Warner Brothers Studio London
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Regel nu je ticket!

Warner Brothers Studio London: tours & tickets

Warner Brothers Studio London: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Londen

Bekijk alle 817 tickets en tours

De magische hoogtepunten van de Harry Potter Studio Tour

Dreuzels mogen Zweinstein niet in, maar fans van Harry Potter kunnen nog altijd de Warner Brothers Studio in Londen verkennen, waar de films werden opgenomen. Hier zijn vijf magische hoogtepunten uit de wereld van Harry Potter.

Maak een rit op de Zweinstein Express

Maak een rit op de Zweinstein Express

Stap in de Zweinstein Express stoomtrein die in de film werd gebruikt en herleef Harry's magische rit naar Zweinstein - als je perron 9 3/4 kunt vinden, natuurlijk.

Verken Zweinstein

Verken Zweinstein

Tour langs de filmsets van de Warner Brothers Studio London: jouw kans om de Grote Hal te bezoeken, in het kantoor van Perkamentus te neuzelen of rond te hangen in de leerlingenkamer van Griffoendor.

Ontdek de magie achter de magie

Ontdek de magie achter de magie

Hoe verdwijnt Harry onder zijn Onzichtbaarheidsmantel? Kun je de hemel echt zien op het plafond van de Grote Hal? Ontdek alle geheimen achter de magische special effects van de films.

Ontmoet de magische wezens

Ontmoet de magische wezens

Voor de films zijn meer dan 200 magische wezens gecreëerd. Ontmoet huiselven en kobolden uit Goudgrijp, en zie Hagrids vrienden Aragog en Scheurbek.

Zie kostuums en rekwisieten

Zie kostuums en rekwisieten

Wat is een tovenaar zonder zijn gewaad, toverstok en ketels? Deze en veel meer voorwerpen zijn tentoongesteld.

Onze insidertips

Neem een Activity Passport mee

Activity Passports zijn gratis te krijgen bij de infobalie bij de ingang. Neem er zeker een mee als je met kinderen bent, voor leuke activiteiten zoals een jacht op de Gouden Snaai. In de studio zijn zes paspoortstempels te verzamelen, een geweldig souvenir om - naast andere gekochte hebbedingetjes uit de giftshop - mee naar huis te nemen!

Ga met de Harry Potter dubbeldekker

Kom je met het openbaar vervoer? Pak de trein naar Watford Junction, in het noordwesten van Londen, en neem daar de Harry Potter dubbeldekker naar de studio. Dit is een makkelijkere manier om er te komen dan het reguliere openbaar vervoer - het is goedkoop, de bus komt elke 10 minuten en je wordt direct voor de ingang van de studio afgezet.

Goed om te weten

 • Wanneer bezoeken
  Openingstijden van de Warner Brothers Studio: dagelijks van 9:00 tot 22:00 uur.
 • Toegangsprijzen
  Ticketprijzen verschillen.
 • Heb ik een gids nodig?
  Nee
 • Hoe kom ik er?
  Neem de trein naar Watford Junction en pak daar de Harry Potter dubbeldekker.
 • Extra tips

  • Wees 20 minuten voor je geplande tijd aanwezig.

  • Tickets voor de Warner Brothers Studio London zijn ter plekke niet beschikbaar, je moet je kaartjes vooraf boeken.

Wat anderen zeggen over Warner Brothers Studio London

Gemiddelde beoordeling
4.7 / 5
gebaseerd op 24.551 beoordelingen

Het was een super ervaring, een must voor elke fan.

De uitstap naar de studio's was een geslaagde trip. Het enige min puntje vond ik de aanduiding bij het vertrek punt waar je de bus neemt. Wij waren gelukkig een dag ervoor al eens op verkenning geweest dus wisten we al waar het was (best doen). We hebben een zeer vriendelijke buschauffeur gehad en tour begeleider. De rit met de bus was ook vlot en bij onze terugkeer hadden we zelf de mogelijkheid voor ook op andere locaties af te stappen. De aankomst aan de studio's was super, we zagen in de verte al een camera ploeg bezig met filmen. De aanduiding en de beveiliging was zeer vlot en goed georganiseerd. De tour zelf was alsof je in de films liep, zeker het inleiding filmpje was ook de moeite, dat kreeg je te zien om je in te rollen in de wereld. Ook was er een verrassingsmoment voorzien. Alles kort samen gevat, was het een toffe trip en zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar.

Harry Potter: Warner Bros. Studio Tour met vervoer Beoordeeld door

Bewogen busrit, HP WB Studio Tours fantastisch

Het was niet zo eenvoudig om de juiste locatie te vinden waar je op de bus moet wachten, namelijk op een pleintje midden in een winkelcentrum dat een stuk hoger ligt dan de straat. De bus zelf is een gewone stadsbus, die er wel een stevige vaart kan achterzetten en alle bochten en verkeersdrempels aan een flinke snelheid neemt. Ga dus zeker op voorhand naar het toilet en nuttig geen al te zware maaltijd. De HP tentoonstelling zelf is een absolute aanrader. Je komt met de 3u die je hebt amper toe, voor ons mocht het zeker nog minstens een uurtje langer duren. Een absolute aanrader voor elke Harry Potter fan.

London: bezoek Harry Potter Studio met vervoer Beoordeeld door

Zeer leuke dag, alles was perfect geregeld

Na even zoeken kwamen we terecht in het winkelcentrum waar de bussen aankwamen. Hier werden we onthaald met een leuke Harry Potter bus en zo werden we naar de studio's gebracht. Onderweg kregen we een Harry Potter film te zien. Eenmaal te vroeg aangekomen hadden we nog veel tijd om even te eten en dan al te beginnen aan de magische tour. Hier hadden we tijd genoeg om alles rustig te bekijken. Hierna gingen we terug naar de bus en jammer genoeg speelden ze weer dezelfde film en hetzelfde gedeelte af in de bus. Al bij al een super dag en zeker een aanrader!

London: bezoek Harry Potter Studio met vervoer Beoordeeld door

Feest van herkenning voor de echt Harry Potter fan

De busreis vanuit Londen (en terug) is niet bijzonder. Video van een van de Harry Potter films wordt gestart en vervolgens ga je regelrecht naar de WB studio's zonder enige tekst of uitleg en wordt je voor de deur gedropt met een toegangskaartje en je voucher voor de terugreis. Eenmaal in de WB studios heb je zeker 3 uur nodig wil je alles zien. Veel te bekijken, feest van erkenning en je kunt met een greenscreen vliegen op een bezem (fotos en video kosten best veel geld, eigen fotos zijn dan niet toegestaan, maar is wel een leuk aandenken).

London: bezoek Harry Potter Studio met vervoer Beoordeeld door

Goed geregeld, de moeite en het geld waard, maar wel prijzig

De bus vertrok precies op tijd en we waren snel binnen bij de filmstudio. Alles is prachtig, maar het was tijde ns ons bezoek wel ontzettend druk. De prijs voor een ticket is echt hoog. Ik vraag me af of dat, gezien het aantal bezoekers, nu echt nodig is. Eenmaal binnen blijven de prijzen op hetzelfde niveau. Ik denk dat wij het om die reden bij één bezoek laten.

London: bezoek Harry Potter Studio met vervoer Beoordeeld door