Datums kiezen

Ontdek het beste van
Washington Square Park

Washington Square Park: tours en activiteiten die je niet wilt missen

New York City: 2 uur durende wandeling door gangsters en geesten

1. New York City: 2 uur durende wandeling door gangsters en geesten

Volg een begeleide wandeling van twee uur door enkele van de beroemdste buurten van NYC en ontdek hun verhalen over gangsters en geesten uit het verleden van de stad. De Five Points, Chinatown, Little Italy en Greenwich Village stonden in de jaren twintig en dertig bekend als de zedendistricten. Bekijk de plaatsen waar gangsters zoals John Gotti en Lucky Luciano vroeger feesten, deals sloten en bedreigingen uitvoerden. Bezoek spookachtige locaties en oude plaatsen delict tijdens een rondleiding onder leiding van historici. Spookachtige verhalen over de geesten en gangsters van de straten van NYC zullen onderweg worden gedeeld. Stop bij The Five Points, bekend vanwege het hosten van de meest beruchte bendes van New York, Chinatown's "Blood Alley", de spookhuizen van West Village en de vele restaurants waar maffia-moorden plaatsvonden in Little Italy. Ga de door Godfather gekenmerkte basiliek van St. Patrick binnen. De tour is gezinsvriendelijk met frequente stops.

Spooktocht door Greenwich Village

2. Spooktocht door Greenwich Village

Verken de donkere kant van Greenwich Village tijdens een spooktocht in het donker. Kom meer te weten over de beruchte hangende boom terwijl je het hart van Washington Square Park binnenloopt en de boog ziet terwijl je luistert naar huiveringwekkende verhalen van je lokale gids. Ga vervolgens naar het Brown Building, de locatie van de beruchte Triangle Shirtwaist Factory Fire, waar de slachtoffers tot op de dag van vandaag nog steeds rondhangen. Loop 5th Avenue op en stop langs de Church of the Ascension, achtervolgd door de kunstenaar John Lafarge. Bekijk het meest spookachtige huis in Manhattan op 14 West 10th Street, de thuisbasis van 22 geesten en de plaats van verschillende moorden. Ga naar het hart van West Village, passeer het huis van Emma Lazarus en een van de mooiste bibliotheken in New York City. Hoor over de geest van een voormalige burgemeester in 12 Gay Street en passeer de beroemde Stonewall Inn waar de rellen begonnen die leidden tot de geboorte van homorechten. Steek Christopher Street over om de beruchte speakeasy van Chumley's te bezoeken.

New York: Stadshoogtepunten fietstour met gids

3. New York: Stadshoogtepunten fietstour met gids

Ontdek New York City met een fietstocht van 9 mijl door de stad die nooit slaapt. Ga mee met een professionele gids die je begeleidt naar de meest fascinerende bezienswaardigheden van de stad. Je gids, een hooggewaardeerde, professioneel gelicenseerde New York City tourgids, leidt je langs veel van de hoogtepunten van deze bruisende stad. De tour begint bij de Brooklyn Bridge aan de kant van Manhattan en neemt je mee naar Battery Park, Little Italy en Chinatown voordat je naar Washington Square Park rijdt. Van daaruit rijd je langs de Hudson Greenway. Zie waar Sully Sullenberger zo beroemd is geworden door het landen van een vliegtuig op de Hudson. Bekijk de nieuw gebouwde Vessel en Highline.

