsteinexpress! Verken een perfecte recreatie van het perron en de trein zelf en herbeleef de magie van Harry's reizen naar Zweinstein door te poseren met een bagagekarretje net voor het door de muur verdwijnt en door de treinwagon te lopen. Leer hoe de iconische treinscènes werden gefilmd en snuffel door de bagage van je favoriete personage! Sluit je Zweinsteinexpressavontuur af in een souvenirwinkel met treinthema en koop wat lekkers dat geïnspireerd is op je favoriete Potterfilms. Voor de allereerste keer kun je de set van Gringotts Wizarding Bank betreden! Wandel door de tovenaarsbank van Gringotts, de kluis van Lestrange, een galerij van kobolden en nog veel meer. Bewonder de imposante marmeren zuilen en ontdek de kostuums en protheses van Bogrod, Griphook en vele andere Goblin bankiers. Ga dan de diepte in van de Lestrange-kluis die werd gebruikt om de schatten van Bellatrix Lestrange in op te slaan en omring jezelf met schatten. Je hebt ongeveer 4 uur om te genieten van de magie van de Harry Potter studio. Door druk verkeer in drukkere tijden van het jaar kan dit korter zijn, maar de minimale tijd die je in de studio doorbrengt is niet minder dan 4 uur. Met de busreis erbij is de totale duur van de bustour normaal gesproken 7-7,5 uur, afhankelijk van het verkeer en de toegangstijden. Magisch kattenkwaad: 20 januari - 16 april: Ontdek hoe filmmakers voor pandemonium zorgden toen de Wemeltweeling de stille examens verstoorde. Zowel Fred als George zullen aan het plafond hangen met zakken gevuld met hun nieuwste product, Weasleys Wildfire Whiz-bangs - klaar om de Grote Zaal te vullen met een uitbarsting van kleur. Meer van hun producten zullen te zien zijn buiten hun winkel Weasleys' Wizarding Wheezes in Diagon Alley.

Londen: Warner Bros. Studio Tour met transfers

Londen: Warner Bros. Studio Tour met transfers

Geniet van een tovenaarsavontuur in de studio van Harry Potter en Warner Brothers. Stap in de bus in het centrum van Londen en reis naar het thuis van de Vuurflitsen, chocoladekikkers en Wisseldrankjes. Kom dicht bij de met spreuken omgrensde sets, de meest iconische rekwisieten en de kostuums die gedragen zijn door het trio Harry, Ron en Hermelien. Ontdek een aantal van de best bewaarde geheimen van Zweinstein, inclusief leuke inzichten over de special effects en animaties. Na aankomst in de Studio's kun je 4 uur lang alle sets, rekwisieten en de cadeaushop verkennen. Laat een foto van jezelf nemen bij je favoriete filmlocaties zoals de indrukwekkende Grote Zaal, Perkamentus' kantoor en de kamer van Griffoendor.  Wandel over het grintpad Wegisweg en denk aan de heksen en tovenaars terwijl je langs Oliviander's, Klieder en Vlek en Braakbals' Uilenboetiek loopt. Bezoek Perron 9¾ en maak een ritje in de Zweinsteinexpres. Verken een perfecte replica van het perron en de trein zelf. Beleef de magie van Harry’s reis naar Zweinstein door met een bagagetrolley te poseren, voordat die door de muur verdwijnt. Maak je treinavontuur compleet in de treinsouvenirshop en koop wat souvenirs gebaseerd op de Harry Potter films. Nadat je een beker schuimend boterbier hebt gedronken en hebt geprobeerd om op een bezem te vliegen, is het tijd om weer terug te gaan naar Londen. Vergeet ook niet om een kijkje te nemen in de studioshop voor souvenirs, voordat je weer teruggaat naar de wereld van de Dreuzels.

