Warner Brothers Studio London
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Warner Brothers Studio London Tickets: Onze meest aanbevolen

Vanuit Londen: ticket voor Harry Potter Warner Brothers Studio met transfer

1. Vanuit Londen: ticket voor Harry Potter Warner Brothers Studio met transfer

Duik in de wondere tovenaarswereld van Harry Potter in de Warner Brothers Studio, inclusief retourtransfer. Krijg een kijkje achter de schermen van de meest succesvolle filmserie aller tijden. Ga naar perron 9 ¾ en neem de Zweinsteinexpres. Herbeleef de magie van Harry's reizen naar Zweinstein door te poseren met een bagagekar, vlak voordat die door de muur verdwijnt, en wandel daarna door de treinwagon. Loop over de beroemde kinderkopjes van de Wegisweg, met de etalages van de Toverstafwinkel van Olivanders, Klieder & Vlek en de Tovertweelings Topfopshop. Neem een kijkje achter de schermen om fantastische decors, kostuums en rekwisieten te ontdekken. Ontdek enkele streng bewaarde geheimen, bijvoorbeeld over de special effects en animatronics die de Harry Potterfilms wereldwijd zo populair hebben gemaakt. Bekijk iconische rekwisieten, zoals Harry's Nimbus 2000 en Hagrid's motorfiets. Herontdek andere gedenkwaardige sets, waaronder de Gryffindorzaal, de jongensslaapzaal, Hagrid's hut en het Toverdrankenlokaal.

...
Vanuit Londen: familieticket Harry Potter Warner Brothers Studio met transfer

2. Vanuit Londen: familieticket Harry Potter Warner Brothers Studio met transfer

Geniet van een betoverend avontuur in de Warner Bros. Studios, inclusief retourvervoer vanuit het centrum van Londen. Reis naar het huis van Vuurflits, chocoladekikkers en Wisseldrank en bekijk de magische decors van de Harry Potterfilms van dichtbij Zie de iconische rekwisieten en kostuums gedragen door Harry, Ron en Hermelien. Ontdek de best bewaarde geheimen van Zweinstein, inclusief leuke weetjes over de special effects en animatronics. Laat een foto van jezelf nemen bij je favoriete filmlocaties zoals de indrukwekkende Grote Zaal, Perkamentus' kantoor en de kamer van Griffoendor. Wandel over de kinderkopjes van de Wegisweg en beeld je de heksen en tovenaars in terwijl je Olivander’s, Klieder & Vlek en Braakbals Uilenboetiek passeert. Bezoek Platform 9¾ en rijd in de Zweinsteinexpres. Beleef de magie van Harry’s reis naar Zweinstein door met een bagagetrolley te poseren, voordat die door de muur verdwijnt. Probeer eens op een bezemsteel te vliegen en proef het schuimige Boterbier.

...
Londen: kleine groep Warner Bros. Studio Tour

3. Londen: kleine groep Warner Bros. Studio Tour

Loop over de beroemde straatstenen van de Wegisweg, met de etalages van Olivanders, Klieder & Vlek, de Tovertweelings Topfopshop, de bank Goudgrijp en Braakbals Uilenboetiek. Zie iconische rekwisieten uit de Harry Potter-films, waaronder Harry’s Nimbus 2000 en Hagrid’s motorfiets en de Steen der Wijzen.   Verken het Verboden Bos en ontdek andere memorabele sets uit de filmserie, zoals de Grote Zaal, de Griffoendor Toren, de slaapzaal van de jongens, Hagrid's hut, het toverdrankjes klaslokaal en Professor Ombers kantoor op het Ministerie van Toverkunst.  Geen bezoek zou compleet zijn zonder Perron 9 ¾ en bij deze tour heb je ook de kans om op de foto te gaan met de Zweinsteinexpress. Zie ook de laatste toevoeging aan deze tour: de tovenaarsbank Goudgrijp. Voorzien van torenhoge marmeren zuilen, drie grote kristallen kroonluchters en versierd met echt koper zul je hier kostuums en protheses van Bogrod, Goudgrijp en vele andere kobolden ontdekken, evenals inktpotten, ganzenveren, boeken en vele munten.   Bezoek Van Detta's kluis waarin de schatten van Bellatri van Detta liggen opgeslagen, zoals het Zwaard van Griffoundor en Huffelpuf's beker - een van de Gruzielelementen van Voldemort. Hier kun je een unieke foto van jezelf laten maken, omringd door schatten.   Vervolgens wordt je afgezet bij Londen Victoria Station, een perfecte locatie van waaruit je Londen kunt verkennen.

