Wenen
City discovery games

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wenen City discovery games: Onze meest aanbevolen

 • Wenen: stadsspel middeleeuwse legendes en mysteries

  1. Wenen: stadsspel middeleeuwse legendes en mysteries

  Verken het middeleeuwse Wenen met een speurtocht op een mobiele telefoon-app. Ontdek de geschiedenis van Wenen op een unieke manier door raadsels op te lossen en aanwijzigingen te volgen om jezelf uit te dagen. Download de gratis Questo-app op je smartphone en begin bij het startpunt aan je zelfgeleide tocht. Ga op ontdekking tussen de tavernes en smalle middeleeuwse straten van Wenen. Ontdek sporen van de grootste tragedie in de geschiedenis van Wenen, de pest, terwijl je wordt geleid door het bizarre verhaal van de beroemdste balladeer van de stad, Marx Augustin. Kom meer te weten over de man die bekend staat als Lieber Augustin (Lieve Augustin), vanwege zijn charmante humor in bittere tijden. Ontgrendel geheime verhalen van de plaatsen die je bezoekt iedere keer wanneer je een aanwijzing of een raadsel oplost. Na de succesvolle oplossing van een aanwijzing ontvang je de exacte rout...

  We liked it very much. We are goining to do some more in other city's in the Netherlands too.

 • Wenen: The 7 Wonders of Vienna Tour and Spy Game

  2. Wenen: The 7 Wonders of Vienna Tour and Spy Game

  Ontdek de fascinerende geschiedenis en attracties van de stad terwijl je aanwijzingen rond Wenen oplost. Verken deze prachtige Oostenrijkse stad door een zoektocht te spelen met je vrienden, partner of familie. Ontvang je toegangscode per e-mail bij het boeken van de tour en gebruik de code in de app. Dwaal ongeveer 1,5 uur door Wenen om je zoektocht te voltooien. Er is echter geen tijdslimiet en u bent vrij om de stad in uw eigen tempo te verkennen. Je hebt geen gids nodig, download gewoon de app, ga naar het startpunt en bereid je voor op het avontuur. Los aanwijzingen op en raad het antwoord om het geheime verhaal van elke plaats te ontgrendelen. Speel als een grote groep en los samen de aanwijzingen op; één persoon kan toegang voor de hele groep kopen door het aantal mensen in de groep te selecteren. Alle groepsleden kunnen de citygame op hun smartphone spelen. Je kunt ook opsplits...

 • Wenen: speurtocht door het centrum

  3. Wenen: speurtocht door het centrum

  Leer de hoofdstad van Oostenrijk kennen door het spelen van een spannende speurtocht. Begin bij de Stephansdom, maak kennis met de beroemde winkelstraat "Graben" en ontdek de Votiefkerk, het stadhuis en het beroemde Burgtheater. Tijdens de speurtocht bezoek je ook de historische Heldenplatz, de Weense Hofburg en de Michaelerplatz. Leer over de geschiedenis van Wenen, de koffiehuiscultuur en de beroemde Albertina. Je eindigt de dag met een heerlijk stuk Wiener Sachertorte en een kop koffie. Zoe werkt het stadsspel door Wenen: Een doos bevat 16 verzegelde en genummerde enveloppen. Dit zijn kleine taken die moeten worden opgelost. Je loopt door Wenen terwijl je duidelijke en ondubbelzinnige aanwijzingen volgt. Los de puzzels op en laat jezelf naar de volgende Weense bezienswaardigheid leiden. Je kunt zelf bepalen wanneer je met jouw speurtocht door Wenen begint en hoe lang je bij elke lo...

  Een mooie speurtocht door het centrum van Wenen. Erg leuk gedaan met veel informatie erbij. Neem er goed de tijd voor. Er staat 5 -6 uur voor, neem die tijd ook of reken zelfs met lunch erbij op iets langer. Ik denk zelfs dat het leuk is met jonge tieners, spreidt het dan over 2 dagen.

 • Wenen: stadsontdekkingsspel

  4. Wenen: stadsontdekkingsspel

  Ontdek Wenen als nooit tevoren met dit originele, interactieve spel. Gebruik je mobiele telefoon om je uitdaging op Franziskaner Platz, voor het standbeeld, te beginnen. Open gewoon de link in je e-mail en je avontuur begint. Verken Wenen, terwijl je 12 raadsels oplost, waarvan elk juiste antwoord je naar de volgende locatie leidt. Tijdens deze uitdaging kom je meer te weten over de geschiedenis van de stad, de lokale cultuur en leuke feiten. Als je hulp nodig hebt kun je hints krijgen om je te helpen met het oplossen van de raadsels. Tijdens dit cryptische avontuur, waarmee je de stad ontdekt, zul je de verborgen juwelen en filmlocaties uit 'Before sunrise' in Wenen verkennen. Terwijl je de cryptische raadsels oplost onthul je romantische verhalen over Wenen met betrekking tot de film. Als je de stad op een leuke manier wilt ervaren, dan is dit echt een unieke kans.

 • Wenen: Freud, Mozart en Beethoven-verkenningsspel

  5. Wenen: Freud, Mozart en Beethoven-verkenningsspel

  Vind aanwijzingen en los problemen op om de geschiedenis en topattracties van Wenen te ontdekken. Download de app en ga samen met je vrienden, partner of familie op avontuur door de betoverende hoofdstad van Oostenrijk. Volg elke aanwijzing van de ene stop naar de andere. Als je de antwoorden raadt, wordt het geheime verhaal van die plek ontgrendeld. Voel je zelfverzekerd met behulp van exacte aanwijzingen in het Engels, wat betekent dat je geen kaart, GPS of gids nodig hebt. Krijg gemakkelijk toegang tot de app met een toegangscode, die u na het boeken per e-mail ontvangt. Je zelfgeleide tour duurt ongeveer 1,5 uur, maar er is geen tijdslimiet, dus je kunt het spel in je eigen tempo spelen. Speel als een groep en los samen de aanwijzingen op terwijl je loopt, of tegen elkaar speelt of alleen speelt.

Sitemap Wenen

Wil je alle activiteiten in Wenen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Wenen

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 66 beoordelingen

Een mooie speurtocht door het centrum van Wenen. Erg leuk gedaan met veel informatie erbij. Neem er goed de tijd voor. Er staat 5 -6 uur voor, neem die tijd ook of reken zelfs met lunch erbij op iets langer. Ik denk zelfs dat het leuk is met jonge tieners, spreidt het dan over 2 dagen.

Een leuke en interessante manier om Wenen te ervaren

Deze game was erg leuk en nam ons mee naar een aantal echt interessante plaatsen die we normaal niet zouden hebben gevonden. Het was goed om het historische Wenen te zien en de verwoestende pest te ontdekken. Het was een perfecte afsluiting van onze korte tweedaagse tour van Wenen.

Er werden paden door Wenen getoond die anders niet zouden zijn gevolgd. De uitleg voor Augustinus en de pest is goed gedaan.

Heel erg leuk op te doen

Super leuk om zo door een stad heen te gaan. Dit zou er voor iedere stad moetne zijn!

het brengt je op plekken in Wenen waar je normaal niet snel zult komen.