Warner Bros. Studio Londen: Tour met bustransfers

Warner Bros. Studio Londen: Tour met bustransfers

Dit 7 uur durende programma (inclusief 4 uur in de studio's) biedt de mogelijkheid om de magie van de wereldberoemde Harry Potter filmserie te ontdekken in Warner Bros. Studio London, inclusief het Verboden Bos. Neem een kijkje achter de schermen van een enorme reeks prachtige sets, kostuums en rekwisieten. Bekijk enkele streng bewaakte geheimen, waaronder feiten over de speciale effecten en adembenemende animatronics die deze films wereldwijd zo populair hebben gemaakt. Help jezelf aan verfrissingen in het Studio Café, waaronder vers bereide warme soepen en snacks, salades, sandwiches en middaglekkernijen. Andere snacks kun je kopen op 2 locaties tijdens de Studio Tour. Verken de Studio Shop met een ruim aanbod aan geschenken en souvenirs om je te herinneren aan de dag die je hebt doorgebracht ondergedompeld in The Making of Harry Potter. NIEUW: Terugkeer naar Azkaban (1 mei - 4 sep 2024) WAARZEGGERIJ, LOT EN DUISTERE MAGIE Vier samen met ons de 20e verjaardag van Harry Potter en de Gevangene van Azkaban met een gloednieuwe speelfilm voor 2024. Ontdek nieuwe filmgeheimen en verken fan-favoriete sets, gebouwd door de originele filmmakers en voor de allereerste keer beschikbaar in de Studio Tour! Tijdens deze speciale functie word je uitgenodigd om je geest te verruimen en in de toekomst te kijken terwijl we de edele kunst van het waarzeggen laten zien. Voor de allereerste keer zal de Divinatie klas set te zien zijn in de Studio Tour, zoals te zien is wanneer Harry, Ron en Hermelien hun eerste les bij Professor Trelawney bijwonen, zodat je de details van dichtbij kunt ontdekken. Kijk zeker uit naar het originele Grim theekopje! Tijdens het filmen worden sets vaak aangepast om nieuwe achtergronden te vormen voor verschillende scènes. Na een paar architecturale veranderingen werd de set van het Defence Against the Dark Arts klaslokaal omgetoverd tot het Divination klaslokaal. Met een paar aanpassingen, waaronder de toevoeging van schuimbalken, was het mogelijk om de ruimte een heel nieuw uiterlijk te geven op het scherm. Bij het ontwerpen van de look en feel van de set begonnen de filmmakers met het idee van een traditionele theewinkel, met leerlingen die met z'n tweeën aan ronde tafels zaten, omringd door bij elkaar passende theekopjes die hoog opgestapeld rondom de set stonden. Van daaruit werd de kamer gedrapeerd in rijke rode stof en versierd met fluwelen poefs in juwelenkleuren, talloze tapijten met patronen en lantaarns in Arabische stijl, waardoor een klaslokaal ontstond waarin de excentrieke professor Trelawney zich thuis zou voelen. Een nieuw deel van het Verweer tegen de Zwarte Kunsten klaslokaal is ook te vinden in de Studio Tour tijdens onze Terug naar Azkaban functie, compleet met de Boggart kledingkast en de sinistere Boggart jack-in-the-box.

