Kies data

Dagtrip vanaf Wenen

  • Dagtochten
27 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Veelgestelde vragen over Wenen

Welke topattracties zijn een must-see in Wenen?

De topattracties in Wenen zijn:

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Wenen?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Hallstatt

Overzicht activiteiten in Wenen

Wil je alle activiteiten in Wenen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Wenen

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 2.900 beoordelingen

Het was een onvergetelijke dag op mijn reis door Oost-Europa, Hallstatt lijkt iets uit een sprookje, de reis is lang, de tijd in Hallstatt is kort, het was maar 3 uur, niet 3,5 uur zoals vermeld in de tourbeschrijving, Ik dacht dat de stop bij Scholoss niet nodig was, ik had deze stop kunnen missen om meer tijd in Hallstatt te hebben (minstens een half uur langer), maar het was het waard. Sofia de gids was geweldig, beleefd en vriendelijk. De chauffeur was ook geweldig, ik voelde me de hele weg veilig, het team moet gefeliciteerd worden.

Dascha en de buschauffeur Harkan waren de beste ... veel informatie over de geschiedenis van waar we naartoe gingen zonder dat het saai werd. Hoewel de reis er lang was, stopten we op een aantal prachtige plekken die ik nooit zal vergeten. Hallstatt is een prachtige plek, we hadden genoeg tijd om te verkennen. Een werkelijk onvergetelijke geweldige herinnering die een leven lang meegaat.

Ik ben zo blij dat ik van plan was om naar Hallstatt te gaan. De stad is pittoresk en de rit met de kabelbaan helemaal naar boven is de moeite waard. Ik wou dat we meer dan drie uur hadden om daar door te brengen. Ik ga zeker nog een keer terug naar dit charmante stadje! En de gids, Sofia, is super informatief en erg behulpzaam!

We hielden van de gids Sofia, erg bezorgd over de groep, ze geeft duizend tips en nieuwsgierige feiten over Wenen en Hallstatt. Alles is perfect. Haal ook op uw tijd op bij het hotel.

Екатерина очень хороший гид. Очень комфортабельная поездка! Все было вовремя. Успели хорошо погулять.