Wenen
Concerten & opera's

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Wenen

Wil je alle activiteiten in Wenen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Wenen

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 4.572 beoordelingen

Heet concert zelf was gevarieerd en mooi, de musici waren duidelijk top musici en het was leuk om te zien hoe ze tijdens het spelen plezier met elkaar hadden! De zangers waren super en ook de dansers zeer goed! Kortom, we hebben van de inhoud genoten! Maar ook de medewerkers aan de balie waren zeer behulpzaam: er was iets misgegaan (onze fout) en zonder dat we het vroegen werden we geholpen. Vandaag genieten we nog na.

Boeking verliep soepel Bij entree stonden wij goed aangemeld op een lijst Prachtig concert van 1 uur. Precies genoeg qua tijd Bijzondere én mooie locatie. Petrus kirche.

What an expierance these artist gave it their all and they made the music flow in such a way that it was like magic thank you for the evening you made a dream come true

Prachtige muziek van Wolfgang Amadeus Mozart. Veel bekende en minder bekende stukken. Jammer maar zeer begrijpelijk, dat we constant een mondmasker moesten dragen.

Goed geregeld, op loopafstand van het openbaar vervoer, vriendelijk personeel en een goed begin van onze beleving van het historisch Wenen.