New York: Greenwich Village 2 uur durende tour

4. New York: Greenwich Village 2 uur durende tour

Verken de meest Boheemse wijk van New York tijdens een 2-uur durende tour door Greenwich Village en ontdek de reputatie als een magneet voor intellectuelen, kunstenaars en beat poets. Ontmoet je gids op de hoek van Waverly Place en 6th Avenue en treed in de voetsporen van Henry James en Edgar Allan Poe. Kom meer te weten over kunstenaars, zoals Jackson Pollack, die de buurt zijn vrije identiteit hebben gegeven. Luister naar verhalen van radicale denkers zoals Upton Sinclair en John Reed, die debatteerden in rokerige cafés. Voel de energie van "the Village" terwijl je van Washington Square Park naar de schuilplaatsen en schuilplaatsen van Dylan Thomas, Jimi Hendrix en Lenny Bruce wandelt. Geniet van verhalen over hoe de Beat Generation hier bloeide en ontdek enkele van de zeldzaamste bezienswaardigheden van New York, waaronder het kleinste stukje privébezit in de stad! Onderweg ga je naar Jones Street, waar de albumhoes "The Freewheeling Bob Dylan" van Bob Dylan is opgenomen, zie je de eerste geïntegreerde NYC-club in de Cafe Society, leer je over de geboorte van homorechten in de Stonewall Inn en zie het flatgebouw dat wordt gebruikt in 'Vrienden'. Bewonder het oudste houtskeletbouwhuis in het dorp en eindig je tour in 77 Bedford Street, het voormalige huis van Issac Hendricks, en het Cherry Lane Theatre, het oudste doorlopend Broadway-theater in New York. Eindig je tour op 7th Avenue South en Christopher Street, recht tegenover trein 1.

Greenwich Village-rondleiding

5. Greenwich Village-rondleiding

Begin je 2 uur durende tour op de hoek van 6th Avenue en Waverly Place en leer over de geschiedenis van Greenwich Village. Ga naar het huis van Edgar Allan Poe en het Washington Square Hotel. Verken Washington Square Park, een voormalig pottenbakkersveld, en ontdek hoe dit gebied de bestemming werd voor muzikanten en demonstranten. Bezoek het Brown Building, de locatie van de Triangle Shirtwaist Factory Fire in 1911, een evenement dat leidde tot de Amerikaanse arbeidersbeweging. Ga McDougal Street in en zie Cafe Wha, Cafe Reggio en de Comedy Cellar. Ontdek waar de beste pizza in NYC wordt verkocht. Wandel door Christopher Street en bezoek de Stonewall Inn, waar een rel in 1969 de Amerikaanse Gay Rights Movement begon.

NYC: Ghosts & Ghouls of Greenwich Village-wandeltocht

6. NYC: Ghosts & Ghouls of Greenwich Village-wandeltocht

New York City staat bekend om zijn drukte en is de leefruimte geweest voor veel van Amerika's meest historisch belangrijke mensen. Bij elke stap die je zet in deze betonnen jungle, is de kans groot dat je iets tegenkomt met een verhaal dat je nog nooit eerder hebt gehoord. In deze dichtbevolkte stad vol met generaties van historische gebeurtenissen, is er één gebied met een echte reputatie voor paranormale activiteit: Greenwich Village. Ontdek de duistere kant van Greenwich Village tijdens deze spannende spooktocht van US Ghost Adventures. De stad is overspoeld met een fascinerende, tragische en vreemde geschiedenis. Ga op een levensveranderende ervaring en verken een kant van New York die maar weinigen durven te zien. Tijdens de tour bezoek je 9 spookachtige locaties in en rond Greenwich Village terwijl je historische plekken ziet die de thuisbasis zijn van enkele van de vreemdste verhalen die je ooit hebt gehoord. Je komt de Jefferson Market Library tegen, waar architectonische nieuwsgierigheid in het oog springt vanwege de unieke toren. Als je echter beter kijkt, zie je een duister verleden, want dit gebouw diende ooit als gevangenis voor de vrouwelijke criminelen van Manhattan en was ook de eerste nachtrechtbank. Daarna bezoekt u de locatie van de Triangle Factory Fire, een tragische gebeurtenis die leidde tot de dood van bijna 150 mensen. Je eindigt met een bezoek aan het Mark Twain House en een spookachtig restaurant, waar sinds 1910 consequent geesten van 200 jaar geleden zijn gezien. Terwijl je in het Mark Twain House bent, kun je kijken of je een glimp kunt opvangen van de beroemde auteur die rondloopt in een wit pak, dat veel getuigen beweren te hebben gezien.

