Wembley Stadium

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Annuleer tot 24 uur voor het begin van je activiteit voor volledige restitutie.

Wembley Stadium: wat gebeurt daar allemaal?

Het oorspronkelijke Wembley Stadium werd in 1923 gebouwd. Sindsdien doet het dienst als iconische locatie voor sport en muziek. Hier een paar voorbeelden van wat zich zoal heeft afgespeeld in dit legendarische stadion.

 • Voetbal

  1. Voetbal

  Voetbal was de hoofdbestemming voor Wembley. Menig FA Cup finale is hier gespeeld, en ook het Engels elftal trapt vaak in Wembley af.

 • London Olympics

  2. London Olympics

  Londen was al geselecteerd als Olympische stad voor de Spelen van 1944, maar door WOII werden ze uitgesteld tot 1948. Ze werden bekend als de Spelen van de Bezuinigingen.

 • 3. Live Aid

  "Dit 16 uur lange liefdadigheidsconcert vond in 1985 simultaan plaats in Londen en in Philadelphia. Het was een evenement van ongekende omvang.

 • 4. Queen Live at Wembley

  Een jaar na Live Aid, in 1986, keerde Queen terug in Wembley voor twee avonden. Dit onvergetelijke concert zou het laatste zijn voor Freddie Mercury's dood.

 • 5. Michael Jackson BAD tour

  Jackson verbrak alle records met deze tour. Hij speelde maar liefst 7 avonden achter elkaar in Wembley, voor een publiek van in totaal 504,000 mensen!

Plan je bezoek

 • Wat zijn de openingstijden?

  Naast de evenementen kun je het Wembley Stadion het hele jaar door bezoeken voor tours, met uitzondering van bepaalde data voor evenementen. Rondleidingen vertrekken tussen 10:00 en 17:00 elk uur (laatste tour: 16:00), we raden je aan van tevoren te boeken.

 • Wat kost de toegang?

  Vooraf gekochte tickets kosten voor volwassenen £17, voor kinderen/ouderen £10 en voor een gezin (2+2) £45. Ter plekke kosten tickets voor volwassenen £19, voor kinderen/ouderen £11 (gezinstickets niet beschikbaar).

Goed om te weten

 • Wanneer bezoeken
  Tussen 10:00 en 16:00 vertrekt elk uur een tour, 365 dagen per jaar tenzij een evenement is gepland.
 • Toegangsprijzen
  Vooraf gekochte tickets voor volwassenen £17, kinderen/ouderen £10, gezin (2+2) £45. Ter plekke kosten ze iets meer.
 • Heb ik een gids nodig?
  Zeker aan te raden. Check onze populairste tours.
 • Hoe kom ik er?
  Metrolijn Jubilee en Metropolitan: Wembley Park Station. Metrolijn Bakerloo en London Overground: Wembley Central Station.
 • Extra tips

  • Een tour met een gids duurt 75 minuten, maar trek minstens 90 minuten uit voor je bezoek.

  • Je mag geen eten of bagage meenemen.

Wat anderen zeggen over Wembley Stadium

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.902 beoordelingen

Een goed plan wanneer je actief de stad bezoekt!

Genoeg te zien, bezichtigen en aan te doen met deze pass. Het is erg handig, want je hebt vooraf al betaald voor bijna alle activiteiten die de moeite waard zijn. Als je actief dingen wilt bezichtigen in de stad is dit echt een uitkomst!

Interessant want toch zo'n 60 euro korting in totaal voor 4 attracties (2 volwassenen + 1 kind van 9). Minder interessant dat je evenzeer telkens aan de ticket office moest gaan aanschuiven voor de toegangskaartjes.

Prima Pass, alleen jammer dat de London Eye, Shrek Adventure en Burkingham Palace er niet bij horen. Hier kun je dus niet gratis naar binnen. Voor de rest met de pass veel gezien en gedaan in Londen

Ideaal, gebruik in combinatie met de ov kaart!

Londenpas in combinatie met de oyster ov-kaart is ideaal om Londen te verkennen.