Datums kiezen

Wenen
Dagtochten naar

Dagtochten naar
119 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Wenen

Wenen

Verken Wenen

Lees onze volledige gids voor Wenen of ontdek de beste ervaringen van de stad.

Wat anderen zeggen over Wenen

Gemiddelde beoordeling

4.2
(2.900 beoordelingen)

Reis was geweldig. Zoveel uren verwijderd van Wenen, maar toch werden we niet moe. Kleine pauzes waren de boodschap. Sofia was geweldig, ze begeleidde ons bij alles. Ze gaf ons zeer nuttige informatie over de geschiedenis van Wenen, de manier van leven en andere kleine tips! Bus was ook comfortabel. Ik raad de reis zeker aan!

Het leukste vond ik dat de gids in begrijpelijk Engels informatie gaf over de geschiedenis en kunst van Wenen en vriendelijk en attent was.De 13 uur durende busrit vond ik saai, maar door de prachtige natuurvergezichten was het erg leuk. De terugweg leek lang, het zou beter zijn als deze zonder pauze werd afgelegd.

Geweldige reis, echt genoten van onze ervaring. Helemaal niet druk bij een van onze haltes, wat een groot verschil maakte. Sofia, onze gids was geweldig. Ze was zeer inzichtelijk en aardig en gaf uitstekende begeleiding en aanbevelingen.

HET WAS EEN PRACHTIGE ERVARING, IK SPREEK GEEN ENGELS, IK BEGRIJP EEN BEETJE MAAR DE UITLEG WAS ZO DUIDELIJK DAT IK HET PERFECT BEGREPEN, ZEER AANBEVOLEN.

Ik had een geweldige dag tijdens de reis en Sophia was een uitstekende gids!