Toegangsticket

Wenen: Ritje reuzenrad zonder wachtrij

Activiteitenaanbieder: Wiener Riesenrad

Wenen: Ritje reuzenrad zonder wachtrij

Activiteitenaanbieder: Wiener Riesenrad

Vanaf € 13,50 per persoon

Zonder een ritje in het reuzenrad heb je Wenen eigenlijk niet gezien! Geniet van deze iconische Weense ervaring met haar unieke uitzicht op deze stad, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over

Belevenis

Highlights
 • Bewonder het prachtige uitzicht over Wenen vanaf zo'n 65 meter hoogte
 • Ontdek een van de topattracties van de Oostenrijkse hoofdstad en het symbool van de wereldberoemde Wiener Prater
 • Kijk uit over Wenen en zijn omgeving, waaronder de heuvels rond Wenen, de Donau, het Marchfeld en het Karpatenbekken
Volledige beschrijving

Ervaar een ritje op het beroemde Weense reuzenrad, een herkenningspunt van de Oostenrijkse hoofdstad en een symbool voor het wereldberoemde Wiener Prater. Met zijn iconische silhouet is het reuzenrad een must-see attractie voor alle bezoekers van Wenen. Een ritje op het stuur is net zo belangrijk voor een bezoek aan Wenen als het Schönbrunn-paleis, de Stephansdom of de Spaanse Rijschool. Een ritje op dit belangrijke en fascinerende bouwwerk biedt een spectaculair uitzicht over de hele stad. Het Reuzenrad is een waar cultureel en architectonisch hoogtepunt voor elke gast in de stad: je hebt Wenen pas echt bezocht als je een ritje hebt gemaakt in het Reuzenrad en je hebt verwonderd over het adembenemende uitzicht over de daken van Wenen! Het Weense reuzenrad draait met een snelheid van 2,7 kilometer per uur. Een volledige rotatie duurt iets meer dan 4 minuten, maar alleen als het reuzenrad niet is gestopt om passagiers in of uit te laten. Meestal duurt een rit tussen de 12 en 15 minuten, gedurende welke tijd u kunt genieten van een schilderachtig uitzicht over Wenen en de omgeving, zoals de heuvels van het Wienerwald, de Donau, de Marchfeld en het Pannonische bekken.

Inbegrepen
 • 1 ritje in het Weense reuzenrad
 • Skip-the-line toegang
  Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
  Vereisten voor deelnemers
  • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
  • Alle deelnemers ouder dan 12 jaar moeten ofwel een bewijs van volledige vaccinatie, ofwel een bewijs van een Covid-19-besmetting in de afgelopen 6 maanden, ofwel een negatieve PCR-test die is afgenomen binnen 48 uur voor het begin van de activiteit laten zien. Alle deelnemers van 6-11 jaar oud moeten ofwel een bewijs van volledige vaccinatie, ofwel een bewijs van een Covid-19-besmetting in de afgelopen 6 maanden, ofwel een negatieve PCR-test die is afgenomen binnen 72 uur voor het begin van de activiteit, ofwel een negatieve antigeentest die is afgenomen binnen 48 uur voor het begin van de activiteit laten zien.

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Trefpunt

  Kom alsjeblieft naar het Prater en toon je voucher bij het Weense reuzenrad.

  Openen in Google Maps ⟶
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,3 /5

  gebaseerd op 1901 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • prijs / kwaliteit
   3,9/5
  • dienstverlening
   4,3/5
  • organisatie
   4,3/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  Zoals altijd verliep deze boeking "Ride on the Ferris Wheel" in Wenen via Get Your Guide zonder problemen. Met het mobiele ticket konden we de rij overslaan en in de rij gaan staan voor de rit. Na een paar minuten was het zover en had je een prachtig uitzicht over het Prater en de stad Wenen.

  20 juni 2022

  Het reuzenrad dat een hoogte bereikt van ongeveer 65 meter is zeker de moeite waard! Wanneer je op de toppunt bent kan je over vrijwel de gehele stad kijken. Een erg mooi uitzicht over de verschillende gebieden en hoogtes die Wenen zo’n unieke en mooie stad maken. €9,20 voor een ticket waarbij je alleen wel moet laten zien dat je gevaccineerd, getest of genezen bent. Al met al een hoogtepunt voor deze dag.

  Verder lezen

  14 augustus 2021

  De rit met het reuzenrad was geweldig. We hadden een hut voor onszelf. Helaas kunnen we niet beoordelen of we een wachttijd zouden hebben gehad, aangezien we op dat moment alleen waren. Het kan komen door Corona en het feit dat er op dit moment weinig toeristen in Wenen zijn.

  4 juni 2021

  Product ID: 41837