Londen: Warner Bros. Studio Tour met Retour Transport

Londen: Warner Bros. Studio Tour met Retour Transport

Trefpunt: 38-51 Bedford Way, Bloomsbury, Londen WC1H 0DG (op Bedford Way, net buiten de binnenplaats van het hotel, bij de bushalte Bedford Way) 07.30 UUR VERTREK VOOR TOEGANG OM 9.00 UUR: 07.30 AM - Meet and greet door onze vertegenwoordiger op het trefpunt. Vertrek per bus naar Warner Bros. Studio Tour Londen. 08.45 AM - 09.00 AM - Onze vertegenwoordiger haalt de tickets op bij de kassa en overhandigt ze aan de klanten voor toegang om 09.00 AM. 13.00 PM - Vertrek per bus naar het Royal National Hotel. Houd er rekening mee dat de bus in hetzelfde gebied staat als waar je bent afgezet. 08.00 UUR VERTREK VOOR TOEGANG OM 09.30 UUR: 08.00 AM - Meet and greet door onze vertegenwoordiger bij het trefpunt. Vertrek per bus naar Warner Bros. Studio Tour Londen. 09.15 AM - 09.30 AM - Onze vertegenwoordiger haalt de tickets op bij de kassa en overhandigt ze aan de klanten voor toegang om 09.30 AM. 13.30 PM - Vertrek per bus naar het Royal National Hotel. Houd er rekening mee dat de bus in hetzelfde gebied staat als waar je bent afgezet. 10.00 UUR VERTREK VOOR TOEGANG OM 11.30 UUR: 10.00 AM - Meet and greet door onze vertegenwoordiger bij het trefpunt. Vertrek per bus naar Warner Bros. Studio Tour Londen. 11.15 AM -11.30 AM - Onze vertegenwoordiger haalt de tickets op bij de kassa en overhandigt ze aan de klanten voor toegang om 11.30 AM. 15.30 PM - Vertrek per bus naar het Royal National Hotel. Houd er rekening mee dat de bus in hetzelfde gebied staat als waar je bent afgezet. 12.00 UUR VERTREK VOOR TOEGANG OM 13.30 UUR: 12.00 PM- Ontmoeting met onze vertegenwoordiger op het trefpunt. Vertrek per bus naar Warner Bros. Studio Tour Londen. 13.15 PM -13.30 PM - Onze vertegenwoordiger haalt de tickets op bij de kassa en overhandigt ze aan de klanten voor toegang om 13.30 PM. 17.30 PM - Vertrek per bus naar het Royal National Hotel. Houd er rekening mee dat de bus in hetzelfde gebied staat als waar je bent afgezet. 14.00 UUR VERTREK VOOR TOEGANG OM 15.30 UUR: 14.00 PM - Meet and greet door onze vertegenwoordiger op het trefpunt. Vertrek per bus naar Warner Bros. Studio Tour Londen. 15.15 PM -15.30 PM - Onze vertegenwoordiger haalt de tickets op bij de kassa en overhandigt ze aan de klanten voor toegang om 15.30 PM. 19.30 PM - Vertrek per bus naar het Royal National Hotel. Houd er rekening mee dat de bus in hetzelfde gebied staat als waar je bent afgezet. 16.00 UUR VERTREK VOOR TOEGANG OM 17.30 UUR: 16.00 PM - Ontmoeting met onze vertegenwoordiger op het trefpunt. Vertrek per bus naar Warner Bros. Studio Tour Londen. 17.15 PM -17.30 PM - Onze vertegenwoordiger haalt de tickets op bij de kassa en overhandigt ze aan de klanten voor toegang om 17.30 PM. 21.30 PM - Vertrek per bus naar het Royal National Hotel. Houd er rekening mee dat de bus in hetzelfde gebied staat als waar je bent afgezet.

Harry Potter: Warner Bros. Studio Tour vanaf King's Cross

Harry Potter: Warner Bros. Studio Tour vanaf King's Cross

Ervaar de pure magie van de Warner Bros. Studio Tour in Londen met dit 7,5-uur durende pakket dat een retour vanaf Londen’s King’s Cross Station bevat. Na je vertrek vanaf het station, arriveer je ongeveer 2 uur later bij de Studio en geniet je van een extra lang bezoek van 4 uur. Begin waar Harry ook begon, in de bezemkast onder de trap, voordat je betoverende welkomstvideo ziet en ga de grote hal in, een van de grootste sets in de studios. Terwijl je rondloopt zie je een geweldige selectie van echte kostuums en special effects objecten, allemaal in de beste conditie onderhouden. Zie het hol, de hut van Hagrid, de gemeenschappelijke kamer van Griffoendor, het kantoor van Perkamentus en veel meer. Bewonder de kleine details zoals de hersenpan van Perkamentus en grotere stukken zoals de fantastische animatronische deur en de kamer der geheimen. Beleef plezier terwijl je op een bezem door Londen vliegt in de tentoonstelling van het groene scherm en stap in de Zweinsteinexpress op platform 9-3/4. Zie de Ligusterlaan en de Collectebus, koop een boterbier ™ in het gebied achter de studio en kom dichtbij de protheses en animatrice in de afdeling van de special effects. Er is zoveel te zien dat je dankbaar bent voor de extra tijd die je krijgt!

Harry Potter Studios & privé transfer vanuit het centrum van Londen

Harry Potter Studios & privé transfer vanuit het centrum van Londen

Ga op een betoverende reis naar de wereld van "Harry Potter" tijdens een dagtrip van Londen naar de Warner Bros. Studios, inclusief toegangskaarten en retourtransfer vanuit Londen. Ga naar de studio's met privévervoer vanuit het centrum van Londen en ontdek bij aankomst alle geheimen van je favoriete 'Harry Potter'-sage. Betreed een alternatieve wereld terwijl je door Diagon Alley loopt. Zie winkels zoals Flourish and Blotts of Ollivanders Wand Shop. Ga naar Zweinstein en bekijk de Grote Zaal, het kantoor van Perkamentus en de kamers van Griffoendor. Bewonder Perron 9¾ en de Hogwarts Express. Leer hoe de speciale effecten werken en bewonder kostuums en rekwisieten waardoor de films zo echt aanvoelden. Geniet voordat je terugkeert naar de wereld van de Dreuzels van een "boterbier" of koop wat souvenirs in de studiowinkel.

