Wenen
Boottochten & rondvaarten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Wenen

Wil je alle activiteiten in Wenen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Wenen

Gemiddelde beoordeling

3.8 / 5

gebaseerd op 898 beoordelingen

Heel leuke boottocht, prachtig in het donker met al die lichtjes. Er staat een tafel voor je klaar binnen in het schip maar na het eten zijn we op het dek gaan zitten. Buffet is van hele Goede kwaliteit, volop, en er is ook een na gerecht, drinken heeft normale prijzen, en het personeel is zeer vriendelijk. Muziek is geweldig, leuk voor jong en ouder, we hebben genoten

Zeker een aanrader, als men tijdens zijn verblijf in Wenen een rustige dag wil doorbrengen op het water. Wij boekten de "Heen en Terug met Schnitzel" trip boeken. Ook altijd best de ober verwittigen mbt het uur dat je wenst te eten. Weersomstandigheden moeten natuurlijk mee zitten!

Dinner was fine, but the view during the trip was bad, mostly all dark. So we didn’t see much of the borders at the Donau. Is a pity! We passed two locks which took quit some time. Dinner made it up very well!

eten was goed vriendelijk personeel maar praktisch maar weinig van de verlichte omgeving gezien daar als je door de ramen keek de weerspiegeling van de andere kant zag dag was jammer

Eerst een stuk over het Donaukanaal, daarna schutsluis heen en terug. Leuk om mee te maken en laatste stuk weer over het Donaukanaal naar de opstapplaats.