Washington, D.C.
Dagtrips

Dagtrips
45 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Washington, D.C.

Washington, D.C.

De topbezienswaardigheden in Washington, D.C.

Activiteiten in Washington, D.C.

Steden in Verenigde Staten

Andere activiteiten in Washington, D.C.

Wil je alle activiteiten in Washington, D.C. bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Washington, D.C.

Gemiddelde beoordeling

4.4
(1.421 beoordelingen)

We vonden de gids erg leuk, super attent, verdeeld over 3 groepen met verschillende talen, in een poging iedereen dezelfde aandacht te geven. Wat de rondleiding betreft, we vonden de route erg leuk, we denken alleen dat de tijd voor de musea erg kort zal zijn. Ik denk dat ik deze halte zou inruilen voor een wandeling over de hoofdstraat en een betere stop voor de lunch.

Interessant programma met veel attracties. Had er echter één uit het museum kunnen verwijderen. Zeer tijdsgebonden schema. Het was beter geweest om in je op te nemen en na te denken over wat je hebt meegemaakt. Fantastische gids en chauffeur van Delaware rondreis Washington.

De excursie naar Washington was erg interessant. De gids Nick sprak zeer goed Italiaans en was zeer grondig in zijn uitleg en antwoorden op onze vragen. Ik was zeer tevreden.

Een geweldige gids die houdt van wat hij doet en op elk moment bewijst dat hij gepassioneerd is. Hadrian is gewoon perfect in zijn rol en Washington is ongelooflijk.

Akkoord ! Geweldige gids, geweldige chauffeur! Het weer zat mee met de wedstrijd! Alleen de VAN was niet supercomfortabel; niet veel ruimte voor benen!