Wenen
Party tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wenen Party tours: Onze meest aanbevolen

 • Wenen: Nieuwjaarsconcert Strauss & Mozart

  1. Wenen: Nieuwjaarsconcert Strauss & Mozart

  Ga het nieuwe jaar tegemoet in klassieke stijl en zie het Salonorkest Alt-Wien hun laatste opvoering van het jaar weggeven. Met balletdansers en internationale operasterren creëren ze een onvergetelijke avond in de Mozartsaal van het Konzerthaus in Wenen. Hoor de mooiste melodieën van de koning van de wals Johann Strauss en de held van de Weense klassieke muziek, W.A. Mozart. Na het concert heb je de kans om de wals te leren met een workshop tijdens het Nieuwjaarsgala. Ontdek jouw walstalent terwijl de sfeervolle muziek speelt. Luid het nieuwe jaar in vanaf het prachtige terras met uitzicht op het Stadtpark tijdens een fantastisch muzikaal evenement en feest.

 • Wenen: kroegentocht

  2. Wenen: kroegentocht

  Maak nieuwe vrienden uit Wenen en daarbuiten op een leuke kroegentocht. Drink samen, speel drankspelletjes en houd een gesprek bij de hotspots van het stadse nachtleven. Profiteer van de aanbiedingen in verschillende kroegen, inclusief gratis drank, shotjes en koopjes. Beproef je geluk bij tafelbladactiviteiten en breek het ijs om je medereizigers te leren kennen. Sluit je kroegentocht af in een nachtclub en voel je als een vip met een voorrangsticket. Schitter met je bewegingen op de dansvloer en maak onvergetelijke herinneringen.

 • Wenen: privé Oostenrijkse bierproeverij in de oude stad

  3. Wenen: privé Oostenrijkse bierproeverij in de oude stad

  Geniet van een leuke bierproeverij in Wenen en ontdek een rijke diversiteit aan bieren van hoge kwaliteit van een aantal grote en microbrouwerijen tijdens een privétour. Ontdek een verbazingwekkende reeks ambachtelijke bieren en kies een tour van 2, 3 of 4 uur om een verscheidenheid aan lokale aroma's en smaken te proeven. Ga op reis door de brouwgeschiedenis van Oostenrijk met een bierdeskundige gids. Zo was de Weense pils, ontwikkeld door de "koning van het bier" Anton Dreher in 1841, op een gegeven moment de meest populaire bierstijl in het Duitstalige rijk, waardoor een groot deel van Europa kennismaakte met het frisse, schone profiel van moderne lage gisting van bier. Bezoek tijdens de biertasting-tour van 2 uur twee van de beste bierlocaties in de oude binnenstad van de stad, waar je zeven regionale en ambachtelijke bieren met snacks proeft. Je hebt de perfecte introductie tot l...

Sitemap Wenen

Wil je alle activiteiten in Wenen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.