Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.

Warschau: Old Town hoogtepunten privéwandeltocht

Warschau: Old Town hoogtepunten privéwandeltocht

Vanaf $142,17 per persoon

Maak tijdens deze privétour kennis met de geschiedenis en cultuur van Warschau en Polen. Bekijk de hoogtepunten zoals het Koninklijk Kasteel, de Sint-Annakerk en het Paleis van Cultuur en Wetenschap en ontdek verborgen juweeltjes van de stad met ongelooflijke verhalen.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 3 - 6 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Duits, Pools, Spaans, Frans, Italiaans, Russisch
Inclusief ophaalservice
Als uw hotel niet in de oude binnenstad ligt, moet u op eigen gelegenheid naar het Warschau Uprising Monument, Długa 22, 00-263 Warschau gaan.
Privégroep

Belevenis

Highlights
 • Verken de hoogtepunten van Warschau tijdens de tour onder leiding van een erkende gids
 • Leer de geschiedenis van Warschau en de tradities en gebruiken van Poolse mensen
 • Bewonder bezienswaardigheden in de oude stad zoals Barbican, Royal Castle, Little Insurgent
 • Bezoek de Sint-Annakerk en de kathedraal Basiliek van Sint-Jan de Doper
 • Geniet alleen van een privétour voor uw familie en vrienden
Volledige beschrijving
Leer de feiten en legendes van de hoofdstad Warschau tijdens een privéwandeling door de hoogtepunten en belangrijkste attracties. Warschau was de belangrijkste stad voor de economie van Polen in de moderne tijd en we geloven echt dat het een van de meest unieke plekken op aarde is. Bekijk de schoonheid van de stad en leer anekdotes, geschiedenis en legendes. Je wandelt door de oude stad om de meest opmerkelijke plekken te zien, maar ook om verborgen juweeltjes van de stad te ontdekken en ongelooflijke verhalen te leren kennen. Bewonder de belangrijkste attracties van Warschau, zoals de Sigmund-zuil op het kasteelplein, de Barbacane van Warschau, het Grote Marktplein en het indrukwekkende Monument voor de strijders van de Opstand van Warschau. In de optie van 2 uur ga je ook de kathedraal van de kathedraal van Sint-Johannes de Doper binnen. Ontdek meer met de optie van 3 uur en zie Little Insurgent Monument, Braniecki Palace en bezoek de Sint-Annakerk met zeer rijke decoraties aan de binnenkant en uitzonderlijke plafonds. Verleng tot 4 uur om Royal Castle binnen te stappen. Bekijk prachtige appartementen van voormalige koningen vol met oude historische schilderijen, meubels en decoraties. Kom meer te weten over de geschiedenis van Poolse vorsten en hun dagelijks leven in het 14e-eeuwse kasteel. In de 6-uur durende versie ervaar je alle attracties hierboven en bezoek je het meest iconische gebouw in Warschau - het Paleis van Cultuur en Wetenschap. Loop door de Nieuwe Wereld (Nowy Świat), het levendige centrum van de stad dat de oude stad met de nieuwe stad verbindt en verken het paleis van binnen, leer over de fascinerende geschiedenis van de PRL-tijden en bewonder het uitzicht vanaf de top.
Inbegrepen
 • Ophaalservice bij je hotel in de oude binnenstad
 • Privéwandeling met een erkende gids
 • Bezoek aan de kathedraal van de basiliek van St. Johannes de Doper
 • Bezoek aan de Sint-Annakerk (in optie van 3, 4 en 6 uur)
 • Toegang tot het Koninklijk Kasteel (in optie van 4 en 6 uur)
 • Toegang tot het Paleis van Cultuur en Wetenschap (in optie van 6 uur)
 • Tips over lokale restaurants, patisserieën en pubs
 • Ophaalservice van het hotel buiten de oude binnenstad

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Houd er rekening mee dat het ophalen van uw hotel alleen mogelijk is vanuit de oude binnenstad van Warschau
 • Gasten van buiten de oude binnenstad van Warschau worden aangemoedigd om tijdens het reserveren vervoer te regelen
 • Als uw hotel zich niet in de oude binnenstad bevindt, moet u op eigen gelegenheid naar het ontmoetingspunt bij het Warschau Monument
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,7 / 5

gebaseerd op 27 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4.7/5
 • prijs / kwaliteit
  4,4/5
 • dienstverlening
  4.8/5
 • organisatie
  4,8/5
Sorteren op

Informativer Altstadtrundgang

Unsere Reiseleiterin hat uns - in perfektem Deutsch - die ganze Altstadt und noch etwas darüber hinaus (Grenzen zum Warschauer Ghetto) interessant und mit grossem Wissen vermittelt. Auch Hinweise zu anderen, wichtigen Sehenswürdigkeiten, wurden uns auf Nachfrage - auch spontan - gerne und ausführlich erläutert. Den Grossgruppen-Führungen sind wir natürlich auch begegnet, würden aber - gerade in der Altstadt - immer wieder die Privaten- oder Kleingruppenführen vorziehen. Alles in Allem - gelungene, kurzweilige zwei Stunden

Verder lezen

8 september 2019

Vertalen

Informativ und abwechselungsreich

Wir kamen am Mittag in Warschau an und hatten für 15:00 Uhr einen mehrstündigen Stadtrundgang für eine zehnköpfige Gruppe gebucht. Unser Guide (Herr Marek) begrüßte uns pünktlich am Treffpunkt, fragte uns nach besonderen Wünschen zur Führung und schon ging es los. Es war eine sehr informative Führung durch die Altstadt, die allen sehr gut gefiel. Dank der in bestem Deutsch vorgetragenen Fakten zur polnischen Geschichte und der der Stadt Warschau, erhielten wir einen guten Überblick über die Stadt, die wir in den Folgetagen dann noch genauer erkunden sollten. Wir waren begeistert von der großen Leistung, Warschau wieder aufgebaut zu haben. Unser Guide wies an vielen Stellen auf den Wiederaufbau hin und erläuterte anhand der aktuellen Bebauung die geschichtlichen Zusammenhänge. Wir waren sehr zufrieden mit der Führung, die uns allen ein tolles "Plus" an Wissen über Warschau und die polnische Geschichte ermöglichte. Nochmals ein herzliches Dankeschön an Marek!

Verder lezen

28 augustus 2019

Vertalen

Super

20 mei 2019

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 130305