Warner Brothers Studio London
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Warner Brothers Studio London Tours: Onze meest aanbevolen

Harry Potter Studiotour en Oxford dagtour vanuit Londen

1. Harry Potter Studiotour en Oxford dagtour vanuit Londen

Verlaat Londen voor een betoverend dagje uit op de Warner Bros.. Studiotour-The Making of Harry Potter, gevolgd door een bezoek aan de Universiteit van Oxford. Geniet van een begeleide wandeling langs beroemde universiteitsgebouwen, kloostergangen en vierhoeken en geplaveide pleinen, staande in de schaduw van de beroemde 'dromende torenspitsen'. In dit hart van de heilige academia zie je de Bodleian Library, Radcliffe Camera, het Sheldonian Theatre en geselecteerde colleges. Er zijn 38 onafhankelijke, autonome hogescholen aan de universiteit en je passeert vele tijdens de rondleiding. Na je rondleiding zal er wat vrije tijd voor je zijn om alles te ontdekken wat Oxford te bieden heeft in je eigen tempo.  Na een fantastische rondleiding en vrije tijd in Oxford, is het ongeveer een uur rijden naar de Warner Bros. Studiotour, waar je je magische ervaring begint bij The Making of Harry Potter. Ontdek geheimen achter de schermen, bekijk enkele van de meest herkenbare set-features uit de Harry Potter-films: de Grote Zaal, het kantoor van Perkamentus, de kamer van Griffoendor, het Ministerie van de Toverkunst, 4 Privet Drive, de Wemel-keuken, Zweinsteinexpres en de Wegisweg! Stap in de originele Zweinsteinexprestrein en zie een recreatie van Platform 9-3/4. Je verkent de treinwagonset uit het interieur die tijdens het filmen werd gebruikt en maakt een selfie met een bagagekarretje terwijl deze door de bakstenen muur van het station verdwijnt! Zie rekwisieten, leer technieken voor het maken van films en neem de magie op die werd vastgelegd in de werkstudio's waar alle Harry Potter-films werden gemaakt. Na een echt magische dag, is het tijd om de bus in te stappen en terug te gaan naar Londen, terug naar je ophaallocatie. 

...
Londen: Harry Potter Studio en Oxford-tour in kleine groep

2. Londen: Harry Potter Studio en Oxford-tour in kleine groep

Vanuit Londen  reis je naar Oxford om echte universiteitsgebouwen te verkennen, waaronder de middeleeuwse Divinty School (entree inbegrepen). Bij aankomst in de universiteitsstad, die werd opgericht in 1167, neem je een 1,5-uur durende tour door het historische centrum en bewonder je de beroemde collegegebouwen, kloosters en binnenplaatsen. Loop steegjes en kapelletjes in, bekijk dinerzalen van binnen en wandel over de geplaveide pleinen onder de schaduw van de legendarische “dromerige torenspitsen”. Betreed het heilige kerngebied van de academici, inclusief de Bodleian Library, Radcliff Camera, Sheldonian Theatre en andere geselecteerde colleges.  Je vertrekt vervolgens vanuit Oxford voordat je op weg bent naar Warner Bros. Studio om de rondleiding "The Making of Harry Potter" te volgen. De unieke attractie, gesitueerd in voormalige vliegtuighangars in het woongebied van Leasvesden, bootst de magie van Harry Potter en al je favoriete karakters na. Stap aan boord van de originele “Zweinsteinexpress” bij een replica van Platform 9¾ en verken de binnenkant van de trein, gebruikt in de film. Maak een selfie met een bagagewagentje terwijl deze door de muur van het station verdwijnt. De gidsen onthullen behind-the-scenes geheimen en laten de ingewikkelde protheses en make-up die de acteurs tot wezens transformeerden in de film zien. Zie de sets van de originele films en neem in kijkje in het college van Zweinstein tijdens de 3,5-uur durende studiotour. Wandel door attracties zoals de Grote Hal, de Gemeenschapskamer van Griffioendor, de hut van Hagrid, de keuken van de Wemels en het Ministerie van Toverkunst. Ga op een tour door de achterkamertjes en neem een special effects-tour, zie een model van het Zweinsteinkasteel en veel meer.

