Meer foto's

Vanaf € 9,50 per persoon

Wenen: Ritje Reuzenrad

Product ID: 41837
Belangrijke Informatie
Duur
15 minuten
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Bewonder het prachtige uitzicht over Wenen vanaf zo'n 65 meter hoogte
  • Ontdek één van dé attracties van de Oostenrijkse hoofdstad en het symbool van de wereldberoemde Wiener Prater
  • Kijk uit over Wenen en haar omgeving, waaronder de heuvels rond Wenen, de Donau, de Marchfeld en het Pannonian Basin.
Overzicht
Zonder een ritje in het reuzenrad, heb je Wenen eigenlijk niet gezien! Maak een 20-minuten durende rit in het reuzenrad van Wenen en ervaar het unieke uitzicht op de stad en omgeving.
Wat te verwachten
Ervaar een rit in het bekende reuzenrad van Wenen, één van de symbolen van de Oostenrijkse hoofdstad en een symbool voor het wereldberoemde Wiener Prater. Met zijn iconische silhouet is het reuzenrad een must-see attractie voor iedereen die Wenen bezoekt. Een rit op het reuzenrad in Wenen is een absolute must, net als het bezoeken van Schloss Schönbrunn, de Stephansdom en de Spaanse Rijschool.

Een rit op deze belangrijke en fascinerende structuur én de prachtige uitzichten over de hele stad, maken dit reuzenrad tot een waar cultureel en architectonisch hoogtepunt voor alle bezoekers van Wenen. Zonder een ritje in het reuzenrad gemaakt te hebben en het prachtige uitzicht gezien te hebben, heb je Wenen eigenlijk niet gezien!

Het reuzenrad van Wenen draait met een snelheid van 2,7 Km per uur. Een volledige rotatie neemt net iets meer dan 4 minuten in beslag, dat is, als het reuzenrad niet stopt om mensen uit of in te laten stappen. Een ritje duurt uiteindelijk meestal tussen de 12 en de 15 minuten, waarin je geniet van prachtig uitzicht over Wenen en haar omgeving, waaronder de heuvels rond Wenen, de Donau, de Marchfeld en het Pannonian Basin.

Het reuzenrad biedt naast de traditionele rit nog veel meer, zoals ritjes voor kleine groepen, persconferenties of zelfs romantische diners voor twee personen. Daarnaast biedt het nieuwe "Panorama" een terugblik op de historie en verhalen van Wenen over de laatste 2.000 jaar. Bezoekers kunnen ook de historische stad van Wenen van dichtbij beleven in de nagebootste bakjes van het reuzenrad.
Inbegrepen
  • 1 skip-the-line rit op het reuzenrad van Wenen
Niet inbegrepen
  • Afhaal- en afleverservice
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Wiener Riesenrad, Prater 90, 1020 Wenen (Openen in Google Maps)

Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (77 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Wiener Riesenrad

Product ID: 41837