Wenen Concerten & opera's
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Regel nu je ticket!

Populaire Concerten & opera's in Wenen

Bekijk alle Concerten & opera's in Wenen
Bekijk alle 268 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Wenen

Prachtige entourage, geweldige artiesten, we hebben genoten

We waren en Wenen voor een citytrip en heel lang nagedacht welke klassiek optreden we zouden kiezen, in een concertgebouw of met een orkest. En omdat we het allemaal erg toeristisch vonden gekozen voor deze kleine opzet en dit bleek een schot in de roos. De kerk is prachtig, de akoestiek heel goed, mooie jonge gedreven muzikanten, ook een prachtig programma, een uurtje, net lang genoeg en ook de prijs is prima (29 euro per persoon). Kleine opzet dus alles is goed te horen èn goed te zien.

Classic Ensemble Vienna in de Sint-Petruskerk Beoordeeld door Maria, 03-09-2019

mooie kennismaking met het muzikale Wenen

zichtbaarheid in de zaal is pover vermits iedereen op het zelfde niveau zit en de stoelen niet geschrankt staan. Podium waar orkest zit is niet hoog genoeg, waardoor ook ballet amper zichtbaar is wanneer je achteraan in de zaal zit. Meer dan 3/4 van de zaal wordt als categorie 1 bestempeld, wat toch wel overdreven is.

Wenen: tickets voor het Wiener Hofburgorkest Beoordeeld door Luc, 13-05-2019

De moeite waard als je de eerste keer in Wenen bent

De Gouden zaal is prachtig. Wij hadden A-tickets voor 85 euro pp en dat zou ik, bij een tweede bezoek aan Wenen, geen tweede keer betalen MAAR eenmalig vind ik het dit wel waard want het concert was mooi en het was een aangename avond in een echte Weense sfeer.

Wenen: concert van Mozart in de Gouden Zaal Beoordeeld door Monique, 22-04-2019

Mooi concert. Plaatsen waren op t podium, orkest richting zaal. Jammer

Prachtige zaal. Doordat onze zitplaatsen op t podium waren zaten we achter het orkest. De solisten waren minder goed te horen. We waren niet geïnformeerd dat de E-voucher nog moest worden omgewisseld vooraf bij de ticketdesk in de Musikverein

Wenen: concert van Mozart in de Gouden Zaal Beoordeeld door Anoniem, 08-10-2019

Klein ensemble grote indruk, kerk ook bizar mooi.

Heel knap gespeeld, muziekstukken vrij bekend dus dat luistert extra fijn. Toegewijde musici, leuk om ze bezig te zien. Kerk is extravagant, weet niet waar je kijken moet zoveel praal.

Classic Ensemble Vienna in de Sint-Petruskerk Beoordeeld door Syteke, 04-08-2019