Datums kiezen

Wat Phra Kaew

Wat Phra Kaew: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Flexi-tempelwandeltocht: Grand Palace, Wat Pho, Wat Arun

1. Flexi-tempelwandeltocht: Grand Palace, Wat Pho, Wat Arun

Je begint de reis door 6 minuten te lopen naar de Emerald Boeddhatempel. Je komt onderweg langs de amuletmarkt, één van de beroemdste, historische communautaire markten van Rattanakosin Island. Je ontdekt de eerste halte van Wat Phra Kaew die algemeen bekend is in het Engels als de tempel van de Smaragdgroene Boeddha en officieel als Wat Phra Si Rattana Satsadaram. Het wordt beschouwd als de meest heilige boeddhistische tempel van Thailand.  Je verkent het grote paleis dat de officiële residentie was van de koningen van Thailand. Tegenwoordig wordt het Koninklijk Paleis nog steeds gebruikt voor officiële evenementen. Verschillende koninklijke ceremonies en staatsfuncties worden elk jaar gehouden binnen de muren van het paleis. Je gaat na het Koninklijk Paleis verder naar Wat Pho, als je deze optie hebt gekozen. Onderweg passeer je de Tha Thien-markt, een culturele voedselmarkt die gedroogde, gezouten vis en groothandelsproducten verkoopt. Bezoek de tempel van de liggende Boeddha, Wat Pho. Het staat op de lijst van zes tempels in Thailand, geklasseerd als de hoogste graad van de eerste klas koninklijke tempels. Je komt meer te weten over koning Rama I die het tempelcomplex op een eerdere tempelsite heeft herbouwd en hoe het zijn belangrijkste tempel werd waar een restje van zijn as is vervat. De tempel wordt beschouwd als het eerste centrum voor medisch openbaar onderwijs dat wordt omringd door de marmeren illustraties en inscripties die in de tempel zijn geplaatst voor openbare instructies. Het is erkend door Unesco in zijn Memory of the World programma. Het belangrijkste is dat het de geboorteplaats is van de traditionele Thaise massage die tot op de dag van vandaag nog in de tempel wordt onderwezen en beoefend. Je maakt de lijst met verplichte tempels in Bangkok af door je reis voort te zetten naar Wat Arun (de tempel van de Dageraad), één van de beroemdste bezienswaardigheden van Bangkok, die bekend staat om zijn gigantische toren, naast de Chao Phraya-rivier, die 70 meter hoog is. De tempel is versierd met kleine stukjes gekleurd glas, omringd door Chinees porselein.

Bangkok: Grand Palace en begeleide wandeling Wat Phra Kaew

2. Bangkok: Grand Palace en begeleide wandeling Wat Phra Kaew

Maak een korte wandeltocht door Bangkok die je in slechts twee uur kennis laat maken met enkele van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad. Wees getuige van het Grand Palace van Bangkok en de tempel van Wat Phra Kaew tijdens deze tour met meerdere starttijden waaruit je kunt kiezen. Begin je avontuur met een reis naar het Grand Palace. Gelegen in het hart van Bangkok, wordt deze site beschouwd als een van de meest visueel verbluffende architectonische wonderen in Thailand. Dwaal rond in het enorme huis van de koninklijke familie en kijk uit naar briljante beelden, verbluffende beelden en meer. Ga naar Wat Phra Kaew, gelegen in het Grand Palace-complex en gewoonlijk de Tempel van de Smaragdgroene Boeddha genoemd. Deze tempel herbergt een van de meest heilige en vereerde beelden van het land. Bekijk het beroemde beeld dat uit één stuk jade is gemaakt en verken het tempelterrein.

