Wenen
Minivan- & bustours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Wenen

Wil je alle activiteiten in Wenen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Wenen

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 4.095 beoordelingen

Busroute’s zijn prima en mooi om te zien. Helaas was het wel altijd volle bak vooral op de groene route. Hop on, hop off is wel een leuk concept omdat je zelf bepaalt welke bezienswaardigheden je nader wil bekijken. Ook de aansluitingen zijn meestal om het half uur of vaker dus je kunt er je schema makkelijk op aanpassen. Al met al een leuke ervaring.

Leuke bustrip, goede uitleg in het Engels. Rondleiding was ontzettend druk. Het Sisi museum en de appartementen zijn goed te doen zonder gids met alleen de audio. En eigenlijk leuker zonder gids. Je kan dan zoeken naar wat je interesseert en daar wat langer blijven. Het paleis in bijna niet te doen individueel door de grote groepen.

Bus tour is super ook samen met app, je ziet dan op de app de bus aankomen. Prima service, Bijbehorende stadswandeling ook heel goed en interessant. Goede gids. Boot tour op de Donau is zonde geld en tijd , dat was jammer.

Omdat we al een aantal dingen bezocht hadden, kwam het een en ander bekend voor. We hadden ook wat informatie vooraf gelezen. Toch kwam er nuttige en leuke informatie bij door de gids.

We hebben zowel de rode route als de blauwe route helemaal uitgezeten. We waren al 2 dagen in Wenen, hebben met metro en te voet de stad verkend. Wij vonden de rode route het mooist.