Wenen
Dinerarrangementen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Wenen

Wil je alle activiteiten in Wenen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Wenen

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 1.550 beoordelingen

Muziek, zang en dans zijn top, maar eten en wijn moeten echt beter

De keuze van muziek was wat je vn Wenen kan vewachten; De artiesten waren zeer professioneel en daarenboven echt enthousiast; Ze zijn er in geslaagd de zaal in stemming te brengen. De maaltijd zelf was zeer middelmatig en de wijnen echt ondermaats (maagzeer verwekkend): Oostenrijk heeft veel beter te bieden. Dit heeft de sfeer gelukkig niet kunnen verzuren en we hebben een zeer leuke avond gehad. Ik doe dit nog, maar dan drink ik water.

Het was een leuke avond met behalve mooie muziek ook dans en zang waardoor het een leuke gevarieerde voorstelling was. 1 punt van kritiek, waarom konden we de officiele kaartjes niet afhalen bij de locatie van het restaurant...nu moesten we door de regen eerst naar het ene gebouw en daarna weer door de regen naar het andere gebouw...niet echt klantvriendelijk !

Slechte aanduiding waar je tickets moet ophalen. Eerst in de Orangerie ( niet aangeduid) en daarna aan de overkant tickets voor kasteelrondleiding gaan ophalen. Daarna in een lange file staan voor de audiogids op te halen.

Goed geregeld, op loopafstand van het openbaar vervoer, vriendelijk personeel en een goed begin van onze beleving van het historisch Wenen.

Het diner en concert is niet in het zelfde complex. Voor het concert moet je terug buiten het paleizen complex en zeker 5a8 min wandelen.