Transfer

CAT-transfer: Luchthaven Wenen - Wien Mitte

Activiteitenaanbieder: CAT-City Airport Train

CAT-transfer: Luchthaven Wenen - Wien Mitte

Activiteitenaanbieder: CAT-City Airport Train

Vanaf € 11 per persoon

Gebruik het CAT-ticket en reis met de City Airport Train tussen de luchthaven van Wenen en het stadscentrum. Reis met het CAT-ticket veilig, ontspannen, zonder in het verkeer te komen in slechts 16 minuten.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Duur 16 minuten - 30 dagen
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Gebruik de snelle en comfortabele City Airport Train om het centrum van Wenen te bereiken.
 • Rijd van de luchthaven van Wenen naar het stadscentrum in slechts 16 minuten zonder verkeer.
 • Geniet van de aangename jet-ambiance en profiteer van de CAT City check-in.
Volledige beschrijving

Boek een kaartje voor de treinreis van de luchthaven van Wenen naar het centrum van de stad met de City Airport Train. Bij aankomst op de luchthaven van Wenen volg je de groene CAT-borden naar het perron van de CAT-City Airport Train. Met de moderne dubbeldekstreinen bereik je het station Wien Mitte-Landstraße in slechts 16 minuten, met een directe verbinding naar de Weense metro. Het CAT-station Wien-Mitte bevindt zich bij het centraal gelegen metrostation Landstraße (U3/04). Het centrum van Wenen en vele hotels zijn van hieruit gemakkelijk te voet bereikbaar.

Tijdens de korte reis met de City Airport Train kun je achterover leunen en ontspannen. De jetsfeer en de comfortabele stoelen in de dubbeldekswagons van de City Airport Train zorgen voor ontspanning. Met het even interessante als vermakelijke programma dat de informatieschermen je bieden, vliegt de korte overstaptijd voorbij. Op de dag van je vertrek kun je met de CAT City Check-In jouw bagage inchecken in Wien-Mitte en de rest van de tijd in de stad doorbrengen zonder met een koffer rond te lopen. In de CAT-foyer vind je 30 kluisjes voor het veilig opbergen van je handbagage. City Check-In wordt aangeboden door bepaalde luchtvaartmaatschappijen.

De City Air Terminal in het stadscentrum biedt je alle diensten van een internationale luchthaventerminal. Bagage kan worden ingecheckt bij de selfservice incheckautomaten waar je je instapkaart ontvangt. Eenmaal op de luchthaven kun je direct naar de gate gaan. De City Check-In is een dienst speciaal voor CAT-klanten en kan alleen worden gebruikt op vertoon van een geldig CAT-ticket.

Inbegrepen
 • Ticket voor 1 persoon voor de CAT City Airport Train (enkele reis of retour, afhankelijk van de geboekte optie).
  Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
  Vereisten voor deelnemers
  • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
  • Alle deelnemers van 12 jaar en ouder moeten één van de volgende documenten kunnen overleggen: bewijs van volledige vaccinatie; bewijs van eerste vaccinatie die minstens 22 dagen geleden is toegediend; bewijs van Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden óf een negatieve PCR-test die niet meer dan 48 uur voor begin van de activiteit is uitgevoerd

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Trefpunt

  CAT-perron op de luchthaven van Wenen of het CAT-perron in het station Mitte/Landstraße in Wenen.

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Goed om te weten

  • Deze dienst rijdt dagelijks om de 30 minuten tijdens de openingsuren van maandag tot en met zondag (inclusief feestdagen).
  • Dienstregeling: elk uur om 7 en 37 minuten over het uur naar de luchthaven en elk uur om 8 en 39 minuten over het uur naar het centrum van Wenen.
  • De CAT-tickets zijn 6 maanden geldig.
  • Kinderen onder de 15 jaar rijden gratis mee met CAT.
  • Gedetailleerde informatie over welke luchtvaartmaatschappijen City Check-In aanbieden in de CAT-terminal in Wien Mitte vind je op de City Airport Train-website.
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,7 /5

  gebaseerd op 980 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   3,6/5
  • Vervoer
   4,5/5
  • prijs / kwaliteit
   4,4/5
  • veiligheid
   4,8/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  We reisden van de luchthaven van Wenen naar het station Wien Mitte, het station bevindt zich op hetzelfde vliegveld, je hoeft niet eens te vertrekken en het is heel goed aangegeven om het te vinden. En ze vertrekken evenzeer, of het nu een weekend of werkdag is. Ze bieden je ook de mogelijkheid om je koffers in te checken vanaf het station voor het geval je net genoeg tijd hebt (ik weet niet of het extra kosten met zich meebrengt omdat ik het niet heb gebruikt.)

  Verder lezen

  24 februari 2020

  Ik ben erg blij dat ik van tevoren een retourtje heb geboekt. Geen wachtrijen bij kaartautomaten - rechtstreeks naar CAT-trein. CAT is gemakkelijk te vinden - je hoeft alleen de groene pijlen te volgen bij aankomst en een paar minuten later sta je in de trein. Vanuit Wien Mitte kunt u elke trein / metro / bus nemen die u nodig heeft. Train zelf is zeer modern, zitplaatsen comfortabel. De reis van / naar de luchthaven van Wenen duurt ongeveer. 16min.

  Verder lezen

  6 december 2019

  Waw! Dat is wat ik noem topservice en topcomfort!

  Een echte rode loper van de luchthaven naar de stad en terug. Het idee om slechts vanuit één station in Wenen te vertrekken (perfect met metro te bereiken in enkele minuten) is essentieel: 16 minuten reistijd. Plus dat je kan inchecken voor je vlucht en je bagage registreren in het station in Wenen: wat een tijdswinst en comfort! CAT: daar kunnen andere Europese steden een voorbeeld aan nemen. Let's take the CAT!

  Verder lezen

  1 oktober 2019

  Product ID: 34279