Wenen
Eten & drinken

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Wenen

Wil je alle activiteiten in Wenen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Wenen

Het was een leuke avond met behalve mooie muziek ook dans en zang waardoor het een leuke gevarieerde voorstelling was. 1 punt van kritiek, waarom konden we de officiele kaartjes niet afhalen bij de locatie van het restaurant...nu moesten we door de regen eerst naar het ene gebouw en daarna weer door de regen naar het andere gebouw...niet echt klantvriendelijk !

Great tour, great company, great views and great guide! On the bike you will have enough time to appreciate the nature that Vienna has to offer you, which is truly spectaculair. Although the wheather wasn't too good on our tour day, I still had a blast! The bikes are in a great condition!

Leuk om 1 keer mee te maken, past bij de Weense uitstraling.

Diner: niet echt bijzonder voor dat geld. Plek en bediening waren naar wens. Concert: ruim voldoende. Leuk dat er naast het orkest een paar keer gezongen werd en dat er 2 dansers waren. Het geheel is een geolied verlopend geheel. Voor 1 keer leuk, maar wel eeen duur uitje.

leuk concert en lekker gegeten op een top locatie.

was zeker de moeite waard maar het was wel erg slecht aangegeven / erg onduidelijk waar we moesten zijn. de tijdspanning was wel erg krap, binnen een uur gegeten en dus niet echt de tijd om lekker rustig te tafelen met een drankje.

Als je er toch bent moet je het een keer meemaken.

Ik had meer bekende stukken verwacht. Een keer geweest is leuk. Ik had er meer van verwacht. Een tweede keer zouden we er niet meer naar toe gaan.