Londen: Harry Potter Studio Tour en dagtrip naar Oxford

Londen: Harry Potter Studio Tour en dagtrip naar Oxford

Ga mee met een dagvullende tour vanuit Londen die een bezoek aan de Warner Bros Studio Tour 'The Making of Harry Potter' combineert met een wandeltour door de universiteit van Oxford. Begin je rondleiding in de historische stad Oxford, de thuisbasis van de oudste universiteit van Engeland. Geniet van een rondleiding met gids die je langs beroemde collegegebouwen, kloosters, vierhoeken en geplaveide pleinen voert. Bekijk de Bodleian Library, Radcliffe Camera, het Sheldonian Theatre en een aantal colleges. Geniet van vrije tijd om alles wat Oxford te bieden heeft in je eigen tempo te verkennen. Ga verder naar de Warner Bros. Studio Tour en begin je magische ervaring in The Making of Harry Potter. Ontdek geheimen van achter de schermen en hoor meer over de filmtechnieken die gebruikt zijn om de magie van de Harry Potter films te maken. Bezoek de meest herkenbare decorstukken uit de films: de Grote Zaal, het kantoor van Perkamentus, de gemeenschappelijke ruimte van Gryffindor, het Ministerie van Toverkunst, 4 Privet Drive, de keuken van Wemel, de Zweinsteinexpress en Diagon Alley. Stap aan boord van de originele Zweinsteinexpresstrein en bekijk een recreatie van Perron 9-3/4. Verken het interieur van het treinstel dat tijdens de opnames werd gebruikt en neem een selfie met een bagagekarretje terwijl het door de bakstenen muur verdwijnt.

Londen: Warner Bros. Studio Tour en rondvaart op de Theems

Londen: Warner Bros. Studio Tour en rondvaart op de Theems

Dompel jezelf onder in de wereld van Harry Potter in de Warner Bros. Studio Tour aan de rand van Londen. Bekijk je favoriete personages, verbazingwekkende sets en maak zelfs een wandeling door het Verboden Bos. Geniet van een cruise op en neer over de Theems en leg enkele van de meest iconische bezienswaardigheden in Londen vast. Ga naar de studio in Leavesden, Watford, en betreed de magische wereld van Harry Potter. Bewonder de spectaculaire sets die zijn gemaakt voor de iconische films, waaronder The Great Hall en Platform 9 en 3/4. Wandel door Diagon Alley en bewonder de kostuums en rekwisieten die het boek tot leven brachten. Bezoek de nieuwste uitbreiding van de studio en wandel door Gringotts, de tovenaarsbank. Vind de kluis van Lestrange, een galerij van kabouters en bekijk zelf het Zwaard van Gryffindor, de Beker van Helga Hufflepuff en een van de beruchte Horcruxes van Voldemort. Stap aan boord van je sightseeingcruise op de rivier de Theems bij Westminster of de Tower Pier en geniet van het gemak van op- en afstappen om te zien wat Londen allemaal te bieden heeft. Bij boekingen voor Warner Bros van januari tot maart 2024 kun je de cruise op elke dag maken, tot en met 30 maart 2024. Als je boekt voor Warner Bros van april tot december 2024 kun je de cruise op elke dag maken, tot en met 30 december 2024. Bekijk de Tower of London, The Houses of Parliament, The London Eye, Tower Bridge, de Cutty Sark, Royal Observatory, Borough Market en nog veel meer.