NYC: persoonlijke privétour met chauffeur en gids

7. NYC: persoonlijke privétour met chauffeur en gids

Je chauffeur en best beoordeelde NYC-gids halen je op in een luxe minibusje met een panoramisch dak. Zij zullen u voorzien van hun deskundige planningsexpertise, zodat u uw eigen gepersonaliseerde rondleiding kunt samenstellen en de bezienswaardigheden van de stad kunt bezoeken die u het liefst wilt zien. Misschien zijn ze Central Park, het Vrijheidsbeeld, het Empire State Building of een van de honderden even fascinerende attracties. Wat er ook op je bucketlist staat, je vertrekt met onvergetelijke herinneringen aan de Big Apple. Essentiële sites in New York om te overwegen: - Times Square - Aardbeienvelden - Zo - Brooklyn Bridge - Sint-Pauluskapel - Centrale park - Greenwich dorp - Klein Italië - Wall Street - De Dakota -Washington Square-park - Chinatown - Ground Zero - Empire State Building - Rockefellercentrum - Vijfde straat - Flatiron-gebouw - Chelsea en Highline Park

New York: City Highlights zelfgeleide audiorondrit

8. New York: City Highlights zelfgeleide audiorondrit

Begin met het downloaden van de Action Tour Guide-app, die zal functioneren als uw persoonlijke gids, audiotour en kaart. Koop één tour per auto, niet per persoon. Iedereen luistert samen! Opmerking: deze tour van ruim 23,5 kilometer bestrijkt de essentie van New York City in 14-16 uur. Eenmaal gedownload begint uw tour door New York City op 764 Doris C Freedman Pl. Van daaruit ga je zuidwaarts naar de Trump Tower en hoor je over het hoofdkantoor van de voormalige president Donald J. Trump. Blijf doorrijden en u ziet de St. Patrick's Cathedral aan uw linkerhand - een fantastische rooms-katholieke kathedraal midden in deze moderne stad. Daarna bereik je het Rockefeller Center - bekend om zijn beroemde observatiedek, de 'Top of the Rock'. Dan kom je Times Square tegen - misschien wel de meest bezochte toeristische bestemming ter wereld. Terwijl u verder rijdt, ziet en hoort u nog meer iconische bezienswaardigheden, zoals het Empire State Building en Madison Square Park. Wist je dat de geschiedenis van Madison Square Park teruggaat tot eind 18e eeuw, toen het werd gebruikt als pottenbakkersveld en militair paradeterrein? Terwijl u doorrijdt, hoort u veel over de geschiedenis en het toerisme van de stad door de decennia heen. Canal Street is de volgende, gevolgd door City Hall Park. Ga vanaf daar verder op Pearl Street en hoor over de infrastructurele ontwikkeling die door de jaren heen in de stad heeft plaatsgevonden. Binnenkort komt de Manhattan Bridge. De Manhattan Bridge is een van de drie iconische bruggen die de levendige wijk Manhattan met het charmante Brooklyn verbindt. De volgende is de Brooklyn Bridge. Het is een hangbrug die de East River overspant en de stadsdelen Manhattan en Brooklyn in New York City met elkaar verbindt. Vanaf hier gaat u naar het financiële district van New York. Het is het historische en symbolische hart van de financiële sector van New York City, de thuisbasis van de New York Stock Exchange, de Federal Reserve Bank of New York en de American Stock Exchange, naast vele andere financiële instellingen. Als u besluit een wandeling te maken, zorg er dan voor dat u onze Wall Street Self-Guided Walking Tour gebruikt. Iets verderop ligt Battery Park. Het park is vernoemd naar de artilleriebatterij die daar eind 18e eeuw was gestationeerd om de stad te verdedigen. Ik raad u ten zeerste aan om de zelfgeleide wandeltocht door Battery Park te maken. Het volgende is het One World Trade Center, ook bekend als Freedom Tower, het hoofdgebouw van het World Trade Center-complex, gelegen in het financiële district van Lower Manhattan in New York City. Daarna rijd je langs de Hudson River en kom je aan bij een van de nieuwste parken van de stad: Little Island. Aan het einde van de tour hoor je ook over de voortdurende strijd van de stad tegen de krachten van de natuur. Uiteindelijk kom je aan bij Columbus Circle. Columbus Circle is een belangrijk en iconisch herkenningspunt van New York City, het is een must-see bestemming voor elke toerist die de stad bezoekt, en het biedt een grote verscheidenheid aan activiteiten en bezienswaardigheden. Je tour eindigt hier.