...
Londen: rondleiding langs Harry Potter-studio & filmlocaties

3. Londen: rondleiding langs Harry Potter-studio & filmlocaties

Ontmoet je gids buiten Leicester Square Gardens of tegenover Kings Cross (controleer je ticket) voor het begin van een wandeltocht langs enkele van de Harry Potter-filmlocaties in Londen. Je ziet enkele plekken uit de beroemde Harry Potter-films eindelijk in het echt. Hop vervolgens aan boord van een luxe bus die je naar Warner Bros. Studio in Leavesden rijdt voor een spannende Harry Potter-middag. Hier werp je een blik achter de schermen en kun je zien hoe de films werden gemaakt tijdens een 'The Making of Harry Potter'-tour. Bekijk de rekwisieten, sets en nog veel meer van de Harry Potter-films. Je kunt zelfs aan boord van de Hogwarts Express stappen. Houd er rekening mee dat de rondleiding soms andersom loopt vanwege de tijdsloten van Warner Bros Studios, controleer je ticket voor meer informatie.

...
Dover naar Londen & Heathrow Transfer via Warner Bros Studios

4. Dover naar Londen & Heathrow Transfer via Warner Bros Studios

Profiteer van uw tijd in Engeland en combineer uw transfer van de cruiseterminal van Dover naar Londen of Heathrow, met toegang tot de Warner Bros Studio: The Making of Harry Potter, een werkelijk unieke attractie waarmee u de magie kunt ervaren die bij het creëren een van de meest succesvolle filmseries aller tijden. Bezoek enkele van de meest iconische filmsets uit de films, waaronder het Verboden Bos, de leerlingenkamer van Griffoendor, het kantoor van Perkamentus, het Ministerie van Toverkunst, Hagrid's hut, de Wemel-keuken en Wegisweg en nog veel meer! Leer hoe acteurs werden getransformeerd in wezens en hoe de teams voor visuele effecten deze magische wereld creëerden. Deze tour is bedoeld om Dover uiterlijk om 10.00 uur te verlaten. De reis van Dover naar Warner Bros Studio duurt ongeveer 2,5 uur, en onderweg is er een korte comfortstop in een tankstation met sanitair, winkels en restaurants. Geplande aankomsttijd in de Studio is tussen 13:00 en 14:00 uur. Na 3 tot 3,5 uur in de studio's, begint de bus met drop-offs, met als doel om ongeveer 18.30 uur op Heathrow aan te komen en rond 19.00 uur tot 19.30 uur in het centrum van Londen.

...

Sitemap Warner Brothers Studio London

Wil je alle activiteiten in Warner Brothers Studio London ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Warner Brothers Studio London

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 36 beoordelingen

Goed geregeerde excursie, deels in de stad, deels in de studio, met airco-bus, tijd voor pauzes en scoren lunch + avondeten bij een gezellige markt, een zeer enthousiaste en goede, inhoudelijke reisleidster. Achteraf vonden we zelf 3 uur in de studio inclusief de winkel veel te kort en hadden we daar liever een hele dag doorbracht. Vanuit Londen kun je er ook prima zelf komen. Ik zou in dat geval op een andere dag de rondleiding doen. Dit betekent vooral dat het té leuk was om allemaal in 1 dag te doen, maar we hadden ook nu een heerlijke dag!

Geweldige reis naar Oxford met een rondleiding van 2 uur. Bekwame, grappige gids (Toni). Voor Harry Potter is 4 uur door de studio's echter bijna te weinig, want het is enorm in de eerste regel en er is ongelooflijk veel te zien. Er is weinig tijd voor details (en dat zijn er veel). Misschien zou een privéexcursie niet verkeerd zijn. Toch ben ik blij dat ik er was!

Het was een topdag en zeker het geld waard! Eerst Oxford gezien en daar een uur met een gids door de binnenstad gewandeld. Vervolgens zelf nog 2 uur gewandeld en gegeten. Vervolgens in de bus naar de studio tour en dit was magisch. Alles was suoer geregeld en met 4 uur de tijd was er genoeg tijd om van alles te genieten.

Fantastische tour. Hele fijne gids in de bus en een zeer attente busschauffeur. We hadden genoeg tijd tijdens de Harry Potter tour en kregen een mooie indruk van Oxford. Mede dankzij de fantastische gids Debbie, die ons enthousiast rondleidde. Ik zou deze tour zeer zeker aanbevelen.

dat is geweldig !! goed georganiseerde excursies. Oxford en magnifiek met deze universiteiten die ook het filmen van de film mogelijk maakten. De Harry Potter-studio is geweldig en we hadden genoeg tijd om het allemaal te doen. dankzij de gids