Wenen City cards
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot

Populaire City cards in Wenen

Bekijk alle 208 tickets en tours

Ontdek de Oostenrijkse hoofdstad met de Vienna Card

De Vienna Card is 48 of 72 uur geldig en biedt korting bij topattracties. Er zijn ook kortingen beschikbaar op entertainment en bepaalde winkels en horeca.

Schloss Schönbrunn

Met de Schönbrunn Pass Classic of Pass Gold krijg je 20% korting op een tour door het paleis met audiogids. Wat voor toegang je krijgt tot andere paleisattracties hangt af van het type pas dat je aanschaft.

Belvedere

Je kunt korting krijgen op combinaties van attracties, of een ticket met korting kopen voor Oberes of Unteres Belvedere.

Foto: Daniel Stockman @ Flickr (CC BY-SA 2.0)

Spaanse Rijschool

Krijg korting op een opvoering van de beroemde Lippizaner paarden in de Winterrijschool bij de Hofburg. De traditie in deze rijschool wordt al 450 voortgezet.

Het Weense Reuzenrad

Het reuzenrad uit 1897 is na een brand in 1945 herbouwd en biedt bezoekers aan het pretpark Prater een prachtig uitzicht over de Oostenrijkse hoofdstad.

Foto: Clemens Pfeiffer @ Wikipedia (CC BY 2.0)

Jongenskoor Wenen

Geniet van dit wereldberoemde jongenskoor in de Musik und Theater Konzerthalle. Je krijgt 10% korting op optredens in de avond (tussen mei en oktober).

Plan je bezoek

Openbaar vervoer

Je reist gratis met de bus, metro en tram, en je mag een kind van 15 of jonger meenemen. Op de Ring Tram en tussen het vliegveld en de stad reis je voor een gereduceerd tarief.

Kortingsboekje

Bij de Vienna Card zit een boekje met 120 pagina's aan informatie voor bezoekers over de kortingen die ze in de stad kunnen krijgen.

Wat anderen zeggen over Wenen

de Vienna pas is handig en relatief voordelig om veel te gaan zien

De Vienna pas is handig om in Wenen veel bezienswaardigheden te gaan bekijken. Wel beperkte tijden om deze af te halen bij de luchthaven of in het centrum (Opern)

Vienna PASS: 1, 2, 3 of 6 dagen sightseeing Beoordeeld door een GetYourGuide klant, 27-12-2016

de Vienna Card maakt je vakantie in Wenen tot een feest.

We hebben de Vienna Card vooral gebruikt in het openbaar vervoer. Wenen heeft een goed metronet, waar je met de Card gratis gebruik van kan maken.

Zie meer en betaal minder: Vienna Card Beoordeeld door Koos, 17-09-2016

Prima mogelijkheid om Wenen te verkennen.

Met de 3-daagse Vienna Card kun je zo vaak je wilt gebruik maken van het openbaar vervoer, waardoor je snel en gemakkelijk overal kunt komen. Het is wel aan te raden informatie van U-bahnen, trams en buslijnen te bemachtigen. Het zou handig zijn als die er bij gegeven zouden worden als je de kaart koopt of ophaalt als je deze besteld hebt. Alex

Zie meer en betaal minder: Vienna Card Beoordeeld door Ronald, 20-06-2016

Perfect voor een meerdaags bezoek aan Wenen

Voor een meerdaags bezoek aan Wenen zonder meer een aanrader. Niet alleen om te reizen met het openbaar vervoer in Wenen, maar ook om gebruik te maken van de kortingsmogelijkheden. Wordt overal zonder meer geaccepteerd.

Zie meer en betaal minder: Vienna Card Beoordeeld door Jan Willem, 28-05-2016

Heel gemakkelijk in gebruik en dat hebben we dan ook gedaan

hebben er elke dag gebruik van gemaakt en hebben veel gezien ook de entrees zijn aantrekkelijk

Vienna PASS: 1, 2, 3 of 6 dagen sightseeing Beoordeeld door een GetYourGuide klant, 11-04-2016

Wenen City cards
4.6
Gebaseerd op 930 beoordelingen van GetYourGuide-klanten