Wenen
Rondvaarten met lunch of diner

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Wenen

Wil je alle activiteiten in Wenen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Wenen

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 479 beoordelingen

De boottocht was leuk, het eten heel erg lekker Wel heel onhandig dat voucher ingewisseld moest worden voor ticket bij ticket shop die al om 17.30 dicht was!!!! Dat was nergens gezegd/aangegeven. Alleen dat je 30 min voor vertrek bij boot moest zijn Tien we om 18 u kwamen, ruim op tijd dachten we om eerst nog tickets te halen, was ticket shop dus dicht!!! Gelukkig vonden ze het op de boot geen probleem Het telefoonnummer dat gebeld kon worden was vanaf 16 u op antwoordapparaat. Dit moet toch beter te regelen zijn We waren niet de enige deelnemers die hetzelfde probleem hadden

Kort gezegd krijg je meer waar voor je geld dan dat we hadden verwacht. Door de covid situatie hadden we een tafel voor ons alleen aan het raam en werden we verwelkomt met een glaasje. Het menu had voor het hoofdgerecht drie keuzes, wat al meer was dan we verwachten. De kwaliteit van het eten was goed en een fles champagne krijg je voor een redelijke prijs. De rondvaart was met het vallen van de avond qua uitzicht niet echt bijzonder, alhoewel de doorgang door de sluis op de Donau wel iets om mee te maken.

Mooie tocht van 3 uur waarbij we ook 2x moesten stutten in de sluis. Prachtige zonsondergang gezien! En het eten was ook heerlijk!

Boottocht duurde bijna 4 uur, veel gezien onderweg en een heerlijke schnitzel gegeten. Voor herhaling vatbaar!

Mooie setting en lekker eten. Niet om Wenen zelf te zien maar heerlijk ontspannend.