Rock and Roll geschiedenis en cultuur wandeltour in New York

9. Rock and Roll geschiedenis en cultuur wandeltour in New York

Maak je klaar om te rocken tijdens onze wandeltour door Greenwich Village en treed in de voetsporen van muzieklegendes. Bezoek de plekken waar Bob Dylan en Jimi Hendrix hun carrière lanceerden en CBGB waar punkrock werd geboren met Ramones, Talking Heads en Blondie. Bekijk Fillmore East, dat aan het eind van de jaren zestig de "Kerk van de Rock and Roll" werd genoemd en de Pyramid Club, waar muziek en kunst in de jaren tachtig samenkwamen. Bezoek het huis waar Buddy Holly zijn laatste nummers opnam voor zijn tragische dood. Stap in de levendige wereld van Andy Warhol in de Exploding Plastic Inevitable, waar de Velvet Underground een onuitwisbare stempel drukte op de muziekscene. Bezoek de plek waar Sid Vicious van de Sex Pistols aan zijn einde kwam en het bescheiden appartement waar John en Yoko hun eerste thuis in New York maakten. Ontdek de plekken die vereeuwigd zijn in klassieke albumhoezen van Bob Dylan, Ramones en Led Zeppelin. Eindig bij de legendarische White Horse Tavern waar de dichter Dylan Thomas zich op beruchte wijze dood dronk. Dit is een must-do tour voor elke muziekliefhebber. Boek nu en ga met ons mee voor een wandeling door de rock and roll geschiedenis! Duur: 2,5 uur Afstand: 3 mijl / 4,5 km

New York Audiogids - TravelMate app voor je smartphone

10. New York Audiogids - TravelMate app voor je smartphone

Je zult het gevoel hebben dat je een toeristische gids aan je zijde hebt die je de geschiedenis, bezienswaardigheden en curiositeiten van de stad vertelt. De audio-inhoud is professioneel gemaakt door een groep schrijvers van hoog niveau en wordt vertolkt door professionals op het gebied van televisie en radio. De audiogids bevat 51 audio-inhoud voor een totaal van 155 minuten. Dit zijn de interessante punten: New York Introductie De wonderen van de lokale keuken Brooklyn Bridge Bryant Park Central Park Chinatown Empire State Building Flatiron-gebouw Grand Central Terminal Guggenheim Museum Hoge Linie Lincoln Centrum Klein Italië Madison Square Garden Metropolitan Museum of Art Museum voor Moderne Kunst Nieuw Wereldhandelscentrum Rockefeller Centrum Saint John de Goddelijke Vrijheidsbeeld Times Square Union Square Wall Street Washington Square Park.

Alle activiteiten

34 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere activiteiten in Washington Square Park

Wil je alle activiteiten in Washington Square Park bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Washington Square Park

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 369 beoordelingen

Chuck was onze gids, een geweldige tour! Chuck heeft veel en goed uitgelegd. Het was leuk, ik zou het graag nog een keer willen doen.

Wij hebben echt genoten van de rondleiding! Wij hebben New York op een andere manier leren kennen! Heel erg bedankt voor je tijd!

Het was een geweldige en uitgebreide tour door Manhattan. In 3,5 uur alle hoogtepunten gezien, zeer snel en sportief gereden.

Super leuke tour, fietsen is een leuke manier om New York te ontdekken. Gids weet veel te vertellen!

Bob was een super gids. Zeer vriendelijk, humoristisch en wist veel te vertellen