Londen: Making of Harry Potter rondleiding met gids

Londen: Making of Harry Potter rondleiding met gids

Pak de rechtstreekse trein naar de Warner Bros. Studio Tour London.Word begroet door een gids die de wonderen onthult die je zult ervaren tijdens je rondleiding door de originele sets, rekwisieten en kostuums van alle acht Harry Potter-films. Begin met een korte film in de bioscoop voordat je de iconische Grote Zaal binnengaat waar je rondleiding begint. Leer productiegeheimen en krijg voorkennis terwijl je getuige bent van de processen die de films tot leven brengen. Vang een glimp op van het kantoor van Perkamentus, wandel door Diagon Alley met winkels zoals Olivanders™, Klieder & Vlek™, de Tovertweelings Topfopshop™, de bank Goudgrijp™ en Braakbals Uilenboetiek™. Bezoek het originele Zweinsteinexpress™ locomotief en een nabootsing van Platform 9 ¾™. Klim aan boord van de trein en poseer met een bagagewagen terwijl deze door de muur van het platform verdwijnt. Geniet van andere memorabele sets uit de Harry Potter films waaronder de gemeenschappelijke kamer van Griffoendor™, de slaapzaal van de jongens, Hagrid’s™ hut, het schoollokaal van de toverdrankjesles en het kantoor van professor Omber™ in het Ministerie van Magie terwijl je betoverd wordt door de geheimen en inzichten van je gids.      Na afloop van de rondleiding heb je de mogelijkheid om de studio opnieuw te betreden en op je gemak te verkennen, in de winkel rond te snuffelen of een kopje koffie te drinken in het café. Kies ervoor om met de trein naar Londen terug te keren op een door jou gekozen tijdstip.

Harry Potter-familiearrangement met vervoer vanuit Londen

Harry Potter-familiearrangement met vervoer vanuit Londen

Geniet van een magisch avontuur in de Warner Bros. Studios, in het groene landschap van Hertfordshire, aan de rand van Londen. Je kunt kiezen uit verschillende bustransfers vanuit het centrum van Londen, voor een reis naar het onderkomen van Vuurflitsen, chocoladekikkers en wisseldrankjes. Kom dicht bij de betoverende sets van de Harry Potter-films. Zie iconische attributen en kostuums gedragen door Harry, Ron en Hermelien. Ontdek een aantal van Zweinstein’s best bewaarde geheimen, inclusief leuke weetjes over de special effects. Je hebt ongeveer 4 uur de tijd om de sets, de attributen en de cadeauwinkel te verkennen. Maak een familiefoto op je favoriete filmlocatie, bijvoorbeeld in de indrukwekkende grote hal, op het kantoor van Perkamentus of in de leerlingenkamer van Griffoendor. Wandel over de klinkerstenen van de Wegisweg en beeld je de heksen en tovenaars in wanneer je Olivander’s, Klieder & Vlek en Braakbal's Uilenboetiek passeert. Met dit speciale familieticket (voor 2 volwassenen en 2 kinderen) kun je ook Perron 9¾ bezoeken en een ritje met de Zweinsteinexpres maken. Beleef de magie van Harry’s reis naar Zweinstein door met een bagagetrolley te poseren voordat de trolley in de muur verdwijnt. Maak je treinavontuur compleet in de treinsouvenirshop en koop wat souvenirs gebaseerd op de Harry Potter-films. Na een beker schuimend boterbier, en nadat je hebt geprobeerd om op een bezem te vliegen, is het tijd om terug te gaan naar Londen. Loop nog even de souvenirwinkel in voor een leuk aandenken voordat je weer teruggaat naar de Dreuzelwereld.

De topbezienswaardigheden in Londen

Activiteiten in Warner Brothers Studio London

Steden in Engeland

Andere activiteiten in Warner Brothers Studio London

Wil je alle activiteiten in Warner Brothers Studio London bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Warner Brothers Studio London

Gemiddelde beoordeling

4.7
(36.625 beoordelingen)

We hadden een geweldige tijd! Het was een geweldige ervaring, de locatie was geweldig en iedereen die daar werkte was absoluut aardig en enthousiast over Harry Potter, net als wij! Wij willen nu al over een paar jaar weer! Zou het aanbevelen aan alle Harry Potter-fans - groot en klein!

Harry Potter was super mooi. Alleen je omschrijving klopt niet. We hebben om 11.30 uur geboekt en ze zeggen dat je er 2 uur van tevoren moet zijn. Dat klopt niet. 11.30 uur is de vertrektijd van de bus, niet de instaptijd.

Geweldig! Echt van genoten! Ware belevenis voor de Harry Potter fan! Het enige minpuntje was dat het eten wat je daar halverwege kon halen, heel lauw was! Voor dat geld kan dat wel beter!

Dit was geweldig! Evan en Evan's hebben dit tot in de perfectie! Ik heb enorm genoten en het was een geweldige ervaring. Zal ze absoluut opnieuw gebruiken!

Het is echt heel mooi en indrukwekkend. De 4 uur zijn voldoende, maar als je alles heel goed bekijkt, zijn de 4 uur inclusief eten vrij kort.