Kies data

Welcome to Rome Museum

Welcome to Rome Museum: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Rome: Welcome To Rome, een meeslepende reis door de tijd

1. Rome: Welcome To Rome, een meeslepende reis door de tijd

Welcome To Rome is een meeslepende ervaring die je meeneemt in de geschiedenis van deze fantastische stad. Een bezoek aan Welcome To Rome staat gelijk aan een reis door ruimte en tijd. Je ervaart deze reis in een meervoudige projectie: de muren en plafonds rondom je komen tot leven terwijl op de grond een model van de stad oplicht die je de evolutie van de stad door de eeuwen heen laat zien. Deze immersieve projectie laat je in 27 minuten 2700 jaar uit de geschiedenis van Rome zien en leidt je door de tijdperken die de Eeuwige Stad z'n identiteit hebben gegeven. Het voelt alsof je vliegt over de stad terwijl het door de eeuwen heen verandert, bewegend tussen monumenten, paleizen, kerken en pleinen. Maak je bezoek compleet met een bezoek aan 4 grote interactieve modellen die je de kans geven om de geschiedenis van enkele buitengewone meesterwerken te ontdekken: het Keizerlijke Forum, het Augustusforum, het Mausoleum van Adrianus en de Sint-Pietersbasiliek. Deze spectaculaire projecties en interactieve modellen geven je naast een unieke ervaring de mogelijkheid om de evolutie van deze boeiende stad beter te begrijpen. De voorstelling vindt plaats in het ex Cinema Augustus, Corso Vittorio Emanuele II 203. Deze projectie en de interactieve tentoonstellingen zijn ook toegankelijk voor andersvalide bezoekers. Je kunt tijdens openingstijden op elk moment je tour beginnen, want de show wordt voortdurend herhaald. Je krijgt een audiogids mee die beschikbaar is in 8 talen: Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Russisch, Chinees en Japans.

  • Toegangstickets
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Welcome to Rome Museum

Wil je alle activiteiten in Welcome to Rome Museum ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Welcome to Rome Museum

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 285 beoordelingen

Een uitstekende activiteit om de rondleidingen door de stad beter te begrijpen

Een 3D-animatiefilm die ongelooflijk is gemaakt om de bezoeken die u tijdens uw verblijf zult maken, in perspectief te plaatsen. De geschiedenis van de stad, haar stedelijke evolutie en de historische aspecten worden zeer goed benadrukt. Mijn 7-jarige dochter vond het geweldig en visualiseerde de gebouwen veel beter in vergelijking met de resterende ruïnes. Een superpositie van virtuele afbeeldingen op modellen maakt het mogelijk om het landschap van toen te realiseren.

Uitstekende ervaring omdat we het aan het begin van het verblijf hebben gedaan. De geschiedenis van Rome gepresenteerd op deze manier kunnen we de stad, zijn rijke en lange geschiedenis en de monumenten bezochten we de volgende dag te bekijken. Het reliëf kaart van Rome stelt ons in staat om goed te vinden en goed te begrijpen. Helemaal niet lang, goed geïnstalleerd in een bioscoop en dankzij de audiogids geen probleem van begrip

De tour is echt cool en de 3D-animaties helpen om de oude schoonheid van alle rotsen en kolommen in heel Rome te begrijpen. Het beste deel was de bioscoop met 4 schermen en de film waarin de geschiedenis van Rome op een snelle en interessante manier werd uitgelegd. Absoluut de moeite waard!

absolute aanrader!! wanneer je Rome bezoekt moet je beginnen met dit bezoek. men krijgt dan een veel betere indruk van de geschiedenis van Rome. je trip naar Rome krijgt dan zeker meer inhoud! Tip! meer keuze in verschillende talen!

Echte aanrader om deze informatie over het ontstaan van Rome aan het begin van de Rome trip te hebben. Ook alles goed in beeld gebracht. De tijd (ca. 2 uur) en het geld zeker waard.