Wawel

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Wawel

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 5.095 beoordelingen

Super! zeker een aanrader!! Laat je niet verleiden door de mensen die je willen mee nemen op prive rit; Je betaald 3x zo veel. Ik stoorde mij er niet aan dat er nog 3 andere koppels in de wagen zaten. Het was er lekker warm, we stopten 3x om enkele zaken van dichtbij te kijken. Toen wij het Shinlers museum wilden bezoeken regelde de dame ons tickets. We moesten niet wachten in de rij en kregen een uur de tijd. Ze bleef op ons wachten en werden daarna terug naar het centrum gebracht. zeker een aanrader!

In eerste instantie niemand op de ontmoetingsplaats en op zondag bedrijf lastig te bereiken. Na 3 kwartier contact en boeking was niet duidelijk. Na 20 minuten teruggebeld: boeking stond niet in de agenda en de Nederlandse gids was die dag niet beschikbaar. Uiteindelijk een heel enthousiaste gids maar helaas een kortere toer vanwege onze volgende geboekte activiteit.

Het is een leuke fietstocht! De gids vertelt veel en noemt ontzettend veel jaartallen. Je moet echt geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van Krakau. Maar fietsend door Krakau is een mooie manier om alle belangrijke plekjes te zien.

Leuke tour, vooral wanneer je voor het eerst in de stad bent. Je ziet veel in korte tijd. Fijn dat je ook momentjes hebt om even de benen te strekken en rondte kijken. Super dat flexibel afzetten in de stad mogelijk was.

Great bike tour wit Alex out guide. He did a brilliant job moving us thru the city and showing us the right places. Good stories with humor and facts, excellent English spoken. This is how it's suppose to be !!