Wawel

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Wawel

Wil je alle activiteiten in Wawel ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Wawel

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 4.013 beoordelingen

Super! zeker een aanrader!! Laat je niet verleiden door de mensen die je willen mee nemen op prive rit; Je betaald 3x zo veel. Ik stoorde mij er niet aan dat er nog 3 andere koppels in de wagen zaten. Het was er lekker warm, we stopten 3x om enkele zaken van dichtbij te kijken. Toen wij het Shinlers museum wilden bezoeken regelde de dame ons tickets. We moesten niet wachten in de rij en kregen een uur de tijd. Ze bleef op ons wachten en werden daarna terug naar het centrum gebracht. zeker een aanrader!

In deze tour zie je alle highlights. We hadden iets minder weer, wel lekker warm in het karretje maar kan je geen echte mooie foto's maken door het plastick. Van de tour zelf een hele aardige gids die zelf ook nog dingen vertelde zijn we de volgende dag nog naar een paar highlights gelopen wat allemaal prima te doen is.

Het was een leuke eerste ervaring op een segway. Voor aanvang kregen we een kleine trainingssessie. Daarna hebben we een leuke rit door krakau gedaan. De gids informeerde ons goed

Leuke manier om de stad te verkennen! Tourguide sprak goed Engels, en wist heel veel!

real great. a lot of information, enthousiastic tourguide with really Nice stories!