Wenen
Segway tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wenen Segway tours: Onze meest aanbevolen

 • Wenen: Segwaytour

  1. Wenen: Segwaytour

  Verken de historische stad Wenen met een futuristisch vervoersmiddel. Tijdens deze 3 uur durende Segwaytour maak je kennis met de keizerlijke stad op een moderne Segway. Na een korte uitleg van 20 à 30 minuten zul je langs de Opernring rijden naar het keizerlijke Hofburg Paleis, thuis van de Hapsburgse dynastie van het Oostenrijks-Hongaarse Rijk. Zoef langs de parlementsgebouwen en door het centrum van de stad, langs bezienswaardigheden zoals de Sint-Stevenskathedraal en het Weense Stadhuis. Bekijk Wenen van dichtbij terwijl je in alle rust door de keizerlijke straten en verborgen steegjes rijdt. Trek de aandacht terwijl je langs de sierlijke architectuur en door de levendige straten van Wenen sjeest. Omdat er onderweg genoeg mogelijkheden zijn om foto's te maken is dit de beste manier om het majestueuze Wenen te verkennen.

  De Segway Tour in Wenen was super leuk. De gids was bijzonder professioneel. De route heel gevarieerd en onze zoon van 16 had een topdag in Wenen. Echt een aanrader met tieners!

 • Wenen: Segwaytour door de stad - annuleren tot 2 dagen van tevoren

  2. Wenen: Segwaytour door de stad - annuleren tot 2 dagen van tevoren

  Bekijk Wenen van dichtbij terwijl je in alle rust door de elegante straten en verstopte steegjes rijdt. Je leert hoe je je Segway moet besturen tijdens een korte veiligheidsbriefing en daarna ga je op pad. Rijd over de Ringstrasse en geniet van de schoonheid van het operagebouw. Luister naar verhalen over de Habsburgers terwijl je bij hun voormalige woning, de Hofburg, staat. Duik dieper in Oostenrijkse geschiedenis bij het stadhuis en het parlementsgebouw. Geniet van de tijd die je hebt om de architectonische pareltjes van Wenen te bewonderen. Neem foto's bij elke halte om de grootstedelijke schoonheid van de stad vast te leggen.

 • Wenen: Donau Rhapsody Segway Tour

  3. Wenen: Donau Rhapsody Segway Tour

  Begin door te leren hoe u veilig kunt navigeren op uw Segway, voordat u het stadscentrum verlaat via fietspaden naar het Donau-kanaal. Daar zie je Wenen van een andere kant, een aspect van de stad dat niet iedereen meemaakt. Nadat je het kanaal bent overgestoken, rijd je het grote Prater-park in om wat meer grondgebied te ontdekken dat de meeste bezoekers van Wenen niet zien. Glijd langs de Vienna Economics University en bereik uiteindelijk de rivier de Donau. De beroemdste wals van Johann Strauss, 'De blauwe Donau', is gewijd aan de schoonheid van deze rivier, en terwijl u daar bent, kunt u zelf beslissen of de rivier echt blauw is, of dat Strauss zijn gezichtsvermogen mogelijk heeft laten controleren. Ga daarna verder langs de rivier naar een speciaal uitkijkpunt, een van de beste uitzichten in Wenen. Het toont de Donau die door de heuvels van het Weense bos snijdt. Om deze unieke er...

  Leuke en mooie tour. Erg enthousiaste gids Horst Harrer die veel kon vertellen over Wenen.

 • Wenen: kersttour van 3 uur per Segway

  4. Wenen: kersttour van 3 uur per Segway

  Geniet van de feestdagen op enkele van de mooiste kerstmarkten van Wenen, samen met een sightseeing Segway-tour. Na een Segway-training van 20 minuten volg je de gecertificeerde gids door feestelijk versierde straten en passeer je de beroemde gebouwen van Wenen. Laat u betoveren door de charme van de feestelijk verlichte wereldberoemde architectuur van Wenen en geniet van een heerlijke warme chocolademelk of een warm glas glühwein op de idyllische kerstmarkten. Ontdek de verschillende markten in het stadscentrum: de Altwiener Christkindlmarkt is een glinsterend wonderland, het kerstdorp aan de Maria-Theresien-Platz biedt traditioneel vakmanschap aan meer dan 70 kraampjes en de kerstmarkt op Spittelberg is betoverend met zijn unieke sfeer. Aan het einde van de rondleiding ontvangt u de originele Weense kerstmarktmok - een echt verzamelobject.

Sitemap Wenen

Wil je alle activiteiten in Wenen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Wenen

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 199 beoordelingen

De Segway Tour in Wenen was super leuk. De gids was bijzonder professioneel. De route heel gevarieerd en onze zoon van 16 had een topdag in Wenen. Echt een aanrader met tieners!