Koninklijk Paleis, Wat Pho & Wat Arun: flexibele privétour

3. Koninklijk Paleis, Wat Pho & Wat Arun: flexibele privétour

 Reis naar het  oude deel van Bangkok en ontdek Wat Phra Kaew, die algemeen bekend staat als de Tempel van de Smaragdgroene Boeddha en officieel als Wat Phra Si Rattana Satsadaram. Het wordt beschouwd als de meest heilige boeddhistische tempel van Thailand.  Je verkent het grote paleis dat de officiële residentie was van de koningen van Thailand. Tegenwoordig wordt het Koninklijk Paleis nog steeds gebruikt voor officiële evenementen. Je gaat na het Koninklijk Paleis verder naar Wat Pho, als je deze optie hebt gekozen. Onderweg passeer je de Tha Thien-markt, een culturele voedselmarkt die gedroogde, gezouten vis en groothandelsproducten verkoopt. Je hebt de kans om naar Wat Pho te reizen met een  privéauto, een lokale tuktuk of je kunt er naartoe lopen. Bezoek de tempel van de liggende Boeddha, Wat Pho. Het staat op de lijst van zes tempels in Thailand, geclassificeerd als de hoogste klasse van de eersteklas koninklijke tempels en is door UNESCO erkend in het programma Memory of the World. Het belangrijkste is dat het de geboorteplaats is van de traditionele Thaise massage die nog steeds in de tempel wordt onderwezen en beoefend. Vervolg je reis naar Wat Arun (de Tempel van de Dageraad). Tijdens deze reis maak je ook kennis met een lokale pendelboot  die je over de Chao Phraya-rivier naar  Wat Arun brengt. De tempel is één van de beroemdste bezienswaardigheden van Bangkok die bekend staat om zijn gigantische toren, naast de Chao Phraya-rivier, die 70 meter hoog is. De tempel is versierd met kleine stukjes gekleurd glas, omringd door Chinees porselein. Na een leuke culturele halve dag uit bij elke geselecteerde optie, word je veilig teruggebracht naar je hotel in Bangkok om te genieten van de rest van je tijd in de City of Angels!

Bangkok: gepersonaliseerde privétour van een dag

4. Bangkok: gepersonaliseerde privétour van een dag

Je begint je 8 uur durende, gepersonaliseerde privétour door Bangkok wanneer je je gids in de hotellobby ontmoet. Profiteer van een reisschema dat kan worden aangepast aan je interesses. Jouw gids met licentie biedt je een gepersonaliseerde ervaring in de fantastische stad Bangkok. Leer de lokale manier van leven kennen door gebruik te maken van verschillende openbare vervoersmiddelen om van de ene plek naar de andere te komen. Je kunt gebruik maken van de Skytrain, metro, bus, taxi, tuk tuk en boot. Profiteer van de volledige flexibiliteit en beslis welke grote bezienswaardigheden je wilt bezoeken, waar je street food wilt proberen, welke bloemenmarkt je wilt verkennen, of je een boottocht wilt maken, of op koopjesjacht wilt gaan in een winkelcentrum zoals het MBK Center of het Platinum. Verken Rattanakosin Island om het Koninklijk Paleis, de Liggende Boeddha bij Wat Pho of Wat Arun te verkennen. Bezoek de beroemde Khao San Road of de Chatuchakmarkt. Geniet van een zorgenvrije dag en laat je gids alles voor je regelen, zodat je deze fascinerende stad optimaal kunt genieten.

Bangkok: pas je eigen privérondleiding door de stad aan

5. Bangkok: pas je eigen privérondleiding door de stad aan

Verken Bangkok op jouw manier tijdens een reis van een halve of hele dag met je eigen privéchauffeur en een optionele gids. Deze volledig aanpasbare ervaring geeft je de vrijheid om je eigen Bangkok-route samen te stellen op basis van je voorkeuren en prioriteiten. Laat je ophalen in een privévoertuig met airconditioning om je dag te beginnen en begin vervolgens met verkennen. Reis alleen met een chauffeur of verrijk uw reis door ervoor te kiezen om vergezeld te worden door een persoonlijke gids die op de door u gekozen bestemmingen weetjes over geschiedenis en cultuur met u kan delen. Bangkok is een levendige metropool boordevol activiteiten en dingen om te doen. Of je nu gaat tempelhoppen, door de steegjes van Chinatown wandelt of over de drukke markten slentert, in deze eclectische stad kun je nooit opraken van dingen om te doen, te zien en te beleven. Geef bij het afrekenen eenvoudig de drie tot vier attracties aan die u wilt zien, met een paar extra bezienswaardigheden, zodat uw chauffeur of gids verschillende opties heeft om het beste schema voor u samen te stellen op basis van geografie en diversiteit. Als je niet weet waar je moet beginnen, zijn de hoogtepunten die je zeker moet bezoeken het Grand Palace en Wat Phra Kaew (Tempel van de Smaragdgroene Boeddha), Wat Arun (Tempel van de Dageraad), Wat Pho (Tempel van de liggende Boeddha), Chinatown (Yaowarat ), en het Jim Thompson House.