...
Harry Potter: Warner Brothers Studio Tour en vervoer

4. Harry Potter: Warner Brothers Studio Tour en vervoer

Ga op een betoverend avontuur naar de Harry Potter en Warner Brothers Studio. Stap in de bus in het centrum van Londen en reis naar het thuis van de Vuurflitsen, chocoladekikkers en Wisseldrankjes. Kom dicht bij de met spreuken omgrensde sets, de meest iconische rekwisieten en de kostuums die gedragen zijn door het trio Harry, Ron en Hermelien. Ontdek enkele van Zweinstein’s best bewaarde geheimen, inclusief leuke weetjes over de special effects. Na je aankomst bij de studio heb je ongeveer 4 uur om alle sets, rekwisieten en de cadeauwinkel te verkennen. Laat een foto van jezelf nemen bij je favoriete filmlocaties zoals de indrukwekkende Grote Zaal, Perkamentus' kantoor en de kamer van Griffoendor. Loop over de grinten Wegisweg en denk aan de heksen en tovenaars terwijl je langs Oliviander's, Klieder en Vlek en Braakbals' Uilenboetiek loopt. Vanaf nu kunnen bezoekers perron 9 ¾ bezoeken en een rit maken met de Zweinstein Express! Verken een perfecte nabootsing van het perron en de trein zelf. Herbeleef de magie van Harry's reizen naar Zweinstein door met een bagagekar te poseren vlak voordat die door de muur verdwijnt en wandel door de treinwagon. Vul je Zweinstein Express avontuur aan met een bezoek aan een souvenirwinkel die helemaal in het teken staat van de trein en vind er vele leuke dingen die geïnspireerd zijn op jouw favoriete Potter films. Nadat je je hebt gelaafd aan schuimig Boterbier en geprobeerd hebt om te vliegen op een bezemsteel, is het tijd om de bus terug te nemen naar Londen. Vergeet niet om een kijkje te nemen in de studio shop voor souvenirs, voordat je teruggaat naar de wereld van de Dreuzels!

...
Vanuit Londen: rondleiding Harry Potter Warner Bros Studio

5. Vanuit Londen: rondleiding Harry Potter Warner Bros Studio

De Warner Bros. Studio Tour in London is een unieke mogelijkheid voor alle 'Potterheads' om de magie van de Harry Potter-films, de meest succesvolle filmserie aller tijden, te ontdekken. Zet een stap achter de schermen en ontdek een enorme collectie fantastische sets, kostuums, en rekwisieten zien. Hoor enkele streng bewaarde geheimen, waaronder feiten over de speciale effecten en animatronics die de Harry Potter films wereldwijd zo populair hebben gemaakt. Betreed de beroemde keien van Diagon Alley, waar de winkelpuien van Ollivander's Wand Shop, Flourish and Blotts, en Weasleys' Wizard Wheezes. Zie iconische rekwisieten van de films, waaronder Harry’s Nimbus 2000 en Hagrid’s motorfiets. Ontdek andere memorabele sets van de film serie, waaronder de Gryffindor kamer, de jongens slaapzaal, Hagrid’s hut, en het toverdrankjes klaslokaal. Bezoek Platform 9 ¾ en rij in de Zweinsteinexpres! Verken een perfecte recreatie van het perron en de trein zelf en beleef de magie van Harry's reizen naar Zweinstein door te poseren met een bagagewagentje vlak voordat deze door de muur verdwijnt en door de treinwagon loopt. Leer hoe de iconische treinscènes zijn gefilmd, en doorzoek de bagage van je favoriete personage! Vul je Zweinstein Express avontuur aan met een bezoek aan een souvenirwinkel die helemaal in het teken staat van de trein en vind er vele leuke dingen die geïnspireerd zijn op jouw favoriete Potter films. Ga voor het eerst naar de set van Goudgrijp. Loop door de tovenaarsbank van Goudgrijp, de kluis van Lestrange, een galerij met kobolden en nog veel meer.   Bewonder de imposante marmeren zuilen en ontdek de kostuums en protheses van Bogrod, Griphook en vele andere Golbin-bankiers. Betreed vervolgens de diepten van de kluis van Lestrange waar  de schatten van Bellatrix Lestrange worden bewaard en omring jezelf met schatten. Laat je 4 uur lang betoveren door de magie van de Harry Potter-studio. Als gevolg van druk verkeer tijdens drukkere tijden van het jaar, kan dit bezoek korter zijn, je zal minimaal 4 uur in de studio doorbrengen. Inclusief de busreis is de totale duur van de activiteit 7 tot 7,5 uur, afhankelijk van de verkeersdrukte en toegangstijden.

...
Harry Potter: Warner Bros. Studio Tour vanaf King's Cross

6. Harry Potter: Warner Bros. Studio Tour vanaf King's Cross

Ervaar de pure magie van de Warner Bros. Studio Tour London met dit 7,5-uur durende pakket dat een retour vanaf King’s Cross Station in Londen bevat. Na je vertrek vanaf het station, arriveer je ongeveer 2 uur later bij de Studio en geniet je van een extra lang bezoek van 4 uur. Begin waar Harry ook begon, in de bezemkast onder de trap, voordat je betoverende welkomstvideo ziet en ga de grote hal in, een van de grootste sets in de studios. Terwijl je rondloopt zie je een geweldige selectie van echte kostuums en special effects objecten, allemaal in de beste conditie onderhouden. Zie het hol, de hut van Hagrid, de gemeenschappelijke kamer van Griffoendor, het kantoor van Perkamentus en veel meer. Bewonder de kleine details zoals de hersenpan van Perkamentus en grotere stukken zoals de fantastische animatronische deur en de kamer der geheimen. Beleef plezier terwijl je op een bezem door Londen vliegt in de tentoonstelling van het groene scherm en stap in de Zweinsteinexpress op platform 9-3/4. Zie de Ligusterlaan en de Collectebus, koop een boterbier ™ in het gebied achter de studio en kom dichtbij de protheses en animatrice in de afdeling van de special effects. Er is zoveel te zien dat je dankbaar bent voor de extra tijd die je krijgt!

