Wawel

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Wawel

Wil je alle activiteiten in Wawel ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Wawel

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 4.221 beoordelingen

Magda was geweldig en fantastisch. Ik had geluk en was de enige in de groep, dus had een "privé" tour en ik had niets meer kunnen vragen. Ze gaf me zoveel informatie, beantwoordde al mijn vragen en deed zelfs haar best om mijn eerste ervaring in Krakau de moeite waard te maken. Heel erg bedankt, Magda! Deze tour is een must met Magda. Ze zal je alles vertellen wat je moet weten en nog wat. Ze is ook een wereldreiziger en heeft zo'n schat aan kennis om al haar ervaringen te delen. :)

We hebben de tour de dag ervoor geboekt. Samen met mijn vriend waren we de enige bedienden. Onze gids Eva was zeer goed geïnformeerd en vertelde de geschiedenis erg interessant. De tour omvat alleen een bezoek aan de heuvel, zonder de kerk of het kasteel zelf te betreden. Ik raad je echter aan om 1,5 uur vrije tijd aan deze tour te besteden

Wij houden van het water. Wij hebben dan ook de trip van 1 uur gemaakt. Een stad bijzonder om te zien vanaf het water. De Engelse uitleg was prima. Deze korte boottocht paste precies in ons programma om Krakau beter te leren kennen.

Deze trip is bijzonder aan te bevelen. Onze vrouwelijke gids was zéér enthousiast. Het geeft een mooi overzicht van de stad in een korte tijd. Erg leuk om mee te maken.

Online aankoop, stiptheid bij het ophaalpunt, glimlachend personeel met uitgebreide kennis van Krakau ... .. Ik raad het aan