Bangkok: Grand Chao Phraya-dinercruise met liveshow

6. Bangkok: Grand Chao Phraya-dinercruise met liveshow

Laat de schoonheid van de stad 's nachts adembenemend zijn tijdens deze cruise die je langs bezienswaardigheden zoals de Tempel van de Dageraad en het Koninklijk Paleis voert. Eet het diner bij kaarslicht en geniet van versnaperingen zoals thee en koffie. Check in bij het personeel en ontvang een warm Thais welkom van de bemanning als je aan boord gaat. Vertrek vanuit Asiatique aan de rivier, onder het genot van een drankje en genietend van het prachtige avondlandschap aan beide zijden van de rivier op een openluchtdek. Verdwaal in de schoonheid van prachtige architectuur aan de rand van de rivier terwijl de stad oplicht voor de nacht. Bewonder het uitzicht op de Tempel van de Dageraad, Wat Phra Kaew, het Koninklijk Paleis, de Rama VIII-hangbrug en een reeks hotels aan het water van wereldklasse. Trakteer uzelf op een scala aan Thaise en internationale gerechten van het buffet. Geniet van de charme en romantiek van de stad terwijl je eet bij kaarslicht terwijl getalenteerde muzikanten en zangers je vereren met hun muziek. Keer aan het einde van uw cruise terug naar de rivieroever van Asiatique.

Het Beste van Bangkok: tempels & langstaartboot met lunch

7. Het Beste van Bangkok: tempels & langstaartboot met lunch

Begin je avontuur met een bezoek aan de Emerald Buddha-tempel. Passeer de amuletmarkt, één van de beroemdste, historische communautaire markten van Rattanakosin Island. Ontdek de eerste halte van Wat Phra Kaew, beschouwd als de meest heilige boeddhistische tempel in Thailand. Je verkent het Grote Paleis, de officiële residentie van de koningen van Thailand, die nu worden gebruikt voor officiële evenementen. Passeer de Tha Thien-markt, een culturele markt voor levensmiddelen.  Bezoek de tempel van de liggende Boeddha, Wat Pho, beschouwd als de vroegste centrum voor medische openbare onderwijs, erkend door UNESCO in zijn Memory of the World-programma. Ontdek meer over de geschiedenis ervan van je gids.  Rust uit en probeer het lokale straatvoedsel van Bangkok in Tha Tien. Proef Thais straateten voor een voorproefje van de Thaise kooktradities. Vervolg je reis naar Wat Arun (de Tempel van de Dageraad), één van de beroemdste monumenten van Bangkok die bekend staat om zijn gigantische toren van 70 meter hoog. Neem een speedboot naar Thonburi, de voormalige hoofdstad van Thailand, minder ontwikkeld dan de andere kant van de rivier. Veel van de traditionele kleine waterwegen, khlongs, bestaan er nog steeds.

Bangkok in een dag: tour langs hoogtepunten met gids

8. Bangkok in een dag: tour langs hoogtepunten met gids

Je begint je 7 uur durende tour om 08:00 wanneer je wordt opgehaald in de lobby van je hotel in Bangkok. Vervolgens bezoek je het Koninklijke Paleis van Bangkok en de Tempel van de Smaragdgroene Boeddha, de voormalige residentie van de koningen van Thailand sinds 1782, met het openbaar vervoer. Onderweg stop je bij een bloemenmarkt om het leven van de lokale Thaise bevolking te bekijken. Kom meer te weten over de  geschiedenis en cultuur van Thailand van je gids Na het Koninklijke Paleis en de Tempel van de Smaragdgroene Boeddha ga je naar Wat Pho oftewel de Tempel van de Liggende Boeddha, waar je een geweldig boeddhabeeld kunt bewonderen. Je steekt de prachtige rivier Chao Phraya over met een openbare boot om Wat Arun te bezoeken, ook wel bekend als de Tempel van de Dageraad. Het is een van de absolute musts in Bangkok, waar je de beroemde hoge toren van 70 meter kunt bekijken. Geniet van een optionele Thaise lunch in een lokaal restaurant, waarna je per openbare boot naar Chinatown wordt gebracht. Verken Chinatown en de oude markt om het alledaagse leven te observeren. De reis eindigt met een rit terug naar je hotel in Bangkok. In plaats van het gebruik van het openbaar vervoer kun je ook kiezen voor privévervoer door een auto met airconditioning. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een privé boottocht van 1 uur met een langstaartboot te boeken.

Grand Palace, drijvende markt van Damnoen en rondleiding door de Maeklong-markt

9. Grand Palace, drijvende markt van Damnoen en rondleiding door de Maeklong-markt

Breng een dag door met het ontdekken van enkele van de beste markten en tempels die Bangkok te bieden heeft. Geniet van een combinatie van lokale cultuur, bezienswaardigheden en proeverijen. Bezoek eerst de Maeklong Railway Market. Genaamd "Talat Rom Hup", wat ongeveer "markt met paraplu's" betekent, kijk hoe de verkopers zich haasten om hun kraampjes in te pakken als er een trein voorbijrijdt langs het spoor dat door de markt loopt. Verken en zie hopelijk de trein passeren voordat je plaats maakt voor de volgende halte, de Damnoen Saduak Floating Market. Ontdek een van de bekendere drijvende markten in de stad, die bestaat uit een netwerk van smalle grachten bezaaid met verkopers die hun boten gevuld met hun waren peddelen. Geniet van de georganiseerde chaos op de rivier, van lokale producten tot souvenirs, voordat je stopt voor een lunch in een lokaal restaurant, op eigen kosten. Nadat je je hebt overgegeven aan een verscheidenheid aan smakelijke Thaise gerechten, ga je op weg naar Wat Phra Kaew, ook wel bekend als de Tempel van de Smaragdgroene Boeddha, een van de meest heilige tempels van het land. Geniet van de rustige en spirituele omgeving voordat je naar het Grand Palace gaat. Bewonder de voortreffelijke architectuur en talloze afbeeldingen hier, ooit de thuisbasis van de Thaise koninklijke familie tot het begin van de 20e eeuw.

Grand Palace, Wat Pho en Wat Arun: rondleiding in het Spaans

10. Grand Palace, Wat Pho en Wat Arun: rondleiding in het Spaans

Vertrek op een van de meest populaire en spectaculaire Spaanse rondleidingen in Bangkok, zorgvuldig ontworpen om gasten alle belangrijke en bekende attracties in één dag te laten zien. Reis te voet en met alle soorten vervoer zoals tuk tuk, boot, luchttrein en metro, en vermijd de beruchte verkeersproblemen van Bangkok. Leer meer over de geschiedenis van Thailand, zijn monarchie en de belangrijkste tempels van de grote hoofdstad Bangkok. Dompel jezelf onder in deze geweldige stad, vol geheimen en contrasten. De eerste stop is bij de Tempel van de liggende Boeddha (WatPho), die bekend staat als de oudste en grootste tempel in Bangkok en beschikt over indrukwekkende omheiningen en een oppervlakte van bijna 20 hectare. Het Grand Palace, een van de huizen van de koning van Thailand, is een must-visit site en is wereldwijd bekend. Smaragdgroene Boeddha (Wat Phra Keo) is de belangrijkste Boeddha in Thailand. Bezoek de tempel waar nog steeds religieuze ceremonies worden gehouden. Steek daarna de rivier over tijdens een leuke sightseeingtour per boot. Geniet van het prachtige, panoramische uitzicht over de stad voordat je aankomt bij de volgende halte van de tour, Wat Arun, beter bekend als de tempel van de dageraad. Bewonder het silhouet van Chinees porselein en klim naar de top van de pagode om over zijn geschiedenis te horen. Kies de touroptie die het beste bij je past en profiteer van de service van een Spaanstalige gids.

Beschikbare activiteiten

19 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 2

Andere activiteiten in Wat Phra Kaew

Wil je alle activiteiten in Wat Phra Kaew bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Wat Phra Kaew

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 2.112 beoordelingen

Uitstekende ervaring! We hadden een zeer goede gids: buigen (niet zeker van de spelling sorry meneer). Hij legde ons de geschiedenis van Thailand en de tempels heel goed uit, speelde de fotograaf voor ons, kocht zelfs water en kleine dingen om van te snoepen, echt heel gul. Zijn uitleg in het Engels is heel duidelijk. De tempels zijn erg mooi! Ik raad +++ aan

We had a great tour, have seen Wat Arun and Grand Palace etc... Guide was really good, very enthousiastic and helpfull! Very nice way to experience Bangkok and for learning to use the different ways of transportation. I would recommend everybody! Thanks Jay (hope I spell your name correctly), for the good guidance!!

Het was een erg leuke, spannende en vermakelijke tour. Onze gids (Boing) was gewoon geweldig en super grappig. Hij heeft ons veel uitgelegd en al onze vragen beantwoord! We zouden deze tour aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in de cultuur en religie!

We had a wonderful guide, Wid. Very clear explanation, very friendly, great tour!

A lot to see, well explained, nice guide, spoke excelent English