...
Warner Bros. Studio Londen: tour met busvervoer

7. Warner Bros. Studio Londen: tour met busvervoer

Tijdens deze tour van 7 uur (waaronder 4 uur in de studio's) kun je de magie van de wereldberoemde Harry Potterfilms beleven in de Warner Bros. Studio Londen, inclusief het Verboden Bos. Maak een unieke wandeling achter de schermen en bekijk tal van decors, kostuums en rekwisieten. Beleef ook enkele streng bewaakte geheimen, waaronder de special effects en adembenemende animatronics die deze films over de hele wereld populair maakten. Eten en drinken is verkrijgbaar in het Studio Café, bijvoorbeeld verse soepen, salades, sandwiches en snacks. Er is een ruim aanbod van verschillende soorten koffie en andere warme en koude dranken; je kunt ze op twee plekken tijdens de Studio Tour verkrijgen. Er is ook een Studio Shop, waar je uit vele cadeaus en souvenirs kunt kiezen zodat je deze dag nooit meer zult vergeten. Het is een geweldige dag voor de hele familie en volledig toegankelijk voor iedereen

...
Kom dichtbij de betoverende sets van de Harry Potter films.

8. Kom dichtbij de betoverende sets van de Harry Potter films.

Geniet van een betoverend avontuur in de Warner Bros. Studios, in het groene landschap van Hertfordshire, aan de rand van Londen. Kies uit verschillende bustransfers vanuit het centrum van Londen en reis naar het onderkomen van Vuurflitsen, chocoladekikkers en wisseldrankjes. Kom dichtbij de betoverende sets van de Harry Potter films. Zie iconische attributen en kostuums gedragen door Harry, Ron en Hermelien. Ontdek enkele van Zweinstein’s best bewaarde geheimen, inclusief leuke weetjes over de special effects. Je krijgt ongeveer 4 uur de tijd om de sets, de attributen en de cadeauwinkel te verkennen. Neem een familiefoto op je favoriete filmlocatie zoals de indrukwekkende grote hal, Perkamentus’ kantoor en de gemeenschappelijke kamer van Griffoendor. Wandel over de klinkerstenen van de Weg-is-Weg en beeld je de heksen en tovenaars in wanneer je Olivander’s, Klieder & Vlek en Braakbal's Uilenboetiek passeert. Met dit speciale familieticket (voor 2 volwassenen en 2 kinderen) kun je ook het Platform 9¾ bezoeken en een rit nemen in de Zweinsteinexpress. Beleef de magie van Harry’s reis naar Zweinstein door met een bagagetrolley te poseren voordat de trolley in de muur verdwijnt. Maak je treinavontuur compleet in de treinsouvenirshop en koop wat souvenirs gebaseerd op de Harry Potter films. Na een beker schuimend boterbier en nadat je probeert hebt op een bezem te vliegen, is het tijd om terug te gaan naar Londen. Loop nog even de souvenirwinkel in voor een leuk aandenken voordat je teruggaat naar de Dreuzelwereld...

...

Sitemap Warner Brothers Studio London

Wil je alle activiteiten in Warner Brothers Studio London ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Warner Brothers Studio London

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 13.075 beoordelingen

Geweldige ervaring, niet in de laatste plaats voor onze 11-jarige kleinzoon die een Harry Potter-fan is. Het waren echt heel veel ervaringen. De reis met de bus verliep volgens plan. De bus was prima - het audiosysteem was niet goed. Het geluid was zo slecht dat het onmogelijk was om de film die werd vertoond te volgen. We hadden 4 1/2 uur alleen. Het was veel te lang (voor ons). Jammer dat je niet met een vorige bus naar huis kunt - nu er zoveel ruimte in de bussen is. .

Een fijne organisatie om bij te boeken! Met vragen kun je makelijk met de organisatie in contact komen via WhatsApp. Snelle reactie en vriendelijk personeel. De Harry Potter tour is echt geweldig voor de fans! Ook mensen die de film niet hebben gezien, zullen zich hier zeker vermaken!

Met de bus, een super makkelijke manier om simpel en snel tussen hartje Londen en de studios te reizen. De studios zelf zijn een combi van een kijkje achter de schermen, jezelf in de films wanen en de acteurs beter leren kennen.

Gemakkelijk vervoer, bus met bovenste verdieping met klein touchscreen en oortje om de tijd van de reis ongeveer 1u30 te doden. Bezoek aan de magische studio. Echt compleet op het Harry Potter-universum. Te doen met de kinderen.

Beter dan verwacht. De tentoonstelling is spectaculair. Het is schattig voor volwassenen en kinderen. Het interactieve gedeelte is ook erg leuk. De prachtige toverstokwinkel.