Warschau: middag stadstour met ophaal-/terugbrengservice

Warschau: middag stadstour met ophaal-/terugbrengservice

Vanaf US$ 42,32 per persoon

Verken de prachtige stad Warschau in een bus met airco voor 18 passagiers. Ontspan en heb plezier in een kleine groep. Tijdens deze geplande rondleiding van 3 uur zie je de oude stad, het koninklijk kasteel, Joodse getto, Lazienki-park en meer.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Privégroep mogelijk
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 3 uur
Begintijd 14:00
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Duits, Italiaans, Russisch, Spaans
Inclusief ophaalservice
Locatie naar keuze of hotel in Warschau.

Belevenis

Highlights
 • Een familievriendelijke tour van Warschau in de middag
 • Krijg tips van een lokale gids
 • Profiteer van meerdere vertrektijden en ontmoetingsplaatsen
Volledige beschrijving
Klim aan boord van een comfortabele, 18-zits touringcar met airconditioning en leun achterover terwijl je de bezienswaardigheden van Warschau ziet met een kleine groep. Rondleidingen zijn het hele jaar door beschikbaar en kunnen meestal beginnen met een ophaalservice van het hotel om 14:00 uur en eindigen met een terugbrengservice om 17:00 uur. Het programma is flexibel maar bevat veel bezienswaardigheden, inclusief het oude stadscentrum, dat UNESCO-Werelderfgoed is. Ga naar het kasteelplein en het Koninklijk Paleis, waar de Poolse koningen verbleven van 1596 tot 1795 en de Poolse President kort verbleef in 1918. Profiteer van de gelegenheid om de Zygmunt-zuil te bezichtigen, het eerste seculiere monument van Polen. Bewonder de gotische  Johanneskathedraal, waar sarcofagen overblijfselen van belangrijke Polen bevatten. Kijk naar de architectuur van het marktplein in het historische stadscentrum en de burcht, voor het bezoek aan de voormalige Joodse getto. Hier zie je het monument voor de helden van de getto en de ontzagwekkende hedendaagse architectuur van het museum van de geschiedenis van Poolse joden. Ga naar de Umschplag Platz en de Milastraat om de plaats van de bunker te ontdekken waar de leider van de ghetto opstand, Mordehal Anielewicz, zelfmoord pleegde. Reis langs de "Koninklijke Route" en bewonder de aristocratische residenties en beroemde monumenten zoals de Heilige Kruiskerk, waar de urn met het hart van Fryderyk Chopin (1810-1849) ligt. Maak ten slotte een wandeling door het Warandepark en beleef een van de mooiste stedelijke oases van de stad. Algemeen bekend als "Lazienki" of "De Baden," ligt het park om het "Paleis op het Water," de uitbundige zomerresidentie van de laatste koning van Polen, Stanisław August Poniatowski (1764-1895). Andere belangrijke bezienswaardigheden die je tijdens de tour kunt tegenkomen zijn het graf van de onbekende soldaat, het monument van de opstand van Warschau van 1944 en het Monument voor de slachtoffers van Katyn. Als het gaat met het verkeer, kijk dan eens in de Praga-wijk waar je het nationale stadion, de St. Florian's kathedraal, de orthodoxe kerk, Targowa en de Ząbkowskastraat kunt zien. Zie het monument van het Broederschap van Soldaten en de 19e-eeuwse wodkafabriek van Koneser met een uniek uitzicht op de oude binnenstad van Warschau vanaf de Dąbrowski brug.
Inbegrepen
 • Gidsdiensten
 • Vervoer per nieuwe bus met airco
 • Hotel ophaal- en terugbrengservice
 • Toegangsprijzen (geen musea inbegrepen bij deze activiteit)
 • Maaltijden
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Deelnemers moeten afstand houden in de voertuigen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Belangrijke informatie

Niet toegestaan

 • Huisdieren

Goed om te weten

 • Draag kleding die past bij het weer
 • Let op: de rondleiding is half in de bus en half te voet
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 / 5

gebaseerd op 178 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4.8 / 5
 • Vervoer
  4.9 / 5
 • prijs / kwaliteit
  4,5 / 5
 • veiligheid
  4,7 / 5
Sorteren op

Geweldig!

Keurig op tijd opgehaald van de locatie, ons hotel lag buiten de stad dus wij zijn op eigen gelegenheid naar een hotel gegaan en daar door het busje opgepikt samen met 10 anderen mensen. Veel mooie dingen gezien, paar keer uit de bus om te lopen o.a. in een park en in de oude stad. Gids vertelde duidelijk en goed verstaanbaar alles over de omgeving.

Verder lezen

30 augustus 2017

I really enjoyed the city tour! This was my 3rd tour and the BEST one. Our guide was a sweet old man who was very thorough. He was able to explain all the history of the sites that we visited. Great way to see Warsaw in 1 day. Honestly, he is a lot better than the younger guides I’ve encountered. Most of the younger guides just want the tour to end and are always rushing. You can’t even enjoy anymore. Our guide is so passionate about his job and you can really feel that his goal is to give you the best time. He NEVER rushed us and really maximized the time we had with him. I’ll definitely recommend this tour! Worth every zloty!

Verder lezen

24 januari 2020

Vertalen

The guide was really nice and you can tell that he is a well prepared person. The group was from different nationalities and he was able to point out something from each country. I highly recommend this tour, Poland is full of history and places so this 3 hours tour can summarise the main points.

1 januari 2020

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 72013