Wenen Architectuur
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Architectuur in Wenen

Bekijk alle Architectuur in Wenen
Bekijk alle 260 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Wenen

Brigitte onze gids, was een zeer waardevol. Een vat vol met informatie. Geduldig beantwoorde ze al onze vragen. Enorm veel geleerd. Als je geïnteresseerd bent in de geschiedenis van Wenen, dan is dit een leuke, (inter)actieve manier om aan informatie te komen. Our guide, Brigitte, was very valuable. A barrel full of information. She patiently answered all our questions. Learned a lot. If you are interested in the history of Vienna, this is a fun, (inter) active way to get information

Wenen: ondergrondse wandeltocht van 1,5 uur Beoordeeld door Tulay, 02-03-2020

(Deze beoordeling is voor de Engelstalige "Vienna’s Secrets – Backyards & Mysterious Locations" tour) One gids, Utte (ik hoop dat ik haar naam juist heb), slaagde erin om de juiste mix te brengen van leuke en historische weetjes zonder dat je de indruk krijgt terug in de geschiedenisles te zitten. De tocht zelf brengt je zoals de titel het zegt naar mooie, en in het drukke Wenen heel rustige, plekjes. Een aanrader!

Wenen: stadswandeling van 2 uur Beoordeeld door Tim, 23-02-2020

Het begon een beetje luguber (crypte onder een kerk) maar al bij al een toffe uitstap met een sympathieke gids met een fijn gevoel voor humor. Aan de hand van verhalen en anekdotes neem je onbewust wat geschiedenis op van deze stad.

Wenen: ondergrondse wandeltocht van 1,5 uur Beoordeeld door Bruno, 08-03-2020

Hele beleving. Goede muzikanten. Erg leuk dat iedereen ook netjes gekleed is. Dat maakt het extra bijzonder. Als je in Wenen bent mag je dit echt niet missen. Een minpuntje. Geen drankje er bij.

Wenen: Vivaldi's Vier Jaargetijden in de Musikverein Beoordeeld door Anoniem, 23-02-2020

Prima, informatieve tour met deskundige gids. Goede fiets. Tour was met 2,5 uur wat aan de korte kant echter zeker aan te raden.

Klassiek Wenen: geleide fietstour van 3 uur Beoordeeld door Erwin, 22-07-2020