Wenen
Huwelijksaanzoeken

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wenen Huwelijksaanzoeken: Onze meest aanbevolen

 • Wenen: culinaire koetservaring

  1. Wenen: culinaire koetservaring

  Geniet van typisch Oostenrijkse delicatessen terwijl je de beroemde Weense keuken ontdekt, tijdens een rit door de prachtige stad met een paardenkoets. Luister terwijl je koetsier en butler je verwennen met spannende verhalen over de geschiedenis en bezienswaardigheden van Wenen. De koets is comfortabel en weerbestendig en biedt vier plaatsen met een tafel waar u tijdens uw reis aan kunt zitten. Ontspan tijdens het rijden met een schoon, emissievrij en stil transportmiddel. Tijdens uw reis passeert u de belangrijkste bezienswaardigheden van de oude binnenstad van Wenen, zoals Hofburg, de Spaanse manege, Burgtheater, Albertina en de Opera, om er maar een paar te noemen. Geniet van een langzamer levenstempo terwijl je Oostenrijk ziet en proeft met deze betoverende ervaring.

 • Wenen: rit in een koets door de paleistuinen van Schönbrunn

  2. Wenen: rit in een koets door de paleistuinen van Schönbrunn

  Ontmoet je chauffeur voor het adembenemende Schönbrunn-paleis. Geniet van een rit van 30 minuten per paardenkoets om de sfeer van de goed bewaard gebleven barokke tuin op te snuiven. Bekijk de verschillende constructies uit de keizerlijke periode, zoals het Palmhuis met planten van over de hele wereld, de prachtige fonteinen van Neptunus en Obelisk, de Orangerie en nog veel meer. Tijdens de rit vertelt uw "Fiaker" (chauffeur) u over de geschiedenis van Wenen. Luister naar de verhalen die hij je te vertellen heeft over Schönbrunn, zijn inwoners en bezoekers, maar ook over de lange traditie van paardenkoetsen in Wenen. U zult zeker niets missen van deze uitgestrekte tuinen, want u ziet bijna elke hoek vanuit een comfortabele stoel in uw koets. Leun achterover en bewonder het landschap.

 • Wenen 1- of 2-uur Professioneel Foto Shoot

  3. Wenen 1- of 2-uur Professioneel Foto Shoot

  Ervaar Wenen als nooit tevoren, met een professionele fotograaf die foto's van u tegen een aantal van de mooiste decors van Wenen zal vangen. U kunt kiezen tussen 1- en 2-uur per dag beschikbaar, afhankelijk van het aantal locaties en foto's die je wilt. Uw vriendelijke persoonlijke fotograaf zal foto's van u nemen tegen prachtige Weense achtergronden, zoals je charmes van de stad te ontdekken. De foto-documentaire stijl is onopvallend en natuurlijk, en perfect voor het vastleggen van speciale gelegenheden of gewoon de alledaagse momenten van uw reis. Er is zoveel te doen in Wenen dat het gemakkelijk is om grote locaties voor foto's. U kunt fietsen langs de indrukwekkende straatjes, genieten van de gezellige bar en een cafe sfeer, of ontdek nieuwe schatten bij elke beurt. Fotosessies worden gehouden in enkele van de meest pittoreske wijken van Wenen. De meest populaire routes zijn ond...

Sitemap Wenen

Wil je alle activiteiten in Wenen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Wenen

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 888 beoordelingen

Het reuzenrad dat een hoogte bereikt van ongeveer 65 meter is zeker de moeite waard! Wanneer je op de toppunt bent kan je over vrijwel de gehele stad kijken. Een erg mooi uitzicht over de verschillende gebieden en hoogtes die Wenen zo’n unieke en mooie stad maken. €9,20 voor een ticket waarbij je alleen wel moet laten zien dat je gevaccineerd, getest of genezen bent. Al met al een hoogtepunt voor deze dag.

Op vrijdagmorgen weinig bezoekers en dus geen wachttijden - prachtig zicht met foto's met uitleg wat men in de verte kan bewonderen - zeer zachte beweging van het rad

Helemaal geweldig !!!

Bij het reuzenrad van Wenen aangekomen, konden we zo doorlopen en met de hele groep in een aparte cabine plaatsnemen !!!

prachtig zicht over de hele stad met benoeming van enkele herkenbare gebouwen en dergelijle

Super leuk!

Vooral het museum ervoor er erg leuk opgezet met de geschiedenis.