Kies data

Water World

Water World: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Costa Brava: Water World Aquatic Park & optionele transfer

1. Costa Brava: Water World Aquatic Park & optionele transfer

Breng een dag vol plezier door in Water World Aquatic Park en creëer onvergetelijke vakantieherinneringen. Met je ticket krijg je toegang tot het park en kun je op je gemak op verkenning gaan. Je kunt je dagje uit ook opwaarderen en kiezen voor een pendeldienst heen en terug naar het park vanuit Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna, Malgrat de Mar, Blanes, Lloret de Mar en Tossa de Mar. In het park kun je je uitleven in indrukwekkende achtbanen, een plons nemen in het zwembad, van epische glijbanen suizen, of gewoon ontspannen en genieten van de zon. Er is genoeg om je bezig te houden, waaronder 15 unieke attracties, zoals X-Treme Mountain, Water Mountain en Rafting River, en een golfslagbad waar je lekker kunt chillen. Als je eenmaal trek hebt gekregen van al dat plezier, kun je een keuze maken uit de vele eetgelegenheden in het park.

  • Toegangstickets
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Water World

Wil je alle activiteiten in Water World ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Water World

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 24 beoordelingen

Het was een UITSTEKENDE ervaring in het waterpark, afgezien van in de rij staan aan het begin. Ik had mijn tickets al 2 weken voordat ik daar aankwam gekocht en het was een QR-code op mijn telefoon. Dus ik denk duidelijk dat als ik daar aankom, ik gewoon mijn code laat zien en ze ons binnenlaten, nee !! Nadat we in een rij in de rij stonden en ons realiseerden (toen we bij de slagboom kwamen) dat we voor niets in de rij stonden. We moesten toen aansluiten bij een andere rij en hen vervolgens onze QR-code laten zien om papieren toegangsbewijzen te krijgen. Zeer verwarrend en het hele proces kostte ons ongeveer 30 minuten voordat we daadwerkelijk het park binnengingen. Afgezien daarvan is het waterpark zelf geweldig! Ik kan de ritten helemaal niet verwijten, de rij om op elke rit te komen was ook niet al te slecht. Ik ging op ELKE rit en ik denk dat de langste waarvoor ik in de rij stond waarschijnlijk 45 minuten was. Het weer was ook geweldig. Dit park is een absolute aanrader als je Ll

Prima park, om met vrienden te doen. Ik raad aan om in goede vorm te komen, want de camping ligt op heuvels, dus er zijn veel hellingen en je zult veel trappen moeten nemen. Afgezien daarvan zijn de dia's geweldig.

Het was een mooie en alpine ervaring. De spellen zijn mooi, enthousiast, leuk en veilig. Sessies zijn in de schaduw. Het negatieve is de niet-gesloten douche. En de verandering van kledingkamers is niet gesloten

Goed verzorgd park, veel assortiment aan glijbanen. Alleen de horeca liep niet….erg lang moeten wachten om te bestellen en toen weer om de bestelling te krijgen!

geweldig, er ontbreekt niets, neem gewoon slippers mee om op het beton te lopen, het verslijt je voeten omdat het groot